Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Régre nyúlik vissza az ismeretségük.

  claudia kiszel
  Fotó: Trenka Attila / Index ; Kaszás Tamás / Velvet

  Liptai Claudia a napokban töltötte be az 51. életévét, amely jeles nap alkalmából rengetegen köszöntik fel a műsorvezető-színésznőt. Kiszel Tünde sem felejtette el jókívánságai eljuttatni hozzá egy jó pár éves közös fotó kíséretében.

  Isten éltessen sokáig, drága Claudia! Ezzel a számomra kedves régi, de szép közös képpel kívánok Neked Boldog születésnapot!

  – írta posztjában a naptárdíva, melyben egy kép is található róluk, ahogy barátian megölelik egymást.

 • Kapcsolatuk kiállta az idő próbáját.

  Bár sokan nem hittek a kapcsolatukban, Pintér Tibor és Ilyés Jenifer rácáfolt a kétkedőkre: szerelmük immár hét-nyolc éve tart.

  A Nemzeti Lovas Színház igazgatója tudatosan vonult ki a média kereszttüzéből, mert azt szerette volna, ha az emberek a magánélete helyett inkább a munkájára figyelnek, időnként azonban kivételt tesz. Legutóbb a Mokka riportjában vallott arról, mi az oka annak, hogy 20 évvel fiatalabb párjával, aki korábban az X-Faktorban és a Sztárban sztár leszek!-ben is feltűnt, miért várnak a házassággal.

  Jeni egy nagyon-nagyon szuper csaj mindenben. Mellém. Elvisel, ami nagy dolog, megtanult lovagolni emiatt az egész őrület miatt, pedig nagyon félt a lótól, és tényleg abszolút egy hullámhosszon vagyunk mindenben, én csak köszönni tudom, hogy itt van mellettem...

  – áradozott a magyar lósuttogónak is becézett színész a szerelméről, aki hozzá hasonlóan nem sietteti a dolgokat.

  A házasság és a gyerekvállalás gondolata minket most nem foglalkoztat, mert tényleg megéljük a mindennapokat, azt, hogy szinte mindennap szórakoztathatjuk a közönséget az ország különböző pontjain. Most ennek élünk, és ennek van itt az ideje

  – szögezte le Ilyés Jenifer, mire Pintér Tibor kiemelte:

  Nekünk ez a házasságunk, hogy éjjel-nappal együtt lovagolunk kézen fogva, a napfelkeltében, a naplementében, a 40 fokban, ez minket házastársakká tesz. Ez egy olyan szent kötelék köztük, ami szerintem sokkal erősebb, mint bármilyen papírforma. A gyermekeink meg a lovas színészek; azok a fiatal srácok és lányok, akikkel egy nagy családként működünk együtt

  – magyarázta Tenya, aki 20 lovával együtt Dubajt is kitűzte úti célul.

 • Végre sikerült betölteni az egykori szépségkirálynő életében az űrt. 

  Kulcsár Edina napok óta lázban tartotta a rajongóit az egyik korlátozott ideig elérhető bejegyzésével, amelyet az Instagramon osztott meg. Az egykori szépségkirálynő sejtelmesen mesélt arról, hogy a siófoki Bella Állatparkban teljesen váratlanul egy olyan dolog történt vele, ami miatt úgy érzi, már nincs űr a szívében. Hamarosan négygyermekes anyuka lesz, de nem a kisfia születésére gondolt.

  A modell-üzletasszony az ígéretének eleget téve hétfőn beavatta követőit a részletekbe.

  LETT EGY ÚJ CSALÁDTAGUNK! Leírhatatlanul boldog vagyok. Végre sikerült betölteni azt a kis űrt az életemben, ami még volt benne

  – fűzte Kulcsár Edina a videóhoz, amely ide kattintva érhető el. A felvételen az egykori szépségkirálynő arról is említést tesz, hogy bár nagy macskarajongó, jó ideje nem volt lehetősége cicát befogadni.

  „Aki ismer, az tudja, hogy rajongok a macskákért, de egy ideje sajnos nincs cicám. Szóval zárás előtt fél órával, amikor már éppen indulni akartunk, megpillantottam a macskás részt, ami nem is tudom, hogy nem tűnt fel az elején.

  És ott volt ő! Ez a picike tünemény, akivel szerintem egyszerre szerettünk egymásba. Az, hogy végül hogyan került hozzám, egy hosszabb történet, de mindenesetre nagyon hálás vagyok a férjemnek érte, aki hosszú idő után rábólintott, hogy lehet cicánk. (...) Soha nem lehet tudni, hogy egy-egy nap milyen meglepetéseket tartogat

  – vonta le a következtetést Kulcsár Edina, aki férjével, G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal két kutyát is tart otthon.

 • Úgy véli, minden Insta-fotó mögött vízi szörnyek vannak.

  Polgár Tünde a rajongói legnagyobb örömére olyan felvételeket is megoszt a közösségi oldalain, amelyek nem csak, hogy szerkesztetlenek, de még valóságosak is. A férjével kétlaki életet élő üzletasszony legutóbbi bejegyzése is az Instagram vagy Facebook vs. valóság kategóriába sorolható, hiszen azt mutatja meg, hogyan néz ki valójában a tengerparton.

  1. kép: influenszer a parton

  2. kép: nagyon szexi-social media-pucsítós

  3. kép: beüt a valóság, ezért a 4. kép így lett belőlem vízi szörny! Ez már nem trendi – de ez az eredménye a »tuti« képnek – ez a ne posztoljuk inkább kategória! Élvezzétek a nyarat, ne csak képekben! Mert minden tuti Insta-fotó mögött jó néhány vízi szörny van – hidd el, másnak sem minden happy és szexi!

  – írta képeihez Polgár Tünde.