Előd
9 °C
17 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ötlet lehet, hogy nem eredeti, de a képekért továbbra is mindenki megbolondul.

  Korábban az Index is beszámolt Megan Fox és Kourtney Kardashian meglehetősen forróra sikerült reklámkampányáról, melyet Kim Kardashian Skims nevű fehérneműmárkájának népszerűsítésért készítettek. A fotók azonnal letarolták az egész internetet, így persze hamar betalálták őket a "rosszakarók" is, többen például azzal vádolják őket, hogy ellopták egy másik fotósorozat ötletét. 

  A reklámkampány megjelenése után néhány nappal egy amerikai szépségmárka tulajdonosa, Kristen Noel Crawley indított háborút a lányok ellen, miután a Skims kampányához nagyon hasonló képeket osztott meg az Instagram-történetében,

  arra hivatkozva, hogy Kim márkája ellopta az ő koncepcióját, a feltöltött képek ugyanis már hetekkel ezelőtt elkészültek. 

  És mint az bebizonyosodni látszik, valóban van hasonlóság Crawley koncepciója és a Skims reklámozásához készült fotók között, de kik vagyunk mi, hogy bármit is eldöntsünk? Crawley képeit ide kattintva nézheti meg. 

  Ön mit gondol?

 • Amennyiben azt hitte, nem létezik az a Michael Jordan rajongó, aki még a kosárlabdázó használt alsóneműjére sem sajnálja a pénzt, tévedett. A szürke alsót augusztus végén bocsájtották aukcióra, a 19 jelenetezőből pedig az az illető került ki győztesként, aki hajlandó volt 2784 amerikai dollárt, azaz közel 850 ezer magyar forintot fizetni érte – írta meg a TMZ.

  Most, hogy az új gazdája kézbe veheti a boxert, felmerül a kérdés, hogy hordani szeretné, vagy inkább bekereteztetni?

 • Már nem kell olyan sokat várni, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will, Steve és a többiek kalandja.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.31.37.png
  Fotó: Netflix / youtube

  Mint az a Netflix „Tudum” névre keresztelt szombati eseményén kiderült, Eleven és Will távozása után a Hawkinsban maradt fiatalok újabb rejtélyek után szegültek, útjukat pedig Victor Creel „szellemháza” keresztezi. Creel és családja az 1950-es években költöztek Hawkinsba, a férj azonban egyelőre ismeretlen okok miatt megőrült, majd kegyetlenül lemészárolta az egész családját.

  Könnyen ki lehet következtetni, hogy a történteknek bizonyára közük lesz az Upside Downhoz (Fejjel lefelé), hogy milyen formában, az azonban már megeshet, hogy csak a sorozat részeiből fog kiderülni. Némileg elkeserítő hír, hogy pontos premierdátumot továbbra sem kapott a negyedik évad, mindössze annyit lehet tudni, hogy 2022-ben érkezik, mi azonban már hihetetlenül várjuk.

  Az előzetest itt tudja megtekinteni: 

 • Egyre több hazai híresség osztja meg véleményét a közösségi oldalakon.

  Mihalik Enikő után most Alföldi Róbert is örömmel osztotta meg követőivel, hogy ő is részt vett az ellenzéki előválasztáson, ráadásul még egy szelfit is csatolt a bejegyzéshez. 

  Voltam én is előválasztani. 

  Mindenki nagyon kedves volt. És olyan lelkesült. Úgyhogy eggyel több szavazat van már. Kb. én lehetek a circa 451 554. És eggyel több van már Karácsony Gergelynek is. Süt a nap is... jókedvem lett. 

  – írta a posztban a színész-rendező.

 • Egyetlen akción belül három kötényt adni még a legnagyobbaktól is különleges bravúr. Hát még egy kutyától!

  Márpedig ez történt, amikor a Sloboda Tuzla–Posusje boszniai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés első perceiben a pályára szaladt egy kis fekete kutya. A technikás kóbor eb megszerezte a labdát, és három játékost is felbőrözött, mielőtt egy pályamunkás fel nem kapta a kutyust, és levitte a pályáról.

