21:00, June 14.
Németország 0
Skócia 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádják a netezők a kisfiúról készült videót.

  tiktok .png
  Fotó: TikTok

  Egy kétgyermekes édesanya arról számolt be egy rövid videóban a TikTokon, hogy a minap eléggé kellemetlenül dobta ki az ágy, hiszen az ébresztőórája helyett egy sípoló hangra riadt fel hajnalban. Az Arizónában élő Brooke Scheurn úgy meséli, hogy a furcsa hangra hajnali fél hatkor lett figyelmes, amikor pedig elindult, hogy körülnézzen otthonában, döbbenten fogadta, hogy nem egy betörővel van dolga, hanem a hároméves kisfia, Asher munkálkodik odakint.

  A kisgyermek az édesanyja legnagyobb meglepetésére már a korai órákban a konyhában tette a dolgát: egy etetőszék segítségével elérte a mikrohullámú sütőt – pattogatott kukoricát készített reggelire. A mikrótól eredt tehát a sípoló hang.

  Asher jól eltanulta, hogyan is kell popcornt készíteni, és még egy nagy tálat is elő tudott venni, büszke anyja pedig videón is megörökítette a dolgot. A nő akkor örült leginkább, amikor kiderült, hogy a hároméves kisfiú nem magának készít reggelit, hanem a húgának, a kiságyban pihenő Clove-nak viszi rágcsálnivalót.

  @brookescheurn Who is the real culprit. I guess popcorn is on the menu for breakfast. Bro you can’t make this up I promise. #parents #parenthumor #parentsofinsta #toddlers #toddlerreels #toddlersofinsta #foryoupage #fyp #viral #trending #toddlertok ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

  Brooke Scheurn az ágyban szervírozott reggeliről úgy fogalmazott:

  Ashernek mostanra szokása lett ágyba vinni a reggelit a húgának. Imád finomságokat készíteni neki. Rajtakaptuk akkor is, amikor fagyival és keksszel lepte meg Clove-ot. Mindig korán reggel csinálja ezt.

   (via Newsweek )

 • Óriási lehetőség ez neki, egy amerikai stábbal dolgozhat együtt.

  Különleges lehetőséget kapott Csobot Adél. Az X-Faktor felfedezettje hamarosan az Egyesült Államokba fog utazni, méghozzá egy munka miatt: őt választották a Skechers Magyarország cipőmárka-nagykövetének, mely cím nemzetközi feladatokat is tartogat. Egy külföldi stábbal fog reklámfilmet forgatni. 

  A kétgyermekes sztáranyuka korábban sosem járt a tengerentúlon, éppen ezért nagyon izgatott. Nem tagadja, olyannyira pörgősek a mindennapjai, hogy a felkérés miatt szükség lesz némi szervezésre.

  Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd

  – mondta a Marie Claire-nek az énekesnő, hozzátéve, hogy bár az első és legfontosabb dolog a munka lesz, de bízik abban, hogy lesz ideje arra is, hogy felfedezőútra induljon és megtapasztalhassa az amerikai életérzést.

 • A Sztárban sztár leszek! korábbi győztesének, Békefi Viktóriának a kislánya, Mei Liza éppen a napokban töltötte be első életévét, amelyet egy különleges parti keretein belül meg is ünnepeltek. A parti azért is volt kivételes, mert a csöppség és az édesapja, Feng Ya Ou Ferenc egy napon, azaz mindketten június 9-én születtek. Pedig a babát eredetileg napokkal korábbra várták.

  Békefi Viki mindennapjaikról rendszeresen posztol, ezért a rajongók számára nem titok, hogyan éli meg az anyaságot. Az énekes-színésznő a minap például egy Instagram vs. valóság fotóval szemléltette ezt.

  Insta vs. valóság. Kinek ismerős?

  – vetette fel a kérdést az énekes-színésznő.