Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem finomkodott a zenész.

  Kállay-Saunders András közösségi oldalán fogalmazott meg éles kritikát, melyben szóvá teszi, hogy amikor csak leül a televízió elé, rájön, hogy élvezhetetlen azt nézni. A 2010-es Megasztárban feltűnt énekes mostanság kevesebb szerepet is vállal el, legutóbb a Sztárboxban láthatták őt a tévénézők.

  „Valamikor bekapcsolom a tévét, és utána mindig észreveszem, miért nem bírom nézni. Rendesen divat műnek lenni, erőltetve nevetni, mosolyogni, amikor semmi nem vicces, mindenki játssza magát. Az egész egy szerep, és ami durva, hogy az emberek, a nép imádja ezt és ilyen embereket neveznek szimpatikusnak... és még sorolhatnám.” – fejezte ki csalódottságát az énekes, aki azzal zárja: „Mű a világ, az emberek meg vakok a valóságtól. Marad a Netflix, meg a Nat Geo, bírom az állatokat.”

 • A műsorvezető gyönyörű menyasszonyi ruhában látható.

  ZS 2211
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Gelencsér Tímea még tavaly áprilisban jelentette be, hogy közel egy éve foglalt a szíve. Mint azóta kiderült, a szerencsés férfi Simon Mátyás, aki korábban az FC Hatvan játékosa volt, ám mostanság már az üzleti életben tevékenykedik. A szerelmesek azóta több rendezvényen is egymás oldalán mutatkoztak, legutóbb a Magyar Zene Házában tartott eseményre voltak hivatalosak.

  A 2016-os Miss World Hungary győztese most Instagram-oldalán egy sejtelmes képet osztott meg magáról, melyen egy gyönyörű esküvői ruhában látható. Gelencsér a fotóhoz csak egy fehér szívet ábrázoló emojit fűzött hozzá, így nem lehet tudni, milyen okból született a poszt. Mindenesetre azóta elárasztották a lájkok és a dicsérő hozzászólások a műsorvezető oldalát.

 • Gyermeke szintén labdarúgó lett.

  A Reggeli műsorában kezdte a napot Kabát Péter, aki többek közt gyermekéről is mesélt a műsorvezetőknek, Peller Mariannak és Szabados Ágnesnek. Kevin idén már 19 éves lesz, és édesapja nyomdokaiba lépett:

  „Itt focizik Újpesten. Egy fejjel magasabb, mint én, és még nőni fog. Nem tudom, hogy a mai fiatalok hogy nőnek ekkorára egyéként. Zsivány meg csibész, de ugyanakkor sokkal komolyabb, mint én voltam” – kezdte az egykori sportoló, aki nagyon büszke gyermekére, de ugyanakkor igyekszik védeni, és nem szeretné, hogy sok helyen szerepeljen. 

  „Van egy éve barátnője, komoly kapcsolatban él, le a kalappal csinálja a sulit. A focit nagyon szereti, nagyon odateszi magát. Amit mondtam neki, hogy a legfontosabb az alázat meg a tisztelet, amit abszolút megtanult.”

  Kabát saját bevallása szerint kritikus gyermekével, ilyen szempontból sosem fogja elkényeztetni. Emellett viszont azt is tudja, hogy fiának nem könnyű híres édesapja mellett – épp ezért edzéseire sem sokszor jár ki, nehogy azt higgyék, az ő keze van például Kevin csapatba állítása mögött.

  Saját magának kell ezt kiharcolnia, viszont látom, hogy kezd ehhez már kezd hozzászokni. Az első időkben szerintem nagyon-nagyon zavarta, hogy kint vagyok. 

 • Premierdátumot is kapott A kihívók.

  challangers
  Fotó: youtube

  Új, hosszabb előzetes kapott A kihívók, Zendaya hamarosan premierező filmje.

  A romantikus sportvígjáték első, meglehetősen merész trailerje (amelyben a főszereplő kegyeiért vetekedő Josh O'Connor és Mike Faist karaktere szimultán csókolózik a színésznővel) hatalmasat ment az interneten, a most befutott kedvcsináló pedig ehhez hasonlóan nem szűkölködik a kacér képsorokból, de a drámai fordulatokban sem. Zendaya ráadásul saját Instagram oldalán egy kis meglepetéssel is készült követői számára, a hivatalos előzetes után néhány backstage-ben készült felvételt is közzétett.

  A kihívók április 26-án érkezik az amerikai mozikba, itthoni bemutatóról egyelőre nincs hír.