Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Végre nem csak képeken, hanem mozgásban is láthatjuk a jövőre érkező Barbie film forgatását, ahol Margot Robbie és Ryan Gosling is teljes felszerelésben feszít.

  A filmben számtalan sztár fog megjelenni Gosling és Robbie mellett, és ugyan a történetről továbbra sem lehet sokat tudni, a mostani videó azért enged némi betekintést abba, mi vár ránk jövőre.

  A videón ugyanis azt látni, ahogy valaki Margot Robbie fenekére csap, aki ezt egy ütéssel viszonozza. Az egész jelenetre pedig Gosling Ken figurája egy olyan sikítással reagál, amire szavak sincsenek.

 • Nagyon úgy tűnik, hogy titokban eljegyezték Taylor Swiftet.

  Az énekesnő és kedvese, Joe Alwyn 18 hónappal ezelőtt titokban eljegyezték egymást, a Mirror pedig most arról számolt be, hogy csak a legközelebbi barátok, családtagok tudják, hogy mikor kerül sor az esküvőre.

  A 31 éves színész, akivel 2016 óta randizik Swfit, néhány hónappal ezelőtt tette fel a nagy kérdést, és úgy tudni, hogy egy egyszerű, de elegáns esküvőt terveznek, ahol nem lesz jelen a média.

  A Mirrornak szivárogtató ismerős elárulta, hogy Taylor nagyon boldog, és nagyon nagyon szerelmesek mind a ketten, de csak a legközelebbi családtagok, és a legrégebbi barátok tudják a nagy nagy pontos dátumát.

 • A Greg Abandoned néven ismert fotós három éven keresztül járta a keleti országot.

  Az összeállítás elkészítéséhez Greg majdnem az összes kínai tartományt meglátogatta az északi Belső-Mongóliától egészen a déli Yunnanig – a felfedezés azonban nem volt problémáktól mentes. Hosszú útja során a fotós, többször letartóztatták, majd kihallgatták, mivel azt hitték egy a nyugati országokból érkező kém, de üldözték kutyák és biztonsági őrök is.

  Az eredmény azonban mindenért kárpótolta. 

  Többek között sikerült képeket készítenie egy autótemetőről, egy elhagyatott óriáshajóról, és rakétáról is, valamint egy drón segítségével több épület belsejébe is be tudott nézni. Alább megtekinthet néhányat Greg képei közül: 

 • Csak remélni merjük, hogy legalább finom.

  Egy egészen különleges, Kaiburr Crystal névre keresztelt ital is helyt kapott a Disney luxushajójának itallapján, melyért nem kevesebb, mint 5000 dollárt, azaz átszámítva körülbelül 1,9 millió forintot kérnek el. Az, hogy pontosan miért ilyen borsos az ital ára, egyelőre rejtély, az adag ugyanis is kicsi, cserébe a tálalás az pazar, de kétmilliót semmikép sem ér meg.

  A legdrágább ital a galaxisban. A Star Wars Hyperspace Lounge-ban a Disney Wish-en van egy 5000 dolláros Kaiburr Crystal ital

  – írta a videóhoz a férfi. Azt, hogy az ital pontosan hogyan néz ki, alább tekintheti meg: