2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország 2
Albánia 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sharlene Lee összesen 52 alkalmazottat foglalkoztat két szalonban az ausztráliai Perthben, akikre jóformán családtagjaiként tekint. Erről árulkodik legalábbis az, hogy bármit képes megtenni értük; a szalonjaiban dolgozók problémáira sokszor úgy reagál, mint ha a sajátjai lennének.

    Mint meséli, örömmel kifizeti dolgozóinak a mellplasztikát, ha arra vágynak, de a jelzáloghitel felvételében és az autóvásárlásban is támogatja őket. Szívesen ad kölcsön pénzt bármelyiküknek.

    52 ember dolgozik nekem, és mindig segíteni fogok mindegyiküknek elérni a céljukat. Viszonozni akarom nekik a munkájukat.

  • Egy 29 éves kanadai nő történetét ismerhetjük meg a Northfoto képriportjának köszönhetően, aki mintegy 6 ezer dollárt (2,18 millió forintot) költött arra, hogy átlagos kertjéből valami egészen különlegeset varázsoljon – vagy bizarrt, hiszen nem arra törekedett, hogy minél több színben pompázzon otthonának udvara, hanem inkább arra, hogy feketébe boruljon. 

    Chloe Hurst csak a matt fekete virágokért rajong. Leginkább az  Addams Familyből és az Éjsötét árnyékból merített inspirációt. 

  • Arról is beszélt, mennyi borravalót szokott adni.

    Gombos Edina hosszú évek óta Floridában él a családjával, ottani életükről pedig az Instagramra és a YouTube-ra is szokott tartalmat gyártani. Az egykori tévés legutóbb arról számolt be rajongóinak, mennyivel másabbak a fodrászatok az Egyesült Államokban, mint Magyarországon. 

    „Frizuraigazítás a szünidőre. Miri pillangóvágást kért a fodrászunktól, egy légiesebb, szépen rétegzett formát. Ez a hajvágási stílus most nagyon népszerű. Mati ragaszkodott ahhoz, hogy maradjon hosszú a haja, nem szereti a rövidre nyírt fazont. Neki is csak igazították a haját, levettek a sűrűségéből és formát adtak neki.

    Kértünk hajszárítást is, mert ez automatikusan nem jár a hajvágás mellé. A legtöbb fodrásznál ezért pluszban fizetni kell Floridában. Sokan távoznak vizes hajjal az üzletekből. Ha elégedettek vagyunk mindennel, akkor legalább húsz százalék borravalót hagyunk a fodrásznak. Nem egyszerű jó szakembert találni az USA-ban, mivel teljesen más a képzés, mint Európában (9 év keserű tapasztalata).

    Marával szerencsénk van, mert Brazíliában tanulta a mesterséget, profi a szakmájában, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk!” – osztotta meg követőivel Gombos Edina.

  • Gerard Piquével való viharos szakítása után egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra Shakira. Bár saját bevallása szerint odáig van a férfiakért, a 47 éves énekesnő életében jelenleg nincs helye a szerelemnek; 12 éven át tartó kapcsolatát kell még feldolgoznia, jóllehet az utóbbi időben Tom Cruise-zal és Lewis Hamiltonnal is hírbe hozták.

    Nem is gondolok arra, hogy keresnem kellene a szerelmet. Nincs egy férfinak helye most az életemben. De mi tagadás, szeretem a férfiakat. Ez a probléma. Azok után, amik történtek velem, nem kellene kedvelnem őket, de még mindig odáig vagyok értük, nagyon is

    – árulta el a kétgyermekes énekesnő.

    Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők.

    (via Female First)