Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ellopták a show-t.

    Rebel Wilson és kedvese a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vettek részt szombat este, amely vörös szőnyeges eseményre először vitték el a kislányukat. Ahogy arról írtunk, az ausztrál színésznő gyermeke béranya segítségével világra jött, a kis Royce Lilly idén lesz két éves, és eddig még nem láthatták a rajongók egy ilyen nagy volumenű eseményen.

    Mint ismert, Wilson még a 2022 nyáran coming outolt, azóta pedig párjával, Ramona Agrumával már el is jegyezték egymást, közös életük pedig a kislányukkal vált teljessé. A szerelmesekről egyébként az a hír járja, hogy hamarosan szeretnék az esküvőjüket is megtartani, erről azonban részleteket még nem osztottak meg.

  • Rengeteget edzett az elmúlt hónapokban, így izgatottan várja, hogy élesben is bizonyíthasson.

    Vasárnap újabb hazai hírességek mérik össze erejüket és felkészültségüket a Ritz Levente Sportcsarnokban, köztük Földes Eszter, aki Lola ellen száll majd ringbe a Sztárbox negyedik negyeddöntőjében. A színésznő korábban elárulta, nehéz hónapokon van túl, így jól fog esni számára, hogy végre levezetheti a feszültséget.

    „Nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel” – üzente ellenfelének Földes, aki a Meglepetés magazinnal megosztotta, mennyit is készül a mérkőzésre.

    A felkérés jókor jött, ezért rögtön igent mondtam. Rengeteget edzem, heti öt-nyolc alkalommal, amit nagyon élvezek.

    A színésznő úgy gondolja, nagy a teherbírása és nem tart az ütésektől sem, mindenesetre úgy döntött, hatéves kisfiát inkább nem viszi magával a helyszínre, Álmost ugyanis nem szeretné kitenni ilyen stresszhelyzetnek.

    „Felkészülten szállok a ringbe szeptember 22-én. A sérülés ugyan benne van a pakliban, de nem félek tőle. Ha lesz egy kis monokli az arcomon, a színházban majd lesminkelik” – idézte szavait a Blikk.

  • Hamarosan az 50. házassági évfordulójukat ünneplik.

    Szikora Róbert a napokban az Adom a napon című műsorban vendégeskedett, ahol ritkán mutatkozó párjáról is kérdezte Geszti Péter. Mint kiderült, az R-GO frontembere és felesége, Zsuzsa rövidesen a 50. házassági évfordulójukat ünneplik, de nem szeretnének nagy felhajtást rendezni még az aranylakodalmuk kedvéért sem. Ehelyett inkább otthonukban, kettesben töltik majd a jeles napot.

    „Úgy rejtegeted, mint Columbo a sajátját. Nem akarod, hogy őt megismerje a nyilvánosság, vagy ő kerüli a szereplést?” – tette fel a kérdést Geszti Péter, mire Szikora bevallotta: utóbbi az igazság feleségével kapcsolatban.

    A Jóistennek egy adománya volt ő, és nem bízta a véletlenre, a másik utcában lakott (Rákospalotán). Azóta ő az én szerelmem, üzlettársam, életem párja. 

    – magyarázta az énekes, aki nagy összhangban él a feleségével, igaz a negatív kritikákat még tőle is nehezen viseli.

  • Fontos lépés előtt áll az üzletember lánya, Szimóna.

    Ahogy arról korábban írtunkAz Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente lánya nemrégiben befejezte a tanulmányait és hivatalosan is okleveles pszichológus lett. Szimóna az Egy ritmusban című YouTube-műsorban arról is beszélt, hogy apjával ellentétben nem az üzleti világban képzeli el a jövőjét, de ebből nem volt köztük konfliktus, hisz belátták, így lesz mindenkinek a legjobb.

    Balogh Szimóna a beszélgetésben elmondta, hogy éppen most készül leválni a szüleiről:

    Most kezdem a szakmám, a jövő héten lesz az első napom a pszichiátrián és egy másik iskolát is elkezdek. Sokan mondták, hogy miért az állami szférába megyek, miért nem a magánegészségügyben helyezkedem el, de nekem erre az a válaszom, hogy inkább hiteles szeretnék lenni, mint sok pénzt keresni. Számomra most az a fontos, hogy meglépjek minden lépcsőfokot, és nem stresszelek rá arra, hogy nem fogok tudni olyan életszínvonalat teremteni, mint amit édesapámtól megkaptam

    idézte a 24.hu a fiatal lányt.