Ferenc
10 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1229346452
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Azzal, hogy Bill és Melinda Gates beadta a válópert 27 év házasság után teljesen felforgatták a koronavírus hírek állóvizét. És most egy meglepő mellékszál tört felszínre ezzel kapcsolatban, ugyanis úgy néz ki, hogy Melinda Gates viszi a pénzt, Bill Gatesnek pedig marad a népszerűség. 

  Mivel így Bill Gates vált a világ legirigyeltebb és legjobban akart agglegényévé. 

  A Tinder még közleményt is kiadott arról, hogy nem tűrik meg az oldalon a kamu Bill Gateseket, akik úgy akarnak csajozni, hogy a dollármilliárdos bőrébe bújnak. 

  Ahhoz, hogy valaki hitelesített tagja legyen a társkereső közösségnek rögtönzött fotókkal kell bizonyítania, hogy bizony ő szerepel a feltöltött képeken. Ha valakinek mégis sikerül átcsússzannia a rendszeren egy meggyőző álarccal, azok számára is rossz híre van a társkeresőnek. Ugyanis arra szólították fel a felhasználóikat, hogy azonnal jelentsék, ha valami gyanúsat tapasztalnak. 

  (via: TMZ)

 • GettyImages-1163685679
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Ha Britney Spearsre gondolunk, valahogy rögtön a védjegyévé vált szőke hajával ugrik be először. Pár éve próbálkozott a sötétbarnával is, de hamar visszatért a világosabb árnyalathoz. Most a karantén alatt gondolt egyet, és ezúttal a rózsaszínre esett a választása.

  Ezt pedig egy tőle megszokott táncolós videóban is megmutatta:

  A furcsa mozdulatok most sem maradhattak el, és még egy leopárdmintás feszülős overált is magára kapott.

  Kérdés, hogy az új hajszínnel mit akarhat üzenni rajongóinak, akik meg vannak győződve arról, hogy az évek óta édesapja gyámsága alatt álló énekesnő Instagram-oldalát is valaki más kezeli

 • Az iron lady ezerrel készül a 2021-re halasztott tokiói olimpiára és a budapesti Európa-bajnokságra. Jelenleg Tenerifén teszi mindezt, ahol azért a rengeteg edzés mellett egy kis kikapcsolódásra is jut ideje.

  Legfrissebb bejegyzése szerint a minap Santa Cruzban járt, ahol nem csak, hogy az óceánon csónakázott, de egy delfincsapattal is találkozott. A posztban hármat lapozva lehet megnézni őket.

 • Hosszasan ecsetelte Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán, hogy 10 évvel ezelőtt még milyen szegény volt a pártja. Hangsúlyozta, hogy amit a Demokratikus Koalícióval elértek, azt mind maguknak köszönhetik és azoknak, akik annak idején elindultak velük közösen az úton. 

  Úgy tűnik azonban, a politikus mondandójánál a követőit sokkal inkább izgatta az a fotó, amivel a bejegyzését illusztrálta. A kommentelők többen is kifogásolták, hogy a képen Gyurcsány Ferenc narancssárga nadrágban feszít.

  Gyurcsány Ferenc végül a kommentszekcióban nyugtatta meg az aggodalmaskodókat: hiába tűnik úgy, hogy narancsszínű a nadrágja, az bizony piros.

  Látom, többen is aggódtak a nadrágom színe miatt. Akkor tisztázzuk: piros. Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való.

  Ön szerint milyen színű a nadrág?

  • 1448
   Narancssárga
  • 289
   Nem tudom eldönteni
  • 270
   Piros