Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Osváth Zsolt valóra váltotta egyik régi álmát azzal, hogy a hét végén megnyitotta saját lángosozóját Budapesten, ahol rajongói epekedve álltak sorba. A youtuber az első 100 lángost ingyen kínálta a Wesselényi utcában nyitott kis étkezdéjében, ahol az ételek alapanyagait kistermelőktől vásárolják meg.

  A szeretlekmagyarorszag.hu a helyszínen egy rövid videóinterjút is készített az egykori valóságshow-szereplővel, aki elmondta:

   Teljesen úgy érzem magam, mint Azahriah!

  A videó tanúsága szerint a sima lángos 1190 forint, a sajtos-tejfölös pedig 1790 forintba kerül, de lehet kérni kolbászos, sonkás, baconos, ragus, töltött és vegán lángost is, valamint pálinka és palacsinta is kapható.

 • Van, amikor egy kép többet mond ezer szónál.

  Egy héttel ezelőtt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor adása erősítette meg, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra egy párt alkot. A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó néhány hónappal ezelőtt békültek ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.

  Két évig váltak, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet, és most örülnek, hogy végül nem adták be a válási papírokat. Boldogságukról néhány fotó is tanúskodik: közös gyermekeikkel feltehetően egy esküvőre voltak hivatalosak.

  A Családom

  – fűzte a fotókhoz a büszke édesapa.

 • Berki Mazsi és új párja is be akarja bizonyítani, bármire képesek a szerelmükért.

  Szombat este a Fókusz Plusz riportjában leplezték le, hogy 2024-ben kik teszik próbára szerelmüket a Nyerő Páros című műsorban. A sztárpárshow nyolcadik évadának szereplői között van igazán friss páros, és olyan is, akik lassan 20 éve vannak együtt.

  Berki Mazsihoz és párjához, Zoltánhoz hasonlóan Balogh Edina és Szabó Simon is viszonylag rövid ideje alkot egy párt, de úgy érzik, bátran megmérettethetik magukat. Úgy vélik, ez javukra is válhat, hiszen nemrég kialakult szerelmük miatt még nagyon figyelnek egymásra.

  Mi még tanulgatjuk azért, hogy kell együttműködnünk. Most adott a lehetőség, hogy együtt, egy párként tudjuk kipróbálni magunkat, és ez szerintem mindkettőnknek csábító

  – kezdte a színész, aki korábban a Farm VIP-t is megnyerte, amelynek a szerelmüket köszönhetik. Mire párja hozzátette:

  Meg az is jó lesz, hogy most úgy tudunk együtt lenni hosszú időt, hogy nem kell alkalmazkodnunk nagyjából gyerekekhez. Most tényleg az van, hogy ketten leszünk és együtt dolgozunk egy közös cél érdekében. Izgalmas lesz, hogy kéz a kézben, egymásért megyünk előre

  – magyarázta a Barátok közt korábbi színésznője, hozzátéve, nem konkrétan azért költöznek be a Nyerő Páros villájába, hogy nyerjenek, de meglehet, eljön az a pont a játék során, amikor már foggal-körömmel harcolni fog a győzelemért.

  Íme a mindenre elszánt párok névsora:

  • Szabó Simon és Balogh Edina,
  • Berki Mazsi és párja, Kajári Zoltán,
  • Hujber Ferenc és párja, Krisztina,
  • Miskovits Márton és Nicuta Nicoleta,
  • Győrfi Márton „DJ Jauri” és párja, Dorina,
  • Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka,
  • Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla
  • Simon Attila és Simon Erika

  (via RTL

 • Alig hiszünk a szemünknek.

  Lady Gagától soha nem álltak messze az extravagáns viseletek, de ezúttal talán kissé túl lőtt a célon. A 38 éves énekes-színésznő a napokban az HBO Gaga Chromatica Ball című koncertfilmjének Los Angeles-i premierjén járt egy felfoghatatlan ruhakölteményben. 

  A többszörös Grammy -díjas énekesnő feketére festett hajkoronája mellé ráadásul kiszőkítette a szemöldökeit, és ehhez a külsőhöz párosult egy autóalkatrészekkel díszített fehér alkalmi ruha. Íme: