Pál
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1208655534
  Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

  David és Victoria Beckham fia az utóbbi hónapok alatt az Instagram legnagyobb hősszerelmese lett.  A 21 éves Brooklynt és új barátnőjét, a 26 éves (és nem mellesleg milliárdos) Nicola Peltzet tavaly decemberben fotózták le először együtt, azóta pedig már el is jegyezték egymást, és aláírtak egy házassági szerződést is.

  A legidősebb Beckham-fiú profilja azóta egy oltár a menyasszonya számára, telis tele közös fotókkal, szerelmes vallomásokkal és ígéretekkel. Nemrég tetováltatott már egyet Nicola tiszteletére, a napokban azonban jóval messzebbre ment. Ezúttal egy tőle kapott szerelmes levél sorait varratta fel.

  Drágám, olvasd el ezt bármikor, amikor szorongsz. Akarom, hogy tudd, mennyire mélyen szeretlek. Tiéd a világ legkedvesebb szíve, és remélem egy napig sem kell már nélkülöznöm a szerelmedet. Szerintem elképesztő vagy. Csak akkor juthatunk túl mindenen, ha lassan lélegzel és bízol. Mindennél jobban szeretlek, a jövendőbeli asszonykád

  – hangzik a szöveg.

  A poszt után Brooklyn oldalára ismét felkerült egy közeli kép a színésznőről, majd váratlanul egy igencsak fülledt hangulatú fotó is, amin a pár meztelenül látható, valószínűleg zuhanyzás közben. Egy kommentelő javasolta is nekik, hogy ideje lenne OnlyFans fiókot indítaniuk.

 • Tizenötezer fontot, átszámítva hatmillió forint pénzbírságot osztottak ki a rendőrök Londonban, miután rajtaütöttek egy illegális rave bulin az angol főváros Hackney negyedében egy vasúti hangárépületben. 

  Londonban egész Angliában is szigorú kijárási korlátozások vannak érvényben, aminek értelmében nem megengedett a gyülekezés, így pláne, az, hogy

  háromszázan bulizzanak egy zárt térben.

  Pedig Londonban pont ez történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a buli helyszínére, és nem mindenkit tudtak fülön csípni, ugyanis míg a rave szervezői eltorlaszolták a bejáratot, sokan meglógtak. Így 78 ember között osztották ki a 15 ezer fontnyi pénzbírságot. 

  Úgy tűnik, Londonban sem bírják jól az emberek a bezártságot és a korlátozott társadalmi életet, a rendőrségnek több alkalommal is fel kellett oszlatnia illegális bulikat. Napokkal korábban például egy zsidó iskolában tartott, 150 fős lakodalomnak kellett véget vetni, azt megelőzően pedig egy 200 fős házibulit miatt kellett szállniuk. 

 • Samuel L. Jackson már megkapta a koronavírus elleni vakcina első dózisát. A 72 éves színész az iglewoodi fórumból posztolt, ahol az oltás is történt.

  Jackson posztjában arra buzdítja követőit, hogy ők is csapjanak le a vakcinára, ahogyan ő tette. Mindezt egy bosszúállókat népszerűsítő maszkban igyekezett nyomatékosítani. Ha valaki elfelejtette volna, a színész maga is része a szuperhős-univerzumnak, Nick Fury karakterével.