  2021-09-26 09 12 59-Window.png
  Fotó: FK Sloboda Tuzla / Twitter

  A mérkőzés különben 1–1-es döntetlennel ért véget, a kutyát pedig elnevezték Dognaldónak. Egyelőre még nem kapott szerződést, de mindkét csapat vezetősége fontolgatja, hogy leigazolják. 

 • Nem feltétlenül ezekre a pillanatokra lesz majd nyugdíjas éveiben a legbüszkébb.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 12.51.13.png
  Fotó: The Sun Showbiz / youtube

  A The Sun brit napilap YouTube-csatornáján jelent meg egy kicsivel több mint félperces videó, melyben Nicolas Cage látható enyhén illuminált állapotban. A színész egy fekete pólóban, valamint egy párducmintás nadrágban ül mezítláb a patinás Las Vegas-i Lawry’s The Prime Rib nevű étterem kanapéján, ahonnan látszólag mozdulni is alig tud. 

  Ez természetesen az étterem munkatársainak is feltűnt, egyikőjük pedig szólt is Cage-nek, hogy szedje össze magát, vagy hagyja el az éttermet.

  A színész a kérésnek eleget téve nagy nehezen felvette a papucsát, és elkezdett kicsoszogni az étteremből, de mivel menni is alig tudott, ezért a biztonságiak segítették ki a bejáraton. 

  Az erről készült felvételt itt nézheti vissza: 

 • Erre senki sem számított.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 8.57.35.png
  Fotó: ePro Team: Support for Eminem & Shady Records / youtube

  Egy detroiti tévécsatorna reklámszünetében robbant a hír, miszerint Eminem, eredeti nevén Marshall Matters a 2002-es, 8 mérföld című film főcímzenéjéből, a Lose Yourself szövegéből is ismerős „Mom's Spaghetti” néven nyit éttermet szülővárosában.

  A félperces reklám bemutat néhány ételt, mely már a nyitáskor elérhető lesz az étlapon, ilyen lesz például az Amerikában ikonikussá vált húsgolyós spagetti, de a betérőknek lehetőségük lesz egy igazán különleges spagettis szendvicset is megkóstolni. Az étterem természetesen saját logót is kapott, méghozzá egy villával átszúrt szívet, melyen a „Mom's Spaghetti” felirat látható. 

  A detroiti étterem nyitására ráadásul már nem is kell sokat várni, a legfrissebb információk szerint szeptember 29-én kóstolhatja meg a nagyérdemű „anyu spagettijét".

   (Forrás: LadBible)

 • A tizenharmadik születésnapját ünnepelte Franciska. 

  Mint arról nemrégiben az Index is beszámolt, szeptember elején Stohl András legidősebb lánya, Stohl Luca hivatalosan is összekötötte életét a kedvesével, aki még februárban jegyezte el őt, mindeközben pedig kisebbik lányából is igazi nő cseperedett. 

  Franciskát keveset látni a közösségi oldalakon, ami a korából kiindulva abszolút érthető, édesapja azonban úgy érezte, egy közös fotót mindenképp meg kell osztania Instagram-oldalán. 

  Nagyon boldog 13. születésnapot, Drága kislányom! Szeretlek!

  – írta a műsorvezető a fotóhoz, melyen kislányát öleli. 

 • Bigfoot után a Loch Ness-i szörny is megmutatta magát néhány másodpercig.

  GettyImages-3422579
  Fotó: Keystone / Getty Images Hungary

  Richard Mavor youtuber éppen egy jótékonysági kenus kihívást teljesített, az erről készült felvételeket pedig youtube csatornájára is feltöltötte. A videó meglepően felkapott lett, ugyanis a kommentelők felhívták a figyelmet arra, hogy olyan mintha a Loch Ness-i szörnyet látnák a víz alatt.

  A jelenet a 4. perc után kezdődik és valóban hasonlít a mítikus lényre.

  Mavor a Daily Recordnak azt nyilatkozta, ő észre sem vette a szörnyet a felvételen, de szerinte is kísértetiesen hasonlít rá.