Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A címben tulajdonképpen el is mondtam mindent, amit tudni érdemes erről a videós hírről. Esetleg még annyi, hogy a szerválok a ragadozók rendjén belül a macskafélék családjába tartoznak (mondjuk ezt ránézésre is meg lehetett volna mondani), Afrikának főleg a szavannás részein őshonosak, a folyókhoz közeli, magas fűvel benőtt területek lakói.

  Az Egyesült Államokban – vagyis főleg ott – előszeretettel próbálják őket háziasítani a cukiságuk miatt. Akinek épp nincs otthon kéznél szervál, de felkeltettem a lelkesedését, a budapesti és a veszprémi állatkertben is lát egy-egy párt, igaz, nem kölyköket.

  serval
 • Az etióp férfi egészen pontosan 122 darab 10 centiméteres szöget, négy rajzszöget, két tűt, egy fogpiszkálót és több üvegcserepet nyelt le. Ahhoz képest, hogy simán meg is halhatott volt, óriási szerencséje volt, a gyomra sértetlenül megúszta a dolgot.

  A 33 éves férfi tíz éve mentális betegséggel küzd, de két éve abbahagyta a gyógyszerei szedését, az orvosok szerint ezért nyelhette le az éles és veszélyes tárgyakat. Az MTI által idézett kórházi közlemény valamiért azt is kiemeli, hogy valószínűleg sok vízzel nyeldeste a tárgyakat, bár az nem világos, ez mennyiben árnyalja a sztorit.

 • A ByAlex-féle Senkise és Hiro korskorskors című közös számával hirdet Instagramon a Michael Kors – vette észre a 24.hu.

  krs

  A dolog már csak azért is menő, mert a Versace-t nemrég felvásárló cégnek 12,8 millió követője van Instán.

  Ez itt az Insta-reklám:

  Ez pedig a felhasznált szám klipje:

 • Csodával határos módon sértetlenül túlélte egy pár, hogy egy hód rádöntött a hajójukra egy 20 méteres nyárfát a Müritz-Elde csatornán a németországi Schwerin közelében.

  A hód átrágta a nyárfa fél méter vastagságú törzsét, és az rázuhant a partnál horgonyzó 10 méteres jacht kellős közepére. A hajón két személy tartózkodott, de szerencsére éppen lenn voltak a kajütben, így nem esett bajuk.

  A német rendőrség szerint "szerencsére a hajó fémből volt, így folytatni tudta útját saját erejéből". Az eset még október 18-án történt, de csak ezen a héten kapott nyilvánosságot. (MTI)