Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Unalmasnak tituálta Eilish berobbanó slágerét, de már rég megbánta a dolgot.

  Eddig sosem hallott történetet mesélt el rajongóinak nemrég Katy Perry, amely rögtön hódító útjára indult a TikTokon.

  Az énekesnőt pár évvel ezelőtt egy zenei szférában dolgozó ismerőse megkereste, hogy működjön közre egy új előadó friss számánál, Perry azonban visszautasította a dolgot. 

  Volt ez a dal, Ocean Eyes, meg volt ez a szőke lány, én meg azt gondoltam: meh, unalmas.

  Bizony, mint kiderült, ez a szám nem más volt, mint a Billie Eilish debütáló-, később pedig rendkívül felkapottá vált slágere. Mondanunk sem kell, már Perry is rég megbánta döntését:

  „Nagy hiba volt. Hatalmas.”

  Később a sors egyébként mégis összehozta őket Eilish-sal, akivel nem csak kollégák, de barátok is lettek, sőt: Perry nemrég elárulta, párja, Orlando Bloom is hatalmas rajongója a 21 éves popsztárnak.

   (via Page Six)

 • Szerdán kiderül, kivel méri össze erejét.

  Képernyőfotó 2023-01-29 - 8.51.20.png
  Fotó: RTL

  Szombat este lezajlott a ValóVilág 11 hatodik kiválasztása, ahol a luxusbörtön lakói arról döntöttek, kit szeretnének párbajra küldeni. Az évadban most másodjára szavazategyenlőséggel végződött a jelrakás: VV Máriót és VV Danit is 3-3 társuk szerette volna zöld kendővel meglepni, így a végső ítéletet az aktuális villamester, VV Melina kezébe került.

  Mint mondta, ő arra számított, hogy saját maga is ott lesz majd a lehetséges párbajozók között, mindenesetre így sem habozott sokáig, és Máriót nevezte meg, mint kiválasztott.

  „Rád rakom, Márió, és akkor bizonyítsd be, hogy nem tudsz velem együtt élni, meccseljük le.”

 • A csúcskategóriás divat segít megvédeni a viselőjét egy rikító ruhakollekciónak köszönhetően, amely elrejti hordozóját a megfigyelő kamerák elől. A kötött ruhadarabok megtévesztő mintákat használnak, hogy elhitesse a mesterséges intelligenciával, hogy a viselője mondjuk egy állat. Az olasz tech startup, a Cap_able a Manifesto kollekciót „viselhető algoritmusként írja le, amely segít megvédeni az identitásunkat”.

  Olyan technológiai rendszert használ, amely képes olyan foltszerű képeket átültetni egy kötött anyagra, amelyekkel valós időben lehet megtéveszteni a detektorokat. Egy olyan ruhadarab viselése, amelybe egy ilyen mintát szőttek, megvédheti a személy arcának biometrikus adatait, amely vagy nem lesz felismerhető, vagy egy helytelen kategóriához, például állatokhoz lesz társítható. A ruhadarabok már megjelentek az értékesítésben, 113 ezer forintért egy póló, 166 ezer forintért pulóverek és 110 ezer forintért nadrágok kaphatók. A vállalat szerint a kollekció célja, hogy felhívja a figyelmet a magánélethez való jogra és a személyes adatok védelmére, amely szerintük gyakran alulreprezentált kérdés, annak ellenére, hogy világszerte a polgárok többségét érinti.