Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kétségtelen, hogy a Fortnite az egyik legsikeresebb videójáték cím az elmúlt években, amiben számtalan híresség fordult már meg, de arra is volt már példa, hogy koncerteket tartottak a virtuális világban.

  A játék alapvetően egy multiplayerre kihegyezett lövöldözés, ahol a játékosok egy hatalmas pályán vadásznak egymásra, de vannak az úgynevezett eventek (események), ilyen volt a mostani is, aminek fináléjában megjelent

  Dwayne "The Rock" Johnson is, akinek karaktere szó szerint felborította az egész játékteret.

  A játékosok régóta sejtették, hogy a Szikla is tiszteletét teszi a Fortniteban, ugyanis a színész az Instáján több, kisebb-nagyobb utalást elrejtett, ami erre utalt.

   Azóta persze már ő maga is megmutatta animált verzióját:

 • Sylvester Stallonéról régóta köztudott, hogy a színészkedés mellett másik nagy szenvedélye a festészet.

  Így csak idő kérdése volt, mikor nyílik saját kiállítása.

  A színész néhány napja nyitotta meg önálló kiállítását a németországi Osthaus Múzeumban, ami a Sylester Stallone - 75. születésnapi retrospektív címet kapta. Festői munkásságát most először mutatják be Németországban, így természetesen személyesen is ott volt a megnyitón, amit a Ruhr-vidéki Hagenben tartottak.

 • A finnországi Martinselkonen városában kaptak lencsevégre néhány medvebocsot, akik teljesen úgy néznek ki, mintha éppen bújócskát játszanának.

  Az egyikőjük még a mancsát is a szemére tette, hogy úgy számoljon vissza, amíg társai szétszéledtek és jól elbújtak.

 • Ridley Scott legújabb filmje, A Gucci-ház továbbra is nagy port kavar mind az érintett család, mind a kritikusok körében. Mint azt már mi is megírtuk az olasz divatmárka családi örökösei egyáltalán nincsenek kibékülve az őket ábrázoló filmmel, oly mértékben, hogy már jogi lépéseken is elgondolkoztak.

  Nem mintha az Oscar-díjas filmrendezőt bármikor félteni kellett volna a kemény kritikát illetően, most is hamar irányba állította az őt bíráló olasz famíliát, azzal, hogy inkább örüljenek annak, hogy egy ilyen neves szereplőgárdával vitte a történetüket filmvászonra.

  Szintén a film kapcsán nemrégiben a Maurizio Guccit alakító Adam Driver vendégeskedett Stephen Colbert műsorában, akiről kevesen tudják, hogy színészi karrierje előtt tengerészgyalogosként szolgált hazájában. Driver elmesélte, hogy még a kétéves kiképzése közben kezdett el érdeklődi a színjátszás iránt, és egy váratlan sérülés következtében kellett idő előtt leszerelnie. Ekkor döntött úgy, hogy a színészetet választja hivatásaként.

  Ez tényleg nem az egyéni kalandról szól, hanem mások elismeréséről, és hogy kérdéseket tudjanak feltenni önmagukról. Arról, hogy képesek legyünk csapatban dolgozni mindezt azért, hogy elérhessünk egy közös célt, ami nagyobb az egyénektől. Pontosan ilyen egy forgatáson is lenni, ahol folyamatosan versenyt futunk az idővel és technológia nehézségeivel. A kérdés az, hogy az emberek ilyenkor számíthatnak-e egymásra és ott vannak- e egymásnak

  – vont párhuzamot Adam Driver a katonai szolgálat és a színészet között. Ez a forgatáson belüli kollegiális szemléletmód mindenképpen szimpatikus a színész részéről, ami láthatóan meghálálta magát végeredménynél is. A Gucci-dinasztia hanyatlásáról szóló film november 25. óta már itthon is látható.