Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A táncos eddig óvta magánéletét, de a sztárséfért bevállalta, hogy óriási figyelem legyen rajtuk.

  Január óta már nem titok, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak. A Dancing with the Stars győztesei nem sokszor mesélnek szerelmükről, a táncosnő azonban most kivételt tett, és a Palikék világa by Manna új adásában magánéletéről is szót ejtett, ami szerinte is „álomszerű, mese habbal”.

  „Olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő, és szelfi, és nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. Erre most mi van? Tessék, egy egész ország. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert, vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk” – idézte a Blikk Mikes szavait, aki már össze is költözött kedvesével, Krausz Gábor pedig mindig vacsorával várja őt haza, elmondása szerint ugyanis ez kedvese szeretetnyelve.

  „Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról, és este találkozunk.”

 • Már nem is kell rá sokat várni a rajongóknak.

  GettyImages-1797338112
  Fotó: Juan Naharro Gimenez / Getty Images Hungary

  Shakira február elején ünnepelte 47. születésnapját, így egyúttal kimondhatjuk, hogy a latin zeneipar egyik legnagyobb ikonja már közel 30 éve van a pályán, töretlen sikerrel. Mint ismertes, kolumbiai énekesnő magánélete azonban nem alakult a legfényesebben, ugyanis 2022. júniusában bejelentette, hogy zátonyra futott a házassága gyermekei édesapjával, Gerard Piquével, mivel a korábbi spanyol válogatott labdarúgó félrelépett.

  Bár az énekesnő jól érzékelhetően nehezen viselte a válását, ezeket az érzéseit inkább a munkájába forgatta vissza, így zenei szempontból ismét elképesztő termékeny időszakot tudhat maga mögött. Ennek egyik legszembetűnőbb példája a 684 milliós YouTube-nézettségnél járó, az argentin Bizarrappel közösen kiadott Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című száma, amellyel alaposan odaszúrt az őt megcsaló volt párjának.

  Shakira nemrég a latin Grammyn is tarolt díjak tekintetében, neki ítélték többek között a legjobb dalnak járó elismerést is, amit éppen a viharos válásáról megemlékező számáért kapott. Most a közösségi oldalán jelentette be néhány merész fotó kíséretében, hogy március 22-én érkezik a legújabb albuma Las Mujeres Ya No Lloran (magyarul: A nők már nem sírnak) címmel.

 • Az 54 éves Michelle Rinella újra szenvedélyesnek tartja a kapcsolatát, miután megismerkedett a 33 éves Brandon Grahammel, akivel a nagy korkülönbség ellenére 2021-ben összeházasodtak. – írja a DailyMail.

  Rinella mióta egy 21 évvel fiatalabb férfival jött össze, úgy érzi, megnyerte a lottót, mivel szerinte a vele egykorú pasik „nem tudták tartani a lépést”. A középkorú nő válását követően visszamerészkedett a randizás világába, de hamar unalmasnak találta a vele egykorú udvarlókat. Mint mondta, akkor lett elege az egészből, amikor valamelyikük azzal volt elfoglalva a randijukon, hogy jó helyen parkol-e.

  Bár kezdetben direkt figyelmen kívül hagyta a sokkal fiatalabb, 20-as és 30-as éveiben járó férfiak üzeneteit, de később már feléjük is nyitott. Nem tartott sokáig mire találkozott mostani férjével, a 33 éves Brandon Grahammel, aki mellett újra fiatalnak érzi magát.

  „Számomra ő fiatal, fitt, gyönyörű, életerős és szórakoztató. Az 50 éves férfiakban ezt határozottan nem találtam meg. Számára én viszont bölcs és megalapozott vagyok, miközben még vonzó is.″ – jelentette ki a nő.

 • Úgy véli, sokan nem veszik észre, hogy a család és az egészség mekkora érték.

  Képernyőfelvétel (852).png
  Fotó: RTL

  Moldován András a Cápák között című műsorban a kendőzetlen őszinteségéről híresült el, és amely szókimondósága miatt olykor a többi befektetővel is képes összeszólalkozni. Az üzletember a Fókusz stábjának azt is elárulta, hogy mindez tudatos, ugyanis azt tapasztalja, a legtöbb vállalkozó nem tudja fogadni a kritikát. Úgy véli, bár az őszinteség rövidtávon fáj, hosszútávon biztosan kifizetődő.

  Arra beszélgetésben arról kérdezték Moldovánt, hogy mi jelenti számára a boldogságot, amire így felelt:

  A gyerekem, a családom, a lovam. Ezek. Süt a nap. Ez komoly érték. Az emberek ezeket nem veszik észre. Azt hiszik, hogy ez természetes, de nem. Ez a boldogság. Az egészségem

  – magyarázta a vállalkozó. Moldován András arra is kitért, hogy szerinte nem a pénz boldogít, de ahogy fogalmaz, a pénzzel örömet tud szerezni magának és másoknak is.

  Adni jó, örömet szerezni jó. Szép ruhában járni, meg szép repülőn utazni, meg szép szállodában lakni, meg szép kocsival menni. Ezek mind jók. Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen. Sajnos bárki, aki mást mond, az hazudik

  – jelentette ki.