Valér
-2 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csütörtök este volt a Mary Poppins visszatér című film színes, szagos, ünnepélyes premierje Londonban. A címszerepet alakító Emily Blunt egyik kaszkadőre azonban még mielőtt végigvonult volna a stábbal a vörös kék szőnyegen, felugrott a London Eye egyik kabinjának a tetejére szétnézni, azaz így is promózni a filmet.

  A film, ami jövő héten kerül majd a mozikba, bizonyos szempontból tényleg új lesz. A készítők ugyanis nem az 1964-ben, Julie Andrews főszereplésével bemutatott Mary Poppins remake-jét csinálták meg, hanem a folytatását. Az új részben 25 évvel az eredeti történet eseményei után vesszük fel a fonalat, mikor Michael és Jane már felnőttek és saját gyerekeik vannak. Régi dadájuk pedig, aki természetesen semmit nem öregedett az évek során, egy családi tragédiát követően tér vissza hozzájuk. 

  A nő két kört is ment az óriáskeréken.
  A nő két kört is ment az óriáskeréken.
  Fotó: Kristy O'Connor
 • 104775540 envelope1

  Az 1893-ban született Marjorie játékkacsákat és -csirkéket, fonalat, valamint cicája, Kittykins számára labdát kért. A levelet egy férfi találta egy használt cikkeket árusító üzletből származó könyvben. Azt odaadta lányának, aki a játékboltban dolgozik, a lánya pedig kitette a bolt kirakatába.

  104779352 letter2
 • Képzelje el, hogy egy étteremben ül, ahol az utcáról beszabadult lelkes emberek főznek önre éppen, eközben pedig ott ül ön mellett a méltán híres skót sztárszakács, és az a mondat hagyja el a száját, hogy

  A szakácsok feladatait nem veheti át Gordon Ramsay!

  Ugye milyen rettenetesen hülyén hangzik? Na, kb. pont ezt sikerült mondania Thürmer Gyulának, aki egy interjúban a politikai inkompetencia olyan magas szintjét érte el, amiről a sokat kritizált ellenzék álmodni sem merne.

  A Munkáspárt elnökét az Azonnali faggatta e-mailben az elmúlt napok történéseiről, hiszen ha valami, akkor a munkások és a szakszervezetek túlcsorduló elégedetlensége tutira olyan téma, ami legalább átmenetileg kirángathatná a pártot a rettenetesen kínos performanszokkal tarkított borderline nemlétezésből.

  Ehhez képest Thürmer első körben közölte, hogy csak lélekben vannak ott a szerda óta tartó tüntetéseken, mert arra az első pillanattól kezdve rászálltak a liberális pártok, pedig a munkások nem homogének politikailag. 

  Ez elég béna kifogás, de ezután jött csak a java, a MUNKÁSPÁRT elnöke ugyanis képes volt azt mondani, hogy ha az emberek könnyebb munkát és több pénzt akarnak, akkor ők segítenek ebben, de

  a munkás, a dolgozó, a szakszervezetek harcát nem veheti át a Munkáspárt.

  Ezek után azért arra baromira kíváncsi lennék, hogy mit éreznek feladatuknak, ha még ezt sem.

  (via)