Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kórházi ellátásra szorult a modell.

    Horváth Éva több hónapot élt Balin, és az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra férjével és két gyermekével kétlaki életre rendezkedtek be. Az egykori szépségkirálynő két és fél éves kisfia, Alex, már kint született, aki előszeretettel használja az indonéz és az angol nyelvet, magyarul azonban egyelőre nem igazán szólalt meg. 

    Most Horváth a közösségi oldalán jelentkezett be, és mint kiderült, az indonéz szigeten tartózkodásuk ideje alatt baleset érte. Ahogy az a megosztott fotón látszik, a lábát érte a sérülés, és egy darabig mankót kell használjon majd a járáshoz.

    Szerintem tök jól sikerült beugrani a medencébe

    – írta szarkasztikusan Horváth a posztjában.

  • Bármi lehetséges, még gyermekük is születhet.

    Járai Máté és Járai Kíra idén ünnepelték porcelánlakodalmukat, azaz házasságkötésük 20. évfordulóját, melynek apropójából arról meséltek, hogy a nem titkoltan nyitott kapcsolatukat sosem tudta megingatni egy harmadik fél. A Jászai Mari-díjas színész korábban beismerte, a nyitott házasság leginkább miatta van, melynek mibenlétét sokan félreértelmezik, s vannak, akik szerint valójában csupán barátságot ápolnak egymással.

    Na de én egyik barátom felé sem érzek ilyen elképesztő szenvedélyt és gyengédséget! Arról nem beszélve, hogy bárki is jött Kíra vagy az én életembe, a kettőnk kapcsolatát soha nem tudta megingatni. Ehhez pedig, ha tényleg csak barátság lenne köztünk, az édeskevés lett volna”  – mondta el a Story magazin nak a színész, aki korábban arról is beszélt, milyen szabályokat hoztak házasságukban.

    Járai Kíra ráadásul attól sem ódzkodna, ha a színész egy másik nővel is megélné a szerelmet.

    Én el tudom képzelni, sőt szeretném is, ha Máté egy másik nővel is megélné a szerelmet, hogy nőkkel is legyen viszonyítási alapja. És nem félek ettől. Tudom, bármi is alakulna, idővel lecsengene, és úgyis hozzám térne haza

    idézte Járai Kíra szavait a 24.hu.

  • Kiszőkült az énekes.

    Gáspár Laci a minap egy autóban lőtt szelfivel számolt be a közösségi oldalain arról, hogy stílust váltott. AzX-Faktormentora hosszú évek után a frizuráján változtatott: bevállalta, hogy kiszőkítteti a tincseit. 

    Bár az énekes sorra zsebelte be a dicséreteket kommentben, azért megkérdezte:

    Nagyon bolond így a haj?

    Az X-Faktor mentorai közül azonban nem Gáspár Laci az egyedüli, aki kiszőkítette a haját: néhány hónappal ezelőtt Majoros Péter, azaz Majka is bevállalta a szőke tincseket. A rapper-műsorvezető akkor úgy fogalmazott, azért tette ezt, hogy felesége, Hajnalka újra belészeressen. 

  • Az énekes-színésznő nem bízta a véletlenre: estélyije és frizurája is passzolt a vörös szőnyeghez.

    Vőlegénye, Michael Polansky kísérte el szerdán a Joker: Kétszemélyes téboly című film londoni premierjére Lady Gagát, azaz Stefani Germanottát, aki szokásához híven ezúttal is megadta a módját vörös szőnyeges megjelenésének.

    Az énekes-színésznő mondhatni összeöltözött a vörös szőnyeggel, hiszen Celine-estélyije és extrém vállú blézere skarlátvörös volt, de a már védjegyévé vált platinaszőke tincseit is egy vörös, bob fazonra vágott paróka alá rejtette. Szettje azonban nem merül ki ennyiben, hiszen kristálykönnyekkel feldobott sminkjét az általa alakított karakter, Harley Quinn ihlette, ráadásul a ruhájára tűzött bross sem egy mindennapi darab, hanem egy 20 karátos Tiffany-ékszer.

    Lady Gaga azonban nem csupán a fentebb felsorolt dolgok miatt ragyogott a vörös szőnyegen, hanem feltehetően vőlegénye, Michael Polansky miatt is, akivel boldogan turbékoltak együtt a kamerák előtt.

    (via PageSix)