Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hosszas folyamat volt számára, mire megtanult hátradőlni.

  Szujó Zoltán mindmáig a legtöbben a Forma–1-es közvetítések riportereként ismerhetik, majd pedig sportkommentátoraként is sikerült emlékezetes pillanatokat varázsolnia a száguldó cirkusz rajongóiknak. A köztévétől 2019-ben távozó szakember most a Storynak beszélt arról, hogy az utóbbi időkben alaposan megreformálta az életét. Mint mondta, sikerült megtanulnia kezelni és pozitív mederbe terelni a maximalizmusát, bár ez hosszabb folyamat eredménye volt. Bevallása szerint két dolog segítette ezen az úton: a meditáció és az őszinte pozitív visszajelzések.

  Ezek kellő magabiztosságot adtak ahhoz, hogy elfogadjam: az esetleges hibák ellenére is jól végzem a munkám. Sokáig csillapíthatatlan bizonyítási vágy volt bennem, nem voltam soha teljes mértékben elégedett a teljesítményemmel. Ennek több oka lehet: egyrészt vidéki srác vagyok, aki egyszerű, de szeretetteljes családban nevelkedett. Másrészt a lisztérzékenységem idejekorán megtanított arra, hogy minden szabályt maradéktalanul be kell tartani, és ez rányomta a bélyegét a gondolkodásomra.”

  – magyarázta a tévés, aki manapság már jóval gyakrabban dicséri meg magát, mint korábban.

  Szujó arról is mesélt, hogy amikor nemrég felkérték a The Floor – Csak egy maradhat! című vetélkedőműsor vezetésére, egy gyerekkori álma vált válóra. A game show kapcsán fel is kereste kollégáját, Gundel Takács Gábort, hogy tanácsokat kérjen tőle. Jelenleg így két egymástól nagyban elkülönülő munkája van, ezek pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

  Televíziós műsorvezetőként megkapja az egóm azt a szereplési felületet, amire vágyik. Én ebből nem csinálok titkot, szeretek kamera előtt állni. Ugyanakkor az autósport-szövetség vezetése megköveteli, hogy teljesen alárendeljem magam a közösség érdekének, és háttérbe szorítsam a saját egóm. Egyik szerepkör sem fontosabb a másiknál. Így vagyok teljes

  – jelentette ki a műsorvezető, akinek eseménydús napjai után ezért időről időre szüksége van egy-egy elvonulásra.

  Van olyan, hogy teljes napot egyedül töltök az erdőben. Ilyenkor tudok befelé figyelni, és csak a természetre koncentrálni. Gyakran még a telefonomat sem viszem. Ennek a feleségem egyáltalán nem örül, hiszen attól tart, ha éppen biciklizem, és esetleg elesem, a kerékpárt nem tudom elküldeni, hogy hozzon segítséget. De néha szükségem van a teljes lelki »méregtelenítésre«

 • Itt a lehetőség.

  Az RTL közleménye szerint most bárki lehetőséget kap arra, hogy jelentkezzen a ValóVilág12 új játékosának. Bár a valóságshow idei évada már több mint két hete elstartolt, mégis egy valakinek hamarosan zöldre válhat a luxusvilla jelzőlámpája, és csatlakozhat a bent lévőkhöz. Annyi kikötés azért van, hogy csak azok tölthetik ki a jelentkezési lapot, akik rendelkeznek RTL+ előfizetéssel. Tehát a lehetőség adott mindazoknak, akik eddig eljátszottak a gondolattal, halogatták vagy épp lemaradtak róla, hogy beköltözzenek a luxusbörtönbe.

  Mint írják, a tét óriási, hiszen a szerencsés nemcsak teljesértékű villalakóként töltheti el a napjait, de ezáltal esélye nyílhat arra is, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz. A nyereményjáték részletei és annak részvételi feltételei megtalálhatóak a játékszabályzatban.

 • fecsó andi
  Fotó: Kaszás Tamás / Index / RTL

  Frohner Fecó többször is bizonyította, hogy szakmai tudása és elhivatottsága megalkuvást nem ismerő. A sztárok fodrásza tavaly a Celebrandiban is feltűnt, ahol számos híresség mellett próbált rátalálni a szerelemre, ami végül mégsem jött össze. Ugyan azóta is a szinglik táborát erősíti, de ezt egyelőre nem bánja, hisz rengeteg munkája lefoglalja. Rövidesen pedig az RTL tehetségkutatójába zsűriző Tóth Andinak a segítségére lesz, akivel régi barátságot ápolnak. Bár korábban sokszor próbálták őket összeboronálni, de a sztárfodrász tartja magát a fogadalmához, miszerint a munkát nem keveri a magánélettel.

  Nagyjából hat évvel ezelőtt jött hozzám egy hajkezelésre, és azóta is jóbarátok vagyunk. Az első pillanattól fogva meg volt közöttünk az összhang, mára pedig sokszor szavak nélkül is értem az igényeit. Annyi mindenen mentünk keresztül az elmúlt években, hogy neki, érte bármit megteszek. Bár sokan próbáltak minket összeboronálni, de úgy vagyunk vele, hogy a barátságunk mindennél értékesebb

  – árulta el a Storynak Frohner, aki úgy gondolja, hogy az énekesnővel való kapcsolata az élő példa rá, hogy férfi és nő között létezhet igazi barátság.

  „Nálunk legalábbis működik. Ráadásul szakmai kapcsolatban is állunk, amit nagyon komolyan veszek. Nálam aranyszabály, hogy vendéggel nem kezdek ki. Jó, bevallom, korábban egyszer-kétszer ezt megszegtem, hisz nagy a kísértés, de lássuk be, a munkát keverni a magánélettel nem túl professzionális. Bár nap mint nap rengeteg gyönyörű nő vesz körül, az ismerkedést minden körülmények között a szalonomon kívül intézem.” – jelentette ki a fodrász, aki nemrég arról is beszélt, hogy készen áll az elköteleződésre.

 • Mindig is híres divatmárkák holmijait szerette volna hordani a zenész. 

  PAP 1105
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  G.w.M sosem csinált titkot abból, hogy odáig van a márkás ruhákért, amiket előszeretettel hord a hétköznapokban, és bármilyen eseményre, amikor csak lehetősége adódik rá. A rappernek ugyanis egy nagy álma volt karrierje kezdetén, hogy egyszer majd a nagy divatházak kollekcióiban mutatkozzon. Mint arról korábban írtunk emlékezetes pillanatnak számított, amikor a feleségével, Kulcsár Edinával egyszer talpig Gucciban jelent meg, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Most G.w.M a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy ez egy kicsit sem zavarja, sőt azzal humorizált, hogy tejért is ilyen ruhákba ugrik le a közértbe.

  „Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni” – kezdte a lapnak a zenész, akinek a ruhásszekrénye számos márkás darabot rejt.

  Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért

  – viccelődött a rapper, majd tisztázta, bár sokan gondolják róla, hogy mindig kellő alapossággal állítja össze a szettjét, ez csak részben igaz, mert az igazi „apukás” megjelenés is közel áll hozzá.

  Kulcsár Edina férje azt is elmondta, sokszor előfordul, hogy csak arra vágyik, hogy valami kényelmesben legyem, ilyen napokig utóbbi viseletben van: „Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek” – teszi hozzá.