Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Még jó, hogy résen volt, hiszen pont vette egy kamera. Végtelenül profin reagált.

    Messziről kitűnt a tömegből a 77. cannes-i filmfesztiválon Trokán Nóra, aki ruhája miatt kissé arcpirító helyzetben találta magát az ikonikus vörös lépcsőn sétálva. A színésznő éppen egy kamerának integetett, amikor pózolás közben feltűnt neki, hogy a ruhája a kelleténél többet mutat meg dekoltázsából, de nem zavartatta magát: profi módjára kezelte a helyzetet, s egy vicces grimasz kíséretében megigazította a ruhát, majd mosolyogva pózolt tovább.

    A The Voice korábbi coach-a az erről készült videót az Instagram-oldalán osztotta meg, ami nagy sikert aratott a követői körében. A poszt tanúsága szerint Trokánt Selena Gomez és Zoe Saldana közös filmje, azEmilia Pérez csalogatta a filmfesztiválra.

    A színésznő, aki minden évben tiszteletét teszi a cannes-i filmfesztiválon, a videóhoz csak annyit írt, hogy:

    oops...

  • A Yorkshire-i Osset lakói szerint napok óta rettegésben tartja őket egy páva, számolt be a BBC. A lap szerint egy közeli magánfarmról szabadult el a madár, amely háztetőről háztetőre vándorol, de ami a leginkább problémás vele kapcsolatban, hogy

    amilyen szép, olyan hangos is. Főleg éjszaka.

    Az állat a negyed lakók szerint egész éjjel, megállás nélkül rikácsol, elfogni pedig nem tudják, az állatvédő szervezetek nem foglalkoznak az egyébként egészséges, biztonságban lévő pávával, tulajdonosa szerint pedig visszamegy majd a farmre, ha akar. Többször volt már, hogy azt hitték a környékbeliek, végre véget ért az agónia, és hazatért madár, de kisvártatva újra felbukkant valakinek az ablaka felett.

    Már egyáltalán nem vicces. Minden szomszéd dühös már, mert senki sem tud aludni, mindenki dolgozik, de ez egész este rikácsol. Én is voltam ma dolgozni, nagyon fáradt vagyok az alvatlanság miatt

    – nyilatkozta egy nő a BBC-nek.

    @bbcnews The bird escaped from a nearby farm three days ago and has been disturbing people's sleep in Ossett, West Yorkshire ever since. #Peacock #Animal #AnimalTok #Animals #BirdsOfTikTok #Blooper #NewsBlooper #NewsFail #News #Reporter #Outtakes #BBCNews ♬ original sound - BBC News
  • Komoly célokra fordítanák az így megspórolt összeget.

    Nem szokványos nevet kapott egy svájci kislány, miután az egyik helyi internetszolgáltató, a Twifi különleges akciót hirdetett meg: 18 éven át ingyenes internethozzáférést biztosít a cégükről elnevezett babák családjának.

    A fiúkat Twifius, a lányokat pedig Twifiának kell anyakönyveztetni a költségmentes netezéshez, utóbbi lett a szóban forgó gyermek harmadik keresztneve is. Ahogy pedig az erről szóló iratok hitelességéről is meggyőződött a Twifi, fel is függesztették a net kiszámlázását a szülőknek.

    Ugyan az apuka szerint eleinte ő és felesége is idegenkedtek a dologtól, hosszas gondolkodás után rájöttek, nem csak egész kellemes hangzású a név, de hatalmas összeget spórolhatnak meg így lányuknak. Most azt tervezik, Twifia 18. születésnapjáig, vagyis amíg a támogatást kapják, félreteszik az internetre szánt összeget, ebből pedig autót és jogsit is szerezhet majd magának gyermekük, ha nagykorú lett.

    ( via 24.hu)