új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jolie New Yorkban tartózkodott a napokban, amikor meglátogatta egykori férjét, Jonny Lee Millert. Ők 1996 márciusában házasodtak össze, majd 1997 szeptemberében el is váltak. De nem volt ez egy viharos válás. Ahogy Jolie is mondta már korábban: élete leghülyébb döntése volt ez a válás, mivel amúgy sosem veszekedtek Millerrel, soha nem bántották egymást. 

    Most pedig minden előjel nélkül Jolie felugrott hozzá. A fotók alapján egy üveg bort is vitt magával. A beszámolók szerint 3 órát töltött a lakásban.

    Na, hát ebből aztán máris ki lehet kombinálni bármit.

    (Justjared)

  • GettyImages-1221064936
    Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

    Alicia Silverstone, a Spinédzserek színésznője betört a TikTok-birodalomba, legutóbb a leghíresebb filmje legikonikusabb jelenetét játszotta újra. Ez alkalommal viszont egy rövid videóban tisztázta, hogy igazából nem is úgy ejti a nevét, ahogy sokan gondolnák.

    Tehát a helyes kiejtés Alicia, vagyis Aliszia, és nem Alisa, ahogy a leírás alapján sok millió ember gondolná. A színésznőt amúgy a helyzet kevésbé zavarja, ellenben az anyukájával, aki kivan tőle, hogy rosszul ejtik a lánya nevét. 

    Engem amúgy nem zavar! De a drága anyukám nem szereti… szóval, miatta… tudjátok helyesen!

    Itt lehet megtekinteni a színésznőt, amint bemutatja, hogy is hívják valójában:

    @aliciasilverstone

    ##stitch with @kesha & @mahoganylox : Just an FYI... it’s Ali-SEE-yuh 😉😘

    ♬ original sound - Alicia Silverstone
  • A Szex és New York szereplői egész héten nosztalgiáznak, hiszen hét elején kezdték el forgatni a sorozat új részeit. Csütörtökön Sarah Jessica Parker osztott meg képeket az esti sétájáról, ami ahhoz a házhoz vezetett, ahol Carrie Bradshaw lakott a sorozatban.

    GettyImages-129146603
    Fotó: Ron Galella Ltd / Getty Images Hungary

    Tegnap pedig Cynthia Nixon pózolt Instagram-oldalán a show többi szereplőjével, de nem meglepő módon Kim Cattrall ezen a fotón sem tűnt fel, hiszen sokak kedvence, Samantha nem szerepel majd az új részekben. Ha vele nem is maradt meg a jó kapcsolat, ők hárman biztosan jó barátok maradtak.

    A barátság soha nem megy ki a divatból

    — írta Cynthia a képhez.

  • Katalin hercegné, Kamilla hercegné és Erzsébet királynő tegnap egy nyilvános eseményen jelentek meg , ahol egy hatalmas tortával is megajándékozták őket.

    GettyImages-1233397718
    Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

    A torta felvágását a királynő szerette volna elintézni, amihez egy óriási kardot is kapott egy, az eseményen részt vevő főhadnagytól. Nem is kellett több Erzsébetnek, rögtön nekilátott a torta felvágásának, de nem ment ez olyan könnyedén, mint elsőre gondolta, ezért szóltak neki, hogy van egy kés is, ha úgy gondolja. A királynőt viszont keményebb fából faragták, ezért csak ennyit mondott:

    Tudom, hogy van! De ez így szokatlanabb.

    Erzsébeten végül Kamilla próbált segíteni, eközben viszont Katalin nem bírta visszafogni a nevetését, hiszen egy igen abszurd jelenetnek lehetett a szemtanúja.

    (Forrás: Indy100)

  • GettyImages-1175982086
    Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

    Jennifer Lopez a Rauw Alejandróval forgatott klipje szünetében ragadta meg az alkalmat, hogy a miami rendőrség tisztjeivel pózoljon és fotózkodjon. A hatóság nem azért volt jelen, mert bárki galádságot követett el, hanem azért, hogy biztosítsa a helyszínt. A klipet egyébként több órán keresztül forgatták a helyszínen.

    JLo nagy híve az egyenruhásoknak, legutóbb a Nemzeti Gárdával szelfizett.

  • Meglepő dolog történt egy észak-kaliforniai borvidéken. Pár napja a helyi hatóságoknak kellett kimenteniük egy férfit, aki két napot töltött egy óriási ventilátorba szorulva, és csodával határos módon túlélte 48 óráig étlen-szomjan a kaliforniai melegben.

    giphy (31).gif
    Fotó: giphy.com

    A tűzoltókat azután riasztották, hogy fülest kaptak egy gyanús járműről, ami két napja a helyszínen állt, és amit az áldozat hagyott a helyszínen. Ezután megtalálták a férfi sapkáját is, így végül rátaláltak a szorult helyzetben lévő, 38 éves férfira. A közlemény szerint azért került a gép belsejébe,

    mert szereti lefényképezni a mezőgazdasági gépek motorját.

    A történet már így is egészen furcsa, de még furcsábbá vált, amikor fényképező helyett rengeteg metamfetamint találtak az áldozat zsebében.

    Így pedig a ventilátor belsejébe való bemászás motivációja továbbra is rejtély maradt.

    A férfi orvosi kezelésre szorul, de várhatóan teljesen felépül, viszont gyanúsítottá vált a kábítószer-birtoklás miatt.

    (via: HuffPost)

  • leeges.png
    Fotó: tiktok / devanwrightmusic

    Itt a nyár, a napsütés. Így hát elindult a hülyén leégők szezonja is. Első versenyzőnk az a fiatalember, aki elaludt a kertben maszkkal az arcán. A végeredmény egy, ha nem is örök érvényű, de egy ideig biztosan kitartó jellegzetes mintázat lett az arcon. 

    És ha ez még nem lenne elég szörnyű, a pórult járt férfinak úgy kellett bemennie a munkahelyére, hogy a videó, amit előzőleg posztolt, elterjedt a neten, így mindenki tudta, hogy milyen szerencsétlen dolog esett meg vele. A megoldás pedig kéznél volt, innentől kezdve soha többet nem veszi le a maszkot.

  • Sokat kellett várni, de megérte. Egyelőre nem is lőnénk le a poént, hogy ki a rejtélyes, ám igen szakértő, hozzáértő, tapasztalt megszólaló a témában, ami, mondjuk ki: Vilmos és Harry herceg eltávolodása.

    Tehát, ki lehet az a személy, aki ezt a történetet a leginkább magáénak tudja érezni? Ki az, aki átélt hasonlót, akinek van egy testvére, de kibékíthetetlen ellentét húzódik köztük?

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    Egy kis segítség. Ez a fal, ami köztük van, nos, nem éppen egy Wonderwall.

    Igen, a megfejtést a Gallagher tesók között kell keresni. Noel Gallagher mondta azt, és most minden trágár kifejezéssel együtt idézzük, hisz tőle csak így lehet, így hiteles, hogy

    Vilmos herceg. Átérzem ezt a kibaszott fájdalmat. Neki is van egy kibaszott hülye öccse, aki minden szarságot összehord, és csak jártatja a pofáját tök fölöslegesen. Szerintem én mindig is olyan voltam, mint Vilmos. 

    – mondta, majd még simán „segglyuknak” és „snowflake”-nek nevezte Harry herceget, ami az angol szlengben annyit tesz, hogy egy sértődékeny kis nebáncsvirág.

    (Indy100)