Móric
14 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem sebesség őrülteknek találták ki a csigák versenyét. A verseny menete: a számokkal megjelölt csigákat egy körben helyezik el, és az nyer, amelyik elsőnek lépi át a legnagyobb kört. 

    Arról sajnos nincs információnk, hogy ki lett a befutó 14 csiga versenyén a mezőgazdasági fesztiválon, amelyre összesen százan látogattak ki.

  • Sebastian Vettel 341 körön keresztül volt az élen idén. Ez 42 körrel több, mint amivel Lewis Hamilton büszkélkedhet, mégis 40 pontos lemaradása van a világbajnoki pontversenyben. Egy újabb adat, ami megmutatja, milyen sokat hibázik a német:

    A legjobb példa erre az idei Német Nagydíj, ahol Vettel szinte végig vezetett, majd egy amatőr hiba miatt nullázott, Hamilton pedig megnyerte a versenyt. Csak ezzel az egy versennyel 32 pontot dobott el: 25 a győzelemért, illetve az a hét pont, amit Hamiltontól vett volna még el, ha a brit a második helyen ér célba.

  • Az Ökomenikus Segélyszervezet idén már negyedik alkalommal szervezte meg jótékonysági futását Kárpátalján, hogy a rászorulóknak gyűjtsenek pénzadományt. Gyurta Dániel, olimpiai bajnok úszó is rajthoz állt, hogy ezzel is segítsen az adománygyűjtésben. Te is tehetsz az ügyért, a részleteket megtaláljátok a segélyszervezet oldalán.

  • Önkéntesek szereplésével mutatta meg az Országos Mentőszolgálat, hogy mi történik azután, hogy buliból, ittasan, kocsival hazafelé tartva balesetet szenved egy fiatalokból álló társaság.

    A fiatalok döbbent csendben nézték végig a szituációt, ami sokaknak könnyeket csalt a szemébe.