Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A miniszterelnök csütörtök este fogadta a Várban berendezett irodájában Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort, akinek a napokban mutatják be Budapesten A liberalizmus kudarca című könyvét. A találkozóról ki is jött néhány kép az MTI-ben, így derült ki, hogy nem akármekkora földgömb van Orbán Viktor irodájában.

  Bónusz, a földgömbre ránagyítva látszik, hogy ez egy elég régi, és nem is mindennapi térkép, amelyen még a Trianon előtti Magyarországot jelölték: 

  nagymagyarország.PNG
  Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
 • 2020-ban ismét Alicia Keys lesz a Grammy-díjátadó házigazdája, írja a CNN. Tizennégy év után vezette ismét nő a Grammyt 2019-ben, az utolsó Queen Latifah volt még 2005-ben.

  A Grammy-gálát jövőre január 26-án tartják a Los Angeles-i Staples Centerben. A tavalyi beszámolónkat a gáláról itt olvashatja.

 • 1
  Fotó: Newsflare / youtube

  Az autós közlekedés általában véve is sok veszélyt tartogat, az viszont kevesekkel esik meg, hogy egy elefánt feküdjön az autójukra, miközben éppen tartanak valahová. Márpedig Thaiföldön most épp így járt valaki. Bár az autó megrongálódott, az ablakai is betörtek, komolyabb baja nem történt a találkozás egyik résztvevőjének sem. 

   ( CNN )

 • A csodájára jár a világ annak a megmentett kiskutyának, akinek egy farok nőtt a fejére. Az AP írja, hogy a viccesen csak Narvál névre keresztelt, 10 hetes blökit most hétvégén találták az állatmentők.

  75362421 2572015406212746 1260297628332064768 n
  Fotó: Mac the pitbull / Facebook

  Narvál két szeme között furcsa módon nőtt egy kis farokra hasonlító valami, amit a rendes farkával ellentétben nem tud csóválni, de nem is igazán zavarja a mindennapokban.

  Az állatmenhelynél rengetegen jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák a farokfejű kiskutyát, de a gondozói nem adják oda másnak, mert attól félnek a kis faroknyúlvány még nagyobbra nőhet, ami később gondot okozhat a kutyának.