Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
  Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
  Fotó: Jonathan Moscrop / Getty Images Hungary

  Darius Clark neve aligha ismerős legtöbbünknek, de könnyen lehet, hogy ez már nem sokáig marad így, mivel a fiatalember elképesztő atletikusságával egyre több ember figyelmét hívja fel magára.

  A Texas A&M egyetem hallgatója világcsúcstartó a magasugrást mérő box jumpban, nemzeti bajnok távolugrásban, emellett pedig 60 méteres sprintben is remek eredményekkel bír.

  Most egy olyan videóval került be a köztudatba, amelyben elképesztő súlypontemelkedését (120 centi!) domborítják ki, van itt minden, ami szem-száj ingere: eltalálja lábával a plafont, a kosárgyűrűt, az oda beszorított labdát, ugrik elképesztő magasra összerakott dobozok tetejére – ezt a repülést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!

 • Még csak féléves Alec és Hilaria Baldwin kisfia, de a sors úgy adta, hogy máris megérkezett a kistestvér is a családba. Ez azért is érdekes, mivel a matek sehogy sem jön ki, akárhogy is számoljuk. Baldwinék ötödik gyermeke még szeptember elején született meg.

  Több mint valószínű, hogy a kistestvér érkezése egy béranya segítségével valósulhatott meg. Hilaria Baldwin régebben egy posztjában nyilatkozott arról a követőinek, hogy öt terhesség bőven elég volt már neki.

  Így most mindenki megnyugodhat, aki másra gondolt, vagy esetleg megijedt volna a hír hallatán.

  (Forrás: Blikk)

 • Kővári Rudolf fotográfus a világ egyik legrangosabb versenyén, a Montenegróban megrendezett Unlimited Photo nemzetközi fotópályázatán nyerte el az első díjat,

  amelyet az Amerikai Fotóművészeti Szövetség (PSA) ítélt oda neki. 

  kővári rudolf
  Fotó: Kővári Rudolf / Kis Hölgy

  A nyertes kép egy családi fotózás alkalmával készült el, amely a Kis Hölgy címet kapta. Rudolf állítása szerint a kislánynak olyan erős kisugárzása volt, hogy már a fotózást megelőzően megálmodta ezt a képet amit végül sikerült is elkészítenie úgy, ahogyan azt elképzelte. A Fejér megyei fotósról még biztosan fogunk hallani, hiszen csak idén már számos külföldi elismerést tudhat magáénak.

  Mostanában pedig egyre több magyar fotográfus kap nemzetközi elismerést.

 • Mindenki kedvence, Robert Downey Jr., akinek az alakításával indulhatott meg az a csoda, amit csak úgy ismerünk, hogy Marvel Cinematic Universe, vagyis a Marvel-univerzum. Köztudott, hogy Downey már letette a lantot és szögre akasztotta a Vasember páncélját. Legalábbis erről többször is nyilatkozott már a színész.

  Most viszont a GQ magazinnak adott interjújában megemlítette, hogy nemrégiben összefutott Keanu Reevesszel, aki jelenleg a Matrix 4. részét forgatja, és megkérdezte tőle, milyen érzés (gondolt itt arra, hogy visszatért az egykori ikonikus szerepébe), mire Reeves csak annyit mondott, mintha Ausztráliában lenne. Az interjú vége felé fel is tették az égető kérdést, mire Downey csak annyit mondott, hogy 

  Én egyelőre kiszálltam. De soha ne mondd, hogy soha!

  Nem is kell több, hiszen ebből már indulhat is a teóriagyártás. Eddig annyi biztos, hogy a Downey-féle vasembert utoljára a Fekete Özvegy című Marvel-filmben fogjuk látni, amiben egy fel nem használt egykori jelenetet vágtak bele a színésszel, aztán majd 

  meglátjuk, mit hoz a jövő.

  (Forrás: GQ)

  Ön szeretné, ha visszatérne a színész Vasember szerepébe?

  • 1189
   Igen
  • 120
   Igen, de kb 5-6 év múlva
  • 111
   Nem
  • 69
   Nem tudom eldönteni