Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Előítéletes pillantások kísérik útjukat, bárhová menjenek.

    Megtalálni a megfelelő albérletet nem egyszerű dolog, ezt jól tudja egy fiatal olasz pár, Alessia Castellani és Daniel Iaconis is, akik bár pontosan tudják, milyen lakást szeretnének kibérelni, még sincs szerencséjük. Nem azért, mert lemaradnának a hirdetésekről, vagy túlságosan válogatósak lennének: a fiatalok problémája az, hogy a tetoválásaik miatt nem szavaznak nekik bizalmat a lakástulajdonosok.

    Castellani és barátja is nagy tetoválásrajongó, mi több: mindketten tetoválóművészekként keresik a kenyerüket. Több minta is ott virít a bőrünkön, ezt azonban sokan nem találják valami szimpatikusnak. Negatív véleményekkel akkor szembesültek igazán, amikor kirakták egy Facebook-csoportba, hogy egy két-, esetleg háromszobás albérletet keresnek Torinóban, melynek bérleti díja havonta maximum 750 euró (körülbelül 300 ezer forint). Nagy megdöbbenésükre a főbérlők nem hirdetésekkel halmozták el őket, hanem rosszindulatú megjegyzésekkel a tetkóik miatt.

    Megszoktuk, hogy az emberek csúnya pillantásokat vetnek ránk, és atrocitások is érnek minket az utcán, de arra nem számítottunk, hogy egy udvariasan megfogalmazott Facebook-bejegyzés ekkora negatív visszhangot vált ki. Igen, mindketten ki vagyunk tetoválva. Ez a szenvedélyünk ez életben, de azt aljasnak és ódivatúnak tartom, hogy a külsőnk alapján hiszik, bűnözők vagyunk, piszkosak és kábítószerezünk. Minden nap küzdök azokkal a rossz emberekkel, akik utálkoznak, nagyon érzékeny vagyok. Lehet, hogy egy megszólt tetovált ember diplomás, őszinte és jótékonykodik, csak ebbe nem gondol bele senki

    – magyarázta Castellani.

    (via DailyStar)

  • A Kőgazdag fiatalok sztárja nem tart a lámpaláztól.

    Hétfő délután hozta nyilvánosságra a TV2, hogy kik azok a hazai sztárok, akik a Dancing with the Stars című showműsor táncparkettjére lépnek a 2024-es évadban. Többek között a Kőgazdag fiatalok című reality szereplője, PSG Ogli 7 is elvállalta a felkérést, s bár lámpalázzal nem küzd, úgy véli, a legnagyobb kihívást a koreográfiák betanítása jelenti majd a számára. 

    Táncpartnerével, Szőke Zsuzsannával máris megtalálta a közös hangot, s mint mondta, arról szó sem lehet, hogy az első adásokban kiessenek.

    Azért vállaltam el a felkérést, mert nagyon színvonalas műsornak gondolom, nagy vágyam volt igazából ide eljutni, ami sikerült is szerencsére az évek során. Ugye azért valamit le kellett tenni az asztalra, hogy ide eljussak, amit nekem szerencsére sikerült, úgyhogy most megmérettetem magam a táncolásban, hogy hogy is megy ez nekem

    mondta a TikTok-sztár, aki izgatottan várja a táncórákat.

    Az első benyomásom nagyon jó volt Zsuzsiról, nagyon ilyen kis kedves léleknek tűnt, az is. Szerintem tényleg jól megleszünk, nagyon kis normális szerencsére, úgyhogy szerintem a legjobb társat kaptam.

  • Kapott egy is kimenőt otthonról, szabadidős programnak pedig az edzést választotta.

    Belcalis Marlenis Almánzar, művésznevén Cardi B szeptember elején adott életet harmadik gyermekének, akit Offsettel közösen vállaltak, de a baba születése előtt nem sokkal bejelentették, hogy elválnak. A rappernő azonban nem pihent sokat: mindössze nyolc nappal azt követően, hogy szült, már visszatért az edzőterembe.

    A 31 éves előadó ugyanakkor nem tagadja: bármilyen merésznek is tűnhet, hogy ilyen rövid idő után újra az edzést választotta, egy félórás testmozgás is kifogott rajta.

    Mivel ma este szabad vagyok, úgy döntöttem, edzem egy kicsit. Nincs emelés, nincs súly, csak egy kis lépcsőzés van jövőhétig. Hölgyek, ne felejtsétek el, ez a harmadik babám után van, az első két gyermekemmel egy-egy hétig végig ágyban feküdtem 

    – nyugtatott meg mindenkit Cardi B.

    (via PageSix)