Blanka, Bianka
9 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben tegnap
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tom Bradynek, a Tampa Bay Buccaneers irányítójának újabb kívánsága teljesült, amikor csapata leigazolta a fantasztikus képességekkel megáldott, fejben viszont annál gyengébb képességű elkapót, Antonio Brownt. A Pittsburgh Steelers korábbi sztárja 2010 és 2018 között posztja legjobb játékosa volt, azonban amikor klubja 2019 tavaszán elcserélte, valami megtört nála.

  Már addig sem volt százas, aztán új csapatától, az Oakland Raiderstől még azelőtt kirúgták, hogy akár egy meccsen is pályára lépett volna,

  a hírek szerint majdnem összeverekedett Mike Mayock általános igazgatóval. A New England Patriots és Bill Belichick dobott neki mentőövet, ott egy mérkőzés (és egy touchdownpassz Bradytől) jutott neki, mielőtt kivágták volna, mert szexuális erőszak miatt nyomozás indult ellene. Ez az egy meccse volt 2019-ben.

  Több mint egy éve nem játszott az NFL-ben, az elmúlt időszakban főleg azzal töltötte idejét, hogy Facebookon élőben közvetítette, amint a rendőrök kiszállnak hozzá, ő pedig elhordja őket mindennek.

  Most viszont - Brady vélhető közbenjárására - ismét van csapata, miután a Tampa Bay leigazolta. Az együttes vezetőedzője, Bruce Arians csak ennyit mondott neki:

  Legyél csapatember, vagy tűnj innen!

  Az elmúlt hónapokban többször is visszavonuló, majd önmagát reaktiváló elkapó nyolchetes eltöltését tölti, leghamarabb két hét múlva, azaz a kilencedik körben térhet vissza.

 • Lakatos Márk stílustanácsadó és blogger Dúró Dóra öltözködését elemezte keresetlen szavakkal egy lapunknak adott szombati interjúban A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese erre gyorsan reagált is, de nem maradt védelem nélkül: Tibi atya vasárnap közzétett írásában meglehetősen élesen bírálta Lakatos Márk véleményét. 

  Szerinte írásával a stylist egyenesen testszégyenítést követett el, amit több okból is visszásnak tart: egyrészt felidézi, hogy Lakatos korábban épp maga állt ki a bodyshaming ellen. Másrészt egyfajta kettős mércét vélt felfedezni, ha a bírált személy nem ért egyet a progresszív világnézettel, úgy a testszégyenítés is legitim eszközzé válik.

  Tibi atya a nőjogi véleményformálók kiállását is hiányolja.

 • Idén tavasszal kezdtek el arról pletykálni, hogy Iggy Azaleának gyereke született. Az ausztrál rappernő júliusban váratlanul meg is erősítette ezt az állítást, akkor úgy fogalmazott, a fia létezése nem titok, csupán a megfelelő pillanatra várt, hogy meséljen róla a rajongóinak.

  Onyx Carter nevű fiáról azóta sem árult el sokat, csupán annyit lehetett tudni, hogy a baba apja Playboi Carti amerikai rapper, akivel Azalea két évig járt együtt.

  A rappernő a minap úgy döntött, elérkezett a megfelelő idő, és Instagramon mutatta meg a hét hónapos bébit, akit azonnal körbe is rajongtak a követői.

 • Tegnap este részt vettem a Ferencváros-Újpest mérkőzésen. A meccs alatt az előírásoknak megfelelően rajtam volt, ugyanakkor néhány fotó erejéig levettem a maszkot, ez hiba volt. A maszk viselésére vonatkozó szabályok fontosak és nagy mértékben hozzájárulnak a járvány elleni eredményes védekezéshez

  – írta Farkas Örs miniszteri biztos, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a Facebook-oldalán.

  Tegnap este részt vettem a Ferencváros-Újpest mérkőzésen. A meccs alatt az előírásoknak megfelelően rajtam volt,...

  Közzétette: Farkas Örs – 2020. október 25., vasárnap

   Korábban beszámoltunk arról, hogy a politikus szombaton a FTC-Újpest mérkőzéséről maszk nélkül jelentkezett be a közösségi oldalán, miközben péntektől már a stadionokban is kötelező a maszkviselés. Az eredeti bejegyzés azóta elérhetetlenné vált Farkas Örs oldalán.