Ibolya
17 °C
34 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Így néz ki a 100 forintos érme, amit közel 7000 forintért lehet megvenni: 

  A többit itt tudja megnézni.

 • Erről a jószágról van szó:

  A neve Palmerston, a néhai brit miniszterelnök-külügyminiszterről kapta a nevét, és  négy évi külügyi szolgálat után vonul nyugalomba "egy vidéki farmon." Aha, ahová Fifikét, a 15 éves félvak tacskót is vitte a fater.

 • Ha utálja a hagymát, vagy azt gondolja, hogy minden ételt elront, akkor jó hírünk van, most kedvére tombolhat hasonló érzelmű emberekkel egy Facebook-csoportban. A csoport kommünikéje szerint:

  Úgy gondoljuk, hogy a hagyma egy ördögi teremtmény, ami mindenhová beférkőzik, ezzel elrontva a finom ételek ízét. 

  Célunk az összes hagyma (beleértve a fokhagymát, vöröshagymát, fehérhagymát, lilahagymát, póréhagymát stb.) fogyasztásának, vásárlásának, eladásának, illetve birtoklásának törvényellenessé tétele.

  Mivel azonban ez nehezen megvalósítható, legalább azt szeretnénk elérni, hogy a hagymát tartalmazó élelmiszerek csomagolásán kötelező legyen feltüntetni egy figyelmeztető jelzést („Figyelem! Hagymát tartalmaz.”), a dohánytermékekhez hasonlóan.

 • Képzeljük el bármelyik amerikai akciófilmet, amiben, mondjuk, egy súlyosabb tűzesethet riasztották az egységeket. A tüzet eloltották, a bent ragadtakat megmentették, zárójelenet, katartikus végekép.

  Az meg valami ilyesmi lehetne pont, mint amit az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tett közzé újonc kollégájáról az első bevetése után a Facebookon:

  117326912 3121891524531465 6453815098372309149 o