Simon, Szimonetta
7 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • John Legend és felesége nehéz időszakon vannak túl. Chrissy Teigen harmadik terhességénél komplikációk léptek fel, és bár többször is megjárták a kórházat, végül nem tudták megmenteni a babáját.

  A 34 éves modell azóta nemigen mozdult ki otthonról, most azonban képes bizonyíték is készült arról, hogy ezerrel készül az amerikaiak egyik kedvenc ünnepére, a Halloweenre.

  tk3s tid exclusive chr 536539
  Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

  Teigen öltözéke ugyan meglehetősen nyáriasra sikeredett, lélekben már biztosan átadta magát az őszi hangulatnak. Az arckifejezését elnézve talán még vacillál néhány tökéletesnek tűnő tök között, de nem kérdés, hogy végül megtalálta a számukra legmegfelelőbbeket, amikkel feldíszíthetik majd az otthonukat az ünnep jegyében.

 • Antony, az Ajax 20 éves brazil szélsője alighanem a BL-játéknap legmegalázóbb kötényével hozta kellemetlen helyzetbe kedd este Bergamóban Hans Hateboert, az Atalanta holland jobbhátvédjét. A srácot fél Európa szeretné leigazolni, nem csoda, benne van a lábában a boogie. Az embernek óhatatlanul Esterházy Péter halhatatlan sorai jutnak eszébe Varga Zoltánról és Noskó Ernőről.