Róbert
15 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pénteken kezdett keringeni a közösségi médiában egy Texasban készült felvétel, ami túlzás nélkül minden tüntető rémálmát jeleníti meg, bár egyben egy kicsit komikus is. McAllen városában a Black Lives Matter demonstrációk helyi mutációján egyszer csak felbukkant egy férfi (aki a videót posztoló Twitter szerint egy "rasszista Trump-támogató" lehet), és 

  láncfűrésszel a kezében, üvöltözve próbálta hazaküldeni a tüntetőket.

  A férfi ahogy kell, be is kapcsolta a fűrészt, és úgy hadonászott vele, miközben azt ordibálta: "Menjetek haza!" illetve "Ne hagyjátok hogy a kibaszott niggerek irányítsanak titeket!".

  A rendőrség közlése szerint a férfit a filmbe illő jelenet után elzárták és kivizsgálják az ügyet.

  (via  24.hu The Monitor )

  Screenshot 2020-06-06 at 19.27.58.png
 • Megnyitott  a lengyelországi Zatorban a koronavírus-járvány miatt eddig zárva tartó  Energylandia nevű szórakoztató élménypark. Ahogy a képen is látható, a vidámpark is ügyel a biztonságra. A tündér arcára stílusban passzoló maszkot varázsoltak.  

 • Legújabb képe mellé azt írta Banksy Instagramon, hogy a színesbőrű embereket cserben hagyta a fehér rendszer, ennek megjavítása pedig a fehérek dolga lenne. A street art-művész szerint olyan a helyzet, mintha a feketék földszinti lakása vízben úszna a fölöttük lakó fehéreknél történt csőtörés miattt; hiáa szenvednek tőle, nem a feketéknek kellene megoldaniuk a problémát, hanem a fehéreknek, akiknek a lakásában a csőtörés történt. 

  Ez egy fehér probléma. És ha a fehérek nem javítják meg, valaki fel fog jönni az emeletre és berúgja az ajtót

  – írta.