Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Úgy véli, az édesanyák megérdemelnek egy kis pluszpénzt. 

    A TikTokon már több mint 1,1 millióan követik, a tévében azonban aDancing with the Starsötödik évadának köszönhetően debütál Whisperton, azaz Strenner Antal. A fiatalok körében igen népszerű influenszer – elmondása szerint – örömmel mondott igent, amikor a TV2-től megkeresték, hogy szerepeljen a showműsorban. Tóth Katica profi táncos oldalán bizonyít majd a táncparketten.

    A 22 éves tartalomgyártó persze a műsorra való felkészülés alatt sem hagyja kreatív tartalmak nélkül népes követőtáborát, de nem csupán a fiatalokra, hanem a szülőkre is gondol a jelek szerint. Így történt, hogy a napokban egy olyan trendre ült fel a TikTokon, amely elsősorban a külföldi tartalomkészítők körében népszerű. Whisperton nem mindennapi módon úgy döntött, hogy egy üzletben a babaosztályon  ötezereseket dugdos el különböző áruk csomagolásába abban a reményben, hogy azokat anyukák találják majd meg, mert úgy véli, megérdemlik.

    @whisperton Hálás vagyok a szüleimnek! ❤️ csoda trend : @Tabs ♬ original sound - Ton

    (via Ripost)

  • Lánya, Miriam nem szereti a nyilvánosságot, utoljára 14 éves korában szerepelt.

    A minap bombaként robbant a hír, miszerint Gáspár Laci családja új taggal bővül: az X-Faktor mentora nagyszülői örömök elé néz, felnőtt lánya, Miriam ugyanis az első gyermekét hordja a szíve alatt. A 45 éves énekes első házasságából született lányáról azonban nem sokat lehetett hallani: Miriam 14 éves volt, amikor utoljára apjával szerepelt, de nem is érzi szükségét annak, hogy a nyilvánosság előtt élje életét.

    Az, hogy Miriam babát vár, egy privát TikTok-videóból derült ki, amelyben jól látható, hogy a 22 éves nő pocakja már szépen gömbölyödik. A videónál az olvasható, hogy Mirjam már 34 hete azt várta, hogy elkészíthesse azt.

    Gáspár Laci a Borsnak elárulta: nem igazán örül, hogy kikerült az internetre a gólyahír.

    Őszintén szólva nem szerettük volna, ha nyilvánosságra kerül a hír, a lányom privát oldaláról szivárogtatta ki valaki. Mirike nem szereti a nyilvánosságot, 14 éves volt, amikor utoljára szerepelt mellettem. Szeretnénk, ha ez így is maradna, én tiszteletben tartom a döntését. Annyit azonban most már elmondhatok: igen, jön az unoka, és nagyon nagy a boldogság!

  • Fotókon az utazás.

    GettyImages-512938186
    Fotó: Sean tSabhasaigh / Getty Images Hungary

    Vajna Tímeáról gyakorlatilag mostanra köztudott, hogy odáig van a macskákért, és kis kedvenceit minden földi jóval elhalmozza. Mint kiderült, a tavaly újra megházasodó influenszer a minap ünnepli 42. születésnapját, melynek alkalmából egy meglepetésútra ment a macskájával. Úti célul pedig nem mást választottak, mint a napsütötte Kaliforniát, ahová magánrepülővel utaztak, erről pedig képeket is posztolt Instagramján.

    Meglepetésút a szőrmók fiammal

    – írta a fotója mellé Vajna Tímea.

  • Megtörtént az első zsarolás a játékban.

    Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban csütörtöki epizódjában a gyilkosok hatalmasat vétettek, ugyanis a reggelinél rá kellett döbbenjenek, hogy az újabb áldozatuk, Kozma Dominik pajzsot rejtegetett magánál, aki így életben maradt. Dér Heni bevonulása pedig kissé teátrálisra sikerült, ugyanis sírva csatlakozott a többiekhez, amit azzal magyarázott, hogy kijött rajta az utóbbi napok feszültsége, de sokaknál ezzel gyanúba keverte magát.

    Mivel napközben nem sikerült meggyőznie a többieket ártatlanságáról, ezért az esti kerekasztal-ceremóniánál sorra az énekesnőre érkezett a legtöbb szavazat, akinek így távoznia kellett a kastélyból. Ezzel pedig Hevér Gábor maradt az egyedüli gyilkos a játékban, akinek így a szabályzat értelmében meg kellett zsarolnia egy játékost. A Konklávén a színész választása Bíró Beára esett, aki a kezdeti sokk után elfogadta a felkérést, és döntöttek is első közös áldozatukról.