Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fejjel ment a falnak
  Fejjel ment a falnak

  Egyre dühödtebben tombol  Thaiföldön  az elefántbűnözés – legújabb áldozata a Phungprasopporn család, amelynek tagjai hajnali kettőkor hatalmas csörömpölésre ébredtek. Lerohantak a konyhába, ahol megdöbbentő látvány fogadta őket: egy elefánt fejjel áttörte a falat, és módszeresen fosztogatta a család élelmiszerkészletét.

  Vicces volt ilyen közelről látni egy elefántot, de aggódunk, hogy visszatér

  – nyilatkozta a családfő, aki mobiljával megörökítette az önfeledten falatozó betörőt.  Végül sikerült elzavarnia az állatot, amely eliszkolt az erdőben. Phungprasoppornék számára nem volt ismeretlen az elkövető, mint mondják, a bűn útjára tévedt elefánt két hónapja már a házuk körül ólálkodott, valószínűleg terepszemlét tartott.

 • Horváth Boldi és Nagy Feró
  Horváth Boldi és Nagy Feró

  Az Alma együttes klasszikusa után Horváth Boldi is meglepte magát egy születésnapi dallal. A Kelemen kabátban énekese ráadásul nem akárkivel bútorozott össze a stúdióban: Nagy Feróval dolgozott, aki a friss nótához készült klipben is megjelenik. 

  Egyébként Horváth Boldinak tényleg ma van a születésnapja. 

 • Erre nem számítottunk: Kozsóról kiderült, hogy nem csak a zenéhez és a teaházakhoz ért. A Fókusz stábja leplezte le, hogy az ecsettel is jól bánik a szomorú szamuráj, aki annak idején egy francia művészeti iskolában diplomázott.  

  Fotó: RTL Klub
  Fotó: RTL Klub

  Az Ámokfutók frontembere a hétfő esti adásban feltárta a nézők előtt a művészetét és megmutatta, milyen témákat örökít meg a papíron. 

  Ilyeneket fest:

  Fotó: RTL Klub
  Fotó: RTL Klub

  És ilyet is:

  Háttérinfók a riportban:

 • A 47 éves Sean Hancock és 50 éves felesége Colleen az ausztráliai Darwin városához tartozó Emkaytee repterére tértek vissza a Colleen ötvenedik születésnapja alkalmából ajándékba kapott repülésükről, amikor a kisgép hátuljából egy 15 centis váratlan vendég mászott elő.

  Colleen virális videóján jól látható, ahogy a hatalmas vadászpók a pilótafülke kabinjának tetején előremászik, majd egy rázkódás következtében a gépet kormányzó férje ölébe pottyan. Majd onnan a műszerfal alá rejtőzik.

  A vadászpókok bár hatalmas méretűek, emberre ártatlanok, ezt pedig a házaspár is tudta, ezért hallható a videón, hogy sikoltozás és pánik helyett csupán nevetnek a helyzeten.

  A videón ugyan már nem látszik, de Sean és Colleen szerencsésen landoltak.

  Ön mit csinálna egy ilyen helyzetben?

  • 1136
   Sikítanék és imádkoznék.
  • 317
   Nyugodtan kezelném a dolgot.