Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész egy interjúban mesélte el, hogy miért is nem vállalná a melót, ha esetleg felkérnék. Van egy olyan oldala is az egésznek, hogy a karrierjét tekintve nem találta egy kihívásokkal teli kalandnak. Úgy véli, hogy az egész filmben csak egy tudós volt, aki belecsöppent egy családi drámába. De a film akkor volt igazán izgalmas, amikor az őrülten dühös zöld izomkolosszus színre lépett. Ahhoz meg neki túl sok köze nem volt.

  A másik, ami miatt nem vállalná a szerepet, hogy ezek a filmek leginkább beltérben készülnek, nincsenek igazi helyszíneken felvett jelenetek. Vagyis nincs belőlük túl sok. Mindent a zöld/kék háttérrel ellátott stúdióban vesznek fel, és ő nem szereti az ilyen munkát. 

  (Justjared)

 • Trish Wilcher és férje, Max éppen aludni készültek Georgia állambeli otthonukban vasárnap este, amikor a feleség észrevette, hogy a fent említett „szőrszál” mozogni kezdett. 

  Képünk csak illuszráció!
  Képünk csak illuszráció!
  Fotó: Uriel Sinai / Getty Images Hungary

  Pár másodperccel később egy másik is megmozdult, ekkor fordult ijedtében Trish a férjéhez, hogy 

  kígyóink vannak!

  Facebook-bejegyzésben osztották meg a horrorfilmekbe illő történetet, így derült ki, hogy összesen egy anyukát és 17 kicsinyét találták meg az ágyuk alatt. Egy helyi híradónak azt nyilatkozták, még mindig nem biztosak abban, hogy az összeset megtalálták és eltávolították.

  Azt azóta sem tudni, hogyan jutottak be a jószágok a házaspár otthonába, de többen javasolták nekik egy házőrző beszerzését.

  (via: Indy100)

 • Az énekesnőről mostanában olyan hírek szóltak, hogy mi van vele és az apjával. Az egész a New York Times dokumentumfilmjével kezdődött, ami lényegében lerántotta a leplet az énekesnő és apja közti küzdelemről. Spears megpróbálta lecserélni apját mint hivatalos gyámját, de szerinte a sikertelen bírósági beadványok megsértették a tisztességes eljáráshoz való jogát.

  Úgy néz ki, hogy Britney harca nem veszett kárba, hisz országos törvényjavaslathoz vezetett az ügye. Rengeteg szó volt erről a sajtóban. Arról is lehetett olvasni, hogy még betegen is dolgoznia, koncerteznie kellett, mert erre kényszerítették.

  Spears lehet, hogy megunta ezt a témát, mivel egy félmeztelen fotót osztott meg magáról, amire még Paris Hilton is azt kommentelte, hogy nagyon dögös. Ha ez egy elterelés akar lenni, hogy ne csak a családi balhéról legyen szó vele kapcsolatban, akkor jól sikerült.

  A képet itt lehet megtekinteni.

 • Ahogy mondani szokás:

  „Living her best life.”

  Az énekesnő-színésznő most lett 52 éves, aminek örömére készült is vele egy bikinis fotózás egy hajón. És megosztott egy képet arról is, hogy Ben Affleckkel csókolózik. Szóval ez így már akkor tényleg hivatalosnak mondható. 

  Zajlanak az események JLo körül. Kiderült, hogy ott lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, aztán kiderült, hogy mégsem. Közben Ben Affleckkel való kapcsolatáról is sorra derültek ki újabb dolgok, amik leginkább arról szóltak, hogy mennyire szeretik egymást. Voltak már együtt dugóban is.

  Míg Lopez legutóbb egy tengerparton mutatta meg, hogy milyen szexi, most ugyanezt egy hajó fedélzetén teszi.