Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szakítása óta körültekintőbben oszt meg magáról bármit.

  Marics Peti a TV2 kameráinak adott interjút, melyben egyebek mellett arról mesélt, hogyan kezeli a hírnévvel járó kritikákat, illetve hogy változtatott-e azon, mit oszt meg nyilvánosan, mióta szakított korábbi szerelmével.

  Szeretnek kóstolgatni, de ez mindenkivel így van. Azzal nyugattatom magam, hogy felhozok olyan embereket, akik számomra szinte már istenek, és látom, hogy ugyanúgy kapják a savat. Ilyen mondjuk Michael Jackson, vagy Cristiano Ronaldo. Ezt jól kell kezelni. Vagyis tudni kell lesz*rni.

  idézi a Bors az énekest, aki manapság a magánélet kérdéséről is másképp vélekedik.

  Ahogy azt tudni lehet, Marics korábban egy párt alkotott Tóth Andival, de a szerelmek végül mégsem bizonyult hosszú életűnek. Bár akkor örömmel osztotta meg a nyilvánossággal boldogságát, azóta óvatosabban azzal, hogy mit posztol magáról.

  Azt gondolom, hogy a magánélet azért magánélet, mert csak két emberre tartozik. És lássuk be, nagyon kellemetlen, letörölgetni a fotókat. Kiteszed, hogy ultra nagy szerelem van egy hónapig, vagy évig, utána meg törölgeted a képeket...

  – fogalmazott.

 • Donald Trump álarcot húzott a tettes.

  balog kamera
  Fotó: RTL

  Az álommeló pénteki adásában az elnöki asszisztens jelölteknek kellett kideríteniük, hogy ki volt az elkövető, aki felforgatta Balogh Levente irodáját, és meghekkelte a számítógépét. A Donald Trump maszkot viselő csínytevő több kódolt videóüzenet hagyott különféle nyomokkal, amelyeknek utánajárva egy négyszámjegyű kódot kaptak a versenyzők. Ennek segítségével végül kinyithattak egy széfet, ami a titokzatos állarcos kilétét tartalmazta.

  Az egész napos hajszát követően mindenki időben visszaért az Office-ba, és leleplezték az elkövetőt, aki a Cápák között egyik befektetője, Balogh Petya volt. A legrosszabbul teljesítő csapatot az elnök berendelte az irodájába, ahol úgy döntött, ad még egy esélyt Eszternek és Gergőnek, Annának viszont sokadik hibája miatt távoznia kellett.

  Balogh Levente lesz az egyik előadója az Indamedia által szervezett Business Talks '24 konferenciának. Jegyekért kattintson ide, a részletes programért pedig ide.

 • Kulcsár Edina tegnap este Instagramján osztott meg egy képet , melyen a G.w.M-től kapott ajándékával látható. Az egykori szépségkirálynő nagy örömmel számolt be arról közösségi oldalán, hogy egy piros masnival és szívalakú lufikkal díszített luxusjárgánnyal lepte meg a férje.

  „Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem...” – írja posztjában Kulcsár, hozzátéve: nagyon-nagyon hálás és boldog a férjétől kapott ajándék miatt.

  A Blikk azt írja, egy ilyen luxusjárgány alapváltozata a BMW hivatalos weboldala szerint újonnan 35 milliónál forintnál kezdődik. G.w.M számára ez az összeg azonban nem jelenthet gondot, hiszen Hajdú Péter műsorában legutóbb arról számolt be, hogy egy hónapban akár 20 milliót is keres a haknijaival.

 • Bíró Icát legutóbb a Farm VIP negyedik évadában láthattuk versenyezni, amelyről később visszanézve azt el is mondta lesújtó véleményét. A Metal Lady azóta már ismét fellép együttesével, amely koncertekről örömmel mesélt a Sláger TV-nek. A beszélgetésből kiderült, hogy a mai napig jók rá azok a ruhák, amikben évekkel ezelőtt koncertezett.

  Megvannak a régi ikonikus darabok, amelyek közül mind rám jön. A versenysúlyom 57 kg volt tiniként. Ma 62-63 kg vagyok, de most még inkább formába szeretném magam hozni

  idézi a 24.hu Bíró Icát, aki arról is beszélt, élete során kés alá feküdt-e valaha.

  „Soha nem plasztikáztattam, nekem mindenem a sajátom, eredeti. Egyedül a hajam van egy kicsit dúsítva, amit vállalok is. A szőkítés miatt eléggé töredezett, ezért döntöttem úgy, hogy kap egy kis tuningot. Ezen kívül minden természetes rajtam, megvan a lengőbordám is, nem változtattam semmin.” – fogalmazott.