Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Többször is találkoztak.

    Varga Viktor a Frizbi TV című YouTube-műsor vendége volt, ahol sajátos világszemléletéről és gyerekkoráról is beszélt. Mint mondta, az évek során megszokta, hogy az emberek furcsállják a szokásait, de ezt nem bánja, sőt egyenesen élvezi, hogy kitűnhet a tömegből. A beszélgetés során szóba került, hogy szintén hasonlóan megosztó művész volt Benkő Dániel, akiről – mint kiderült – az énekes nagyon jó véleménnyel van.

    Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, vagy10 alkalommal, hogy találkoztunk, és voltam nála, meg ő is nálam. Nem emlékszem, mi volt a kapcsolódási pontunk, de azt tudom, hogy azonnal egymásra nézve tudtuk, hogy azonos a vér.

    – mesélte Varga, hozzátéve: nagyon jó, intelligens embernek tartotta a néhai lantművészt.

    Az énekes szerint Benkő Dániel nemcsak provokátor, de egyben kiváló művész is volt, és úgy véli, nagyban hozzájárult a személyiségéhez.

    Így konkrétan most nem tudom, mit mondhatnék, de biztos láttam tőle egy-két szabad mozzanatot, amit felhasználtam én is. Most képzeld el, hogy egy világszintű, de legalább Európa-szintű lantművész vagy, végtelen lemezeladással, ismert vagy. Mi jön ezután, egy olyan világban, ahol nem kellenek se lantosok, se művészek? Hát akkor beleőrülsz.

    (via Bors)

  • Hipp-hopp, jön Vuk!

    Hétfő délután negyed ötkor az Index szerkesztőségének tagjai arra lettek figyelmesek, hogy a szemközti épület tetején egy róka jelent meg. Az állatról persze kép is született, majd amikor észrevette, hogy lencsevégre kapták, gyorsan eliszkolt a helyszínről. Íme:

  • Feleségével, Lillával már kilenc éve alkotnak egy párt.

    Visváder Tamás és Palácsik Lilla nemrég ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat – erről, valamint kilencéves kapcsolatuk dinamikájáról Visváder hétfő reggel a Reggeliben mesélt.

    „Régen én nagyon pörgős voltam, nagyon mérgelődős, most teljes zenben vagyok, megyek előre. Ha stabil a párkapcsolatod, stabil a családi életed, az kellő nyugalmat tud adni” – kezdte, majd elárulta, igyekszik azért legalább heti egyszer kettesben is időt tölteni feleségével, sokszor járnak moziba, színházba, múzeumba. Szerencsére a nagyszülők ilyenkor tudnak két fiukra vigyázni, akik Visváder szerint szigorúsága ellenére inkább apásabbak. Nem is váratott hát sokára magára a kérdés a műsorvezetőktől, hogy mikor érkezik családjukba a harmadik baba.

    „Ha rajtam múlna, bármikor. Az első és a második közötti váltáskor sokat hezitáltam, hogy szeretnénk-e még gyereket. Amennyi nehézség van benne, annál több az öröm, én egy nagyon nagy családot szeretnék” – árulta el a férfi, hozzátéve: felesége is szeretne kistestvért két- és hamarosan négyéves gyermekeik mellé, csak még nem tudja, mikor.

  • Nem ez az első betörés a környéken.

    A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg, hogy nemrég betörtek Tom Hanks és Rita Wilson Los Angeles-i otthonába. A hatóságtól értesülve a lap úgy tudja, hogy fényes nappal történt a betörés, de a vendégháznál tovább nem jutottak a rablók, ahol egy ablakot betörve a riasztó sem gátolta meg őket abban, hogy fosztogassanak.

    Az eset idejekor a színész pár nem tartózkodott az otthonában. A rendőrség tájékoztatása szerint nem Hanksék voltak a célpont, inkább a környéken történt számos betörés egyikének áldozatai lettek. Egyelőre azt nem tudni, mit loptak el, és a tetteseket továbbra is keresik. Los Angeles vonzáskörzetében az utóbbi időszakban megnövekedett a betörések száma, Sarah Hylandhez és Marlon Wayanshoz szintén bejutottak tolvajok.