Emma
-2 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bacsó Péter A tanú című filmje az egyik legjobb magyar kultfilm, persze igazán akkor élvezhető, ha az ember elrévedt az 1989 előtti magyar múltban, a szocializmus útvesztőiben. 1969-ben készült, s jó ideig csak behúzott függöny mögött, illegálisan csapkodhatták a térdüket, akik megnézték.

  A Totál Plán most alaposan felpörgette, tarantinós köntösbe öltöztette a film előzetesét. Pelikán József gátőr a Volt egyszer egy Hollywood trailerének kezdő akkordjaira ereszkedik a Duna vízébe, hogy barátjával, Dániel Zoltán miniszterrel csevegjenek a központi hangulatjelentésről. Kár volna kihagyni, íme:

  2020-11-24 14 22 53-Index - Mindeközben - Bacsó Péter legnagyobb
  Fotó: Totál Plán / youtube
 • tk3s swns painting dog 02
  Fotó: Himali Sohndi / SWNS / Northfoto

  Ő itt Popely, Ausztráliából. A szigetországi ebet gazdája, az ugyancsak művészi vénával megáldott Himali Sondhi tanította meg festeni, állítólag alig fél óra alatt.

  Popely azóta is imád a színekkel játszani, miközben valahogy abban is kifejezetten ügyes, hogy ne maszatolja össze a bundáját.

  tk3s swns painting dog 04
  Fotó: Himali Sohndi / SWNS / Northfoto
 • Reese Witherspoon november közepén mutatta be követőinek Pearl nevű kiskutyáját. A bébi francia bulldog hamar lelkes rajongótáborra tett szert, a cukiságfaktort pedig a színésznő is igyekszik kimaxolni.

  A napokban közzé is tett egy fotót, amin a kis kedvence éppen a pulóvere kapucnijából szemlélődik. A képet persze nagy örömmel fogadták a követők, aki pedig nem a cuki jeleneten olvadozott, az azt emelte ki, hogy Witherspoon akár kistininek is elmehetne ebben a szettben.

 • David Rush több mint 150 Guinness-rekordot döntött a STEM-oktatás (tudomány, technológia, mérnöki ismeretek, matematika) népszerűsítése érdekében, és most egy újabbal bővült világcsúcsainak száma. Az idahói férfi három labdával zsonglőrködött, és bekötött szemmel egy egykerekűn tekerve összesen 463-szor dobta fel és kapta el a labdákat. Előtte Jeremy Walker tartotta a rekordot 70 elkapással.

  Rushnak 1 perc 6 másodpercig tartott az új világrekord felállítása.