Simon, Szimonetta
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Az X-Faktor mentora a körömfestés után ismét felkavarta az állóvizet az interneten, miután megmutatta, hogy egy arany-swarovski fogdíszt csináltatott magának.

  Fotó:Instagram/ByeAlex
  Fotó:Instagram/ByeAlex

  A kép persze megosztotta követőit, sokaknak bejött az extrém újítás, míg másoknak már kevésbé nyerte el a tetszését, ami Alexet mondjuk pont nem zavarja. 

  "Jó dolgodba már nem tudod mit csinálsz" - írta valaki a kép alá, de volt olyan is, aki megjegyezte, hogy hiába kedveli az énekest, a stílusa az egyre rosszabb lesz.

  Nemrég ByeAlex aztán ismét megvillantotta új fogsorát, amihez a következő sorokat fűzte:

   "igen. mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. mindig. meg fogják mondani szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. engem egész életemben próbáltak megállítani. basztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? sehol. na de hol vannak ők most? sehol. byealex meg itt van. láv jú bébik, ne legyetek szürkék… soha ne!"

  A kép alá persze záporozni kezdtek ismét a kommentek:

  byalex itt van byalex az ász te vagy a példaképem ha lány lennék akk hujjujjujj

  — írta egy lelkes rajongó, akivel többen egyet is értettek, de ezúttal sem maradtak el a kritikusok

  "Nem kell szürkének lenni, de bohóc se...nem külsővel kell szint változtatni ahhoz hogy érdekesebb legyél, mert attól hogy kívül színes vagy belül lehetsz szürke" - vetette oda egy másik követő.

  "Imádom a zened a munkásságod de rendes undorító vagy ezzel a grillzel" - érkezett egy hasonlóan kritizáló megszólalás.

  Önnek tetszik ByeAlex arany-swarovski fogdísze?

 • A hírhedt szektavezér, Charles Manson hamvait is felhasználta közös tetkójukhoz az a páros, akik mostantól bőrükön hordják Amerika egyik legelvetemültebb bűnözőjének arcképét.

  GettyImages-876995010
  Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

  Patrick Boos a TMZ-nek mesélt arról, hogy felesége, Deanne akart lenni az első nő, akinek tetoválásához Manson hamvait is használják, de a férj nem szerette volna, ha kedvese egyedül csinálja végig, így ő is csatlakozott hozzá. Ryan Almighty, aki felvarrta a párra Manson arcképét, elárulta, hogy a hamvakat vörös tintával keverték össze, illetve a fekete kontúrvonalakhoz is felhasználta a művelet során.

  Az egyik leghátborzongatóbb az egészben az az, ahogy a tetoválóművész beszerezte a tintához kevert maradványokat.

  Mint mondta, olyan emberektől kapta, akik Manson temetésén begyűjtötték a szétszórt hamvakat, amiket egyébként már egyszer felhasznált Boos "Helter Skelter" feliratú tetoválásához is.

  Aki nem tudná, Manson imádta a Beatlest, azonban a Helter Skelter számukat meglehetősen bizarr módon értelmezte.

  A szektavezér, aki maga is érdeklődött a zene iránt, úgy gondolta, hogy a Beatles ebben a dalban egyfajta faji háborút vetít előre, ahol a feketék elnyomják, és felülkerekednek a fehéreken a jövőben.

  A spéci tinta egyébként minden volt, csak olcsó nem, ugyanis 1600 dollárba (nagyjából 500 ezer forint) került a párnak a két portré.

 • Idén novemberben jelenik meg a közkedvelt japán író, Murakami Haruki második önéletrajzi ihletésű kötete. A Miről beszélek, amikor a futásról beszélek? című kötetben Murakami a hosszútávfutás iránti szeretetéről ír, rövid feljegyzések és beszámolók mutatják be, hogyan készült fel a 2005-ös New York City Maratonra, kiegészítve életének személyesebb részleteivel.

  November 23-án megjelenő, Murakami T: The T-Shirts I Love (magyarul A pólók, amiket szeretek) című kötete hasonlóan épül fel, ám a futás helyét az író életében fontos szerepet betöltő pólók veszik át a főszerepet. A novelláskötet képekkel kiegészítve enged betekintést Murakami életébe a szerző kedvenc pólóin keresztül.

  Az eddig sem volt titok, hogy Murakami imádja a pólókat, a japán Uniqlo még közös kollekciót is készített az íróval együttműködve leghíresebb könyvei alapján. Új novelláskötetének ötlete saját elmondása szerint abból eredt, hogy egyszerűen szeret írni, és ha éppen nem egy könyvön dolgozik, pihenésként naplót vezet. Emellett gyűjti a hanglemezeket és a pólókat, innen indult, hogy miért ne vezetné végig élete történetét a felsőin keresztül?

  A Vanity Fairnek adott interjúban a japán művész elmondta, nem szándékosan kezdett el pólókat gyűjteni, egész egyszerűen így alakult. Ha meglát valamit, ami megtetszik neki, szeszélyből megveszi. A modern kori divatikonokat nem követi, és nem is érdekli a divat – még úgy sem, hogy sokan őt magát tartják ikonnak –, az alapján választ, mi tetszik neki, és mi nem. Elmondta, gyakran jár használt ruhákat árusító boltokba is, szeret turkálni.

  A sikeres turkáláshoz pedig egy jó tanácsa van: nem szabad az időn aggódni és rohanni, mert akkor elszalasztjuk a kincseket.

  Elmondása szerint erre úgy jött rá, hogy jóval több szabadideje lett, mint amivel tudna mit kezdeni. Ez, illetve az, hogy soha nem állították még meg egy turkálóban, hogy ő-e Murakami, szerinte közrejátszott abban, hogy több száz darabosra nőtt az évek alatt pólógyűjteménye.

  A Murakami T: The T-Shirts I Love című kötet november 23-án jelenik meg angolul 192 oldalon, a Knopf gondozásában.

 • Akadnak olyan emberek, akiket megáldotta a sors azzal a tulajdonsággal, hogy hiába isznak át egy komplett éjszakát, másnap olyan frissek, mintha mi sem történt volna.

  Azonban a többség nem ilyen szerencsés.

  Kiszáradt száj, szétrobbanó fej és gyomorfájás. Ezek a másnaposság gyakori jelei, amik ellen mindenki másképp veszi fel a harcot.

  Néhányan egész nap ágyban maradnak inkább, míg mások első útja a legközelebbi gyorsétterembe vezet, hogy belapátoljanak magukba némi kalóriát.

  Azonban van egy orvos, aki azt állítja, hogy ezek nem nyújtanak megoldást a másnaposság poklára, amire mindössze egyetlen egy módszer van, ezt viszont nem ajánlja senkinek.

  Dr. Karl Kruszelnicki szerint, amitől rosszul lettünk, az majd meg is gyógyít, vagyis tényleg működik a kutyaharapást szőrével módszere. Azaz ha túl akarunk esni a másnaposságon, akkor még több alkoholt kellene bevinni a szervezetünkbe.

  Sajnos még egy kis alkohol a gyógymód rá 

  – mondja a 73 éves orvos, aki azzal magyarázza ezt, hogy az alkohol meggátolja, hogy a szervezetünk még több etanolt bontson le, ami gyakorlatilag a rosszullétet is okozza az éjszakázás után.

  A probléma ezzel a módszerrel azonban az, hogy ez a lehető legegyszerűbb módja annak, hogy valaki alkoholista legyen.

  (Mirror)