Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tudom, Ryan Dzingel, az észak-amerikai hokiligában szereplő Ottawa Senators hokisa készült-e valaha ilyen kérdésre – mondjuk a neve alapján nem kizárt –, de ami biztos: most lett neki. Egy kislány a Jingle bells megfelelő sorait átírva énekli a talán legismertebb karácsonyi dalt, és aki jól figyel, az még a hokicsapat nevét is kihallhatja a dalból.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  @ryan_dzingel Bells, cutest Christmas song ever? ❤️ (🎥 TW /supergibson)

  NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

  Dzingelnek egyébként részben van is oka ünneplésre: a 26 éves csatár idén 30 NHL-meccsen 12 gólt lőtt és 10 asszisztja volt (tavaly 79 meccsen 23+18-as mutatóig jutott). Másrészt viszont a Senators 32 meccsen szerzett 30 pontjával az Atlantic divízió utolsó előtti helyén áll jelenleg.

  dzingelbells
 • Egész napos műsorfolyammal készül a közmédia december 16-án, vasárnap a Jónak lenni jó! jótékonysági kampány keretein belül. Az összegyűjtött adományt az 1-es típusú cukorbeteg gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők. A 13630-as telefonszám felhívásával ön is 250 forinttal támogathatja a kezdeményezést.

  Magyarországon csaknem négyezer kisgyermeket érint az 1-es típusú cukorbetegség. A diabéteszes gyermekek a speciális ellátási igény miatt kisebb arányban jutnak el a kikapcsolódást, pihenést, feltöltődést biztosító táborokba. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap idén az érintett cukorbetegek táboroztatásának céljából gyűjt adományt a Jónak lenni jó! kampányban.

  Vasárnap az M1, az M5, a Duna és a Duna World csatorna többször is jelentkezik a Jónak lenni jó! jótékonysági akcióval és aznap lehet majd ajánlatot tenni a licitálásra bocsátott tárgyakra is, amelyeket itt lehet megtekinteni.
  www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/

 • A 26 éves liverpooli fiatal nagy futballrajongó, ami a Liverpool FC és az Everton FC városában nem nagy meglepetés. Viszont a 18-szoros bajnok Vörösöknek szurkoló Mike mégis más, mint a többség: ő ugyanis súlyos látáskárosult, vagyis úgy van kinn a csapata szinte minden meccsén, hogy alig lát valamit abból, ami a pályán történik.

  Kearney-vel néhány napja, a Napli elleni 1-0-s BL-győzelem kapcsán a BBC is foglalkozott, nekik arról is beszélt: tudja, hogy ezt sokan nehezen tudják megérteni, de ő világéletében ezt csinálta, így neki ez teljesen természetes. „Nem számít, ha nem látom tisztán, ünnepelni ugyanúgy tudok” – mondta.

  mike