Amália
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Amazonnak dolgozó kézbesítőt, bizonyos Tamaant kirúgtak, miután gyorsan elterjedt a videó, amelyben rettentő szórakoztatóan beszél arról, hogy

  mennyi, szerinte totál felesleges dolgot rendelnek az emberek,

  amik legalább marha nehezek, és cipelheti fel őket a harmadikra.

  Talán megúszta volna, ha csak ennyi történik, de sajnos elég jól látszott a felvételen, hogy az egyik küldeményt milyen címre viszi, meg hogy mennyire utálja, hogy szülinapi dalt kellett énekelnie kell a kézbesítés mellé (ez mondjuk érthető), úgyhogy inkább elhadart kés "Boldog szülinapot", letette a csomagot, és elfutott.

  Ja, és azt is közölte, hogy unja ezt a "seggostoba" munkát.

  Kirúgását a Twitteren tette közzé, úgyhogy megerősítettnek tekinthetjük. Ha szórakoztatónak találta, itt van Tamaan YouTube-csatornája, ezen is van kontent.

  EchXQisWsAAlC k
  Fotó: B like T @ItsTamaan / Twitter

  (DailyDot)

 • A kolumbiai Medellín utcáit gyakran rója egy kosárral a szájában Eros, a nyolcéves, ugyanis gazdái, akiknek saját kisboltja van, rábízták a házhozszállítást. Eros természetesen nem cím alapján nem találná meg a vevőket, de jutalomfalatokkal és némi simogatással sikerült sikerült áthidalni ezt a problémát. Tulajdonosa, Maria Natividad Botero állítása szerint a kutya körülbelül 5-6 vásárlójuk nevét jegyezte meg. 

  Eros persze nem most kezdte a szakmát, márévek óta látja el ezt a feladatot, de a koronavírus-járvány miatt most különösen hasznosnak bizonyult, hogy a helyieknek  nem kell elmenni a boltba, hanem egy nagyon szimpatikus futár házhoz viszi a rendelést.

  eros del
  Fotó: Euronews/Youtube
 • Azzal telefonált be a közelmúltban a 999-es segélyhívó számra valaki Nagy-Britanniában, hogy segítséget kérjen, amiért a megrendelt fagyasztóját rossz címre vitték, márpedig ez nem éppen az a vészhelyzet, amivel a segélyhívót vagy a rendőrséget kellene terhelni – derült ki a nyugat-yorkshire-i illetékes segélyhívó telefonközpontjának Twitteren közzétett bejegyzéséből, amiben arra hívták fel a figyelmet, hogy ne foglalják a vonalat oda nem illő dolgokkal a telefonálók.

  Bejegyzéseik szerint akadt, aki korábban azért telefonált, mert a szomszédja túl hangosan horkol, míg más azt sérelmezte, hogy nem működik a melegvíz-szolgáltatás.

  (via UPI.com)

 • Még hónapokat kell várni a The Mandalorian második évadára, de a Disneynél gondoskodnak arról, hogy ne feledkezzünk el a sorozatról (bár biztosan sokan vannak, akik - teljesen érthető módon - már vágják a centit). A Star Wars hivatalos Youtube-csatornára ugyanis feltettek egy videoklipet a főcímzenéhez, amit ugye az a Ludwig Göransson jegyez, aki 2019-ben Oscar-díjat kapott a Fekete párduc filmzenéjéért.

  A klipnek nem a fejvadász és Baby Yoda (pontosabban a Gyermek) a főszereplője, hanem maga Göransson, de a nosztalgia jegyében azért látható pár helyszín a sorozat első évadából. A kritikánkat erről itt olvashatja. 

  mandalorian-lead-990x556

  (Forrás: io9)