Konstantin
10 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • branstark

  Az internet debilségekre fogékonyabb fele egy ideje egy teljesen elmebeteg teóriával próbálja átvészelni a Trónok harca utolsó évadának meredek színvonalesését.

  (A teória a 8. évad 5. részéig spoileres, az utolsót nem érinti.)

  Eszerint az elmélet szerint Bran Stark valójában egy ördögien gonosz szereplő, aki mindenkit totálisan átvert. Mindezt azokból a kőkemény és masszív alapokon álló jelekből gondolják, hogy

  • Bran eleve gyanús, mivel valójában sose mondta el senkinek, hogy mire is készül, az Éjkirály motivációiról szóló válasza totál kamunak tűnt, és amúgy is, ha mindent előre lát, miért nem szólt Daenerysnek, hogy Euron egy hatalmas, sárkánygyilkos csapdával várja Királyvár mellett?
  • Bran és az Éjkirály kapcsolata mindig is nagyon gyanús volt, sose tudhattuk pontosan, mit is csinál, amikor a hollókba költözik, amúgy meg tökre nem tűnt boldognak az arca, amikor az Éjkirály meghalt.
  • Az Éjkirály úgy változtatta át Craster gyerekeit, hogy megérintette őket, úgy változtatta át Viseriont, hogy megérintette, és hát mit csinált Brannel a barlangban? Igen, megérintette.
  • És akkor ehhez jön még hozzá Daenerys megőrülése, amikor a sárkánnyal felégette teljes Királyvárat, megölve minden ártatlant is. Na mármost a teória szerint valójában Bran belevargolt a sárkányba, és ő irányította a mészárlást, hiszen a sárkány árnyéka pont úgy vetül a házakra, mint Bran egy korábbi látomásában, és egyébként is, Danyn látszott, hogy ő csak a Vörös Toronyra menne rá, és az is gyanús, hogy a mészárlás közben nem is mutatják Dany arcát, így nem tudjuk, hogy reagált az öldöklésre, lehet például, hogy meglepődött.

  Az én teóriám erről a teóriáról az, hogy David Benioff és D. B. Weiss producerek egyszerűen annyira szar írók, hogy amikor átvették az írás feladatát George R. R. Martintól, egy csomó baromságot írtak, azt is rosszul, amit nehezebb elhinni annál is, hogy ezek a hülyeségek valójában rejtett jelek lennének.

 • A ViralHog YouTube-csatornára került fel egy leleplező videó a macskahorkolásról. Elkövetője egy hongkongi gazdi, akinek Mr. Gold névre hallgató, tízéves cicája a felvétel főszereplője. A videó leírása szerint Mr. Gold sokat alszik, és olyankor zavaróan hangosan tud horkolni - ezt örökítette meg a gazdi egy mikrofonnal, az eredmény pedig zavarbaejtő. Horkolás helyett sokkal inkább tűnik hangeffektnek valamilyen hatvanas évekbeli, kis költségvetésű sci-fi sorozatból. 

  (Laughing Squid)

 • A Dűne új változatát forgató Brolin, aki például Thanost is alakított az animáció alatt, de hatalmasat ment a Sicarióban vagy a Nem vénnek való vidékben is, most a Nyugati pályaudvar aluljárójából tette fel Instagramra a látványt:

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  There’s something really romantic going on here but I just can’t nail it down.

  Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

 • Túl sokat játszhatott az Assassin's Creed videojátékokkal az a 27 éves francia férfi, akit hétfőn tartóztatott le a párizsi rendőrség. A Franciaországhoz egyébként a francia Ubisoft kiadó révén erősen kötődő AC-játékok több történelmi korba is ellátogattak már, de a főhős minden esetben egy orgyilkos, aki csuklóra rögzített pengékkel orgyilkol. Az alkarról kipattintható, 8 centiméternél hosszabb pengehosszúságú, rejtett késekkel elkövetett, halált okozó testi sértés központi motívuma az Assassin's Creed sorozatnak - valószínűleg ezért sem tetszett a rendőröknek a jogtalan fegyverviselés.

  France-hidden-blade-arrest-565x410.jpg.optimal

  A férfi azzal védekezik, hogy ő csak egy ártalmatlan cosplayes, vagyis olyan film/képregény/videojáték-rajongó, aki szeret beöltözni, minél tökéletesebben megformálni kedvenceit. A párizsi sárgamellényes tüntetések miatt felspannolt rendőrség viszont nem feltétlenül hiszi ezt el, ha a pengék tulajdonosa menekülni kezd, amikor igazoltatni próbálják. És az sem segít, ha ilyenkor az igazoltatott katonai hátizsákjából további fura dolgok kerülnek elő, például egy fekete maszk, egy gyalogsági ásó, egy metszőolló és egy kamu rendőrségi jelvény. A férfi szerint ezek a tárgyak is cosplaykellékek, más jelmezekhez. A cosplayes civilben egyébként biztonsági őrnek készült, május végén lett volna a záróvizsgája. A történtek után lehet, hogy más karrier után kell néznie.

  (Game Rant a Le Point nyomán)