Gyöngyi
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-575386665
  Fotó: Colin Davey / Getty Images Hungary

  George Clooney nem hajlandó megengedi a feleségénk, hogy megnézze a legendásan rossz Batman és Robint, méghozzá jó oka van rá.

  Amikor a gótikus horror-filmjeiről híres rendező, Tim Burton annak idején elhozta a mozikba a Denevérembert, még Michael Keaton bújt az ikonikus fekete jelmezbe, azonban később átvette tőle a stafétát a néhai Joel Schumacher, aki előbb Val Kilmert, később pedig George Clooneyt tette meg a címszereplőnek.

  Egyik film rosszabbra sikerült, mint a másik, de a Batman és Robin különösen nagy gyűlöletnek van kitéve mind a mai napig, olyannyira, hogy Clooney nem is engedi megnézni azt feleségének. A Vészhelyzet jóképű dokiját is alakító Clooney elárulta, hogy azt szeretné, ha felesége továbbra is tisztelné, ezért nem engedi meg neki, hogy lássa a Denevérember életének ezen fejezetét.

  Elég rossz, amikor a négyéves gyereked azt mondja, hogy 'ez mekkora szívás'. Meglehetősen fájdalmas tud lenni

  — mondta Clooney, aki hozzá tette:

  Egyetlen szuperhős-filmet csináltam, és annyira sikerült elbasznom, hogy a közelébe sem engedtek utána a díszletnek. A denevér-mellbimbó dologba meg bele se akarok menni.

  Ön szerint ki volt a legjobb Batman?

  (Forrás: Indy100)

 • A 40 éves, Oscar-díjra jelölt színész Ken szerepét fogja játszani az évek óta készülő filmben Margot Robbie oldalán, aki a főszereplő, Barbie karakterét alakítja majd.

  A filmet Greta Gerwig rendezi azon forgatókönyv alapján, amelyet férjével, Noah Baumbachkal közösen írt. A film cselekményéről egyelőre nem sokat tudni, de a Deadline információja szerint nem feltétlenül egy tipikus Barbie-történetre kell majd számítanunk.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, eredetileg Amy Schumer lett volna a főszereplője az élő szereplős Barbie-filmnek, majd Anne Hathaway tűnt a befutónak, végül azonban mindketten visszaléptek a lehetőségtől – így lett aztán Margot Robbie (Öngyilkos osztag, A Wall Street farkasa) a kiválasztott.

  A lap beszámolója szerint először Ryan sem szerette volna elvállalni Ken szerepét, de miután a Mattel Films továbbra is kitartott amellett, hogy csak ő lehet az egyetlen választás, végül belement az ajánlatba, és aláírta a szerződést.

  (Forrás: Just Jared)

 • Ez a focidrukker azonnal hős lett az interneten,

  miután lencsevégre kapták, ahogy 48 (!) pohár sört cipel, ráadásul egyszerre.

  A 23 éves Christiaan Roetgering épp az FC Twente és a Willem II mérkőzésén volt, amikor filmre vették, ahogy nem kevesebb mint negyvennyolc pohár sört visz magával, mindezt a többi szurkoló előtt a lelátón.

  A férfit hamar felkapta a net, volt, aki egyenesen hősnek kiáltotta ki tettéért a drukkert.

 • Ötvennyolc éves lett a TV Maci, aki hivatalosan október 23-án ünnepli a születésnapját, ami nem az első tévés szereplése, hanem a medve karakterét kitaláló Bálint Ágnes születésnapja. 

  1963. április 15-i, Magyar Televízióban való bemutatkozása óta számos generáció nőtt fel a TV Macival, melynek alakja szimbolikussá vált, és gyerekek százezreinek jelezte az esti mese kezdetét, illetve a mesék végeztével a lefekvés idejét is. 

  Ettől a naptól fogva egy kis mackó is hallgatja az esti mesét! 

  – írták a 60-as évek elején a rádióújságban. A szerethető medve és az ő kis rituáléja a fogmosással, a lefekvéssel, a belőle áradó egyszerű bájjal elvarázsolta a gyerekeket, és gyorsan népszerűvé vált, lényegében a kora celebje lett. Ezt bizonyítja, hogy a magyar űrhajós, Farkas Bertalan a kozmoszba is magával vitte, ahol együtt mondták el az esti mesét a gyerekeknek 1980-ban. 1983-ig változatlan volt a TV Maci, ám ekkor megújították, de a frissítések sem ártottak a karakter népszerűségének. Ez másképp volt 1998-ban, amikor a köztévé levette a műsorról a Foky Ottó-féle 1982-es változatot, ám ez akkora felháborodást okozott a nézőknél, hogy fél év múlva visszakerült az m2-re. 2012-ben is volt egy próbálkozás, ekkor is igyekeztek modernizálni a karaktert, de ez sem tetszett az embereknek, így négy hónap után visszatért a megszokott mackó.