Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Irigyelnivalóan jó dolga van annak a kutyának, amelyik az elmúlt pár évben szinte körberepülte a világot a gazdáival. Ha kell, Nora és Sean Tayler pluszköltséget is szívesen fizet azért, hogy imádott kutyájuk, az Enzo névre hallgató olasz agár velük tarthasson. Legutóbb például 5 ezer fontot (2,26 millió forintot) adtak ki azért, hogy az eb közvetlenül mellettük foglalhasson helyet a gépen.

  Nemrég Magyarországon is jártak hárman, azelőtt pedig Finnországba, Észtországba, Hollandiába, az Egyesült Királyságba és Törökországba látogattak. Taylerék egyébként mindketten 43 évesek, és Dubaiban élnek.

 • Fürdőruhában látható a várandós műsorvezető.

  Iszak Eszter nemrégiben Katar fővárosába, Dohába utazott a férjével, Gyurta Dániellel, különleges utazásukat pedig több fotóval is dokumentálták követőiknek. AMokkaműsorvezetőnője , aki egy héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet azzal a fotóval, amellyel tudatta: első gyermekét hordja a szíve alatt, a minap újabb fotókat tett közzé útjukról, melynek során  nem csupán a World Aquatics által szervezett versenyeket nézhették meg férjével, hanem Dohát is felfedezhették.

  A várandós műsorvezető az egyik felvételen fürdőruhában is látható, jóllehet pocakját egy jó nagy pohár takarja ki.

  Egy héttel ezelőtt

  – fűzte a fotókhoz a 36 éves tévés, aki le sem tagadhatja boldogságát, és aki korábban egészségi problémáiról is őszintén beszélt, többek között endometriózisáról és hashimoto-betegségéről is.

 • Ragyogó mosolyt akart egy német influenszer, ám arra cseppet sem számított, hogy fogorvosától szó szerint meg is kapja azt. A Krys nevű fiatal nő videója, amelyben elmagyarázza, mi történt vele, azóta futótűzként terjedt el a TikTokon: több mint 7,5 millió megtekintésnél jár. A rövid, humoros, de tanulságos tartalomnak szánt felvételből kiderül, hogy Krys fogimplantátumokat kapott, amelyek – legnagyobb megdöbbenésére – úgy világítanak egy szórakozóhely izzó fekete fényében, mint a neoncsövek.

  Egy ilyen dologra a fogorvosnak figyelmeztetnie kell, különösen, ha az ember lánya szeret klubokba járni

  – mondta a New York Postnak Krys, akinek saját fogai sötétlilának tűnnek a fekete fényben, az implantátumok azonban fényesek, amit nagyon kínos dolognak tart.

  @beyonceibnidas

  Im leaving this club forever

  ♬ original sound - Krys Tha Sis