Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy majszolta a gabonapelyhet, mintha nem lenne holnap.

  Képernyőkép 2023-12-04 221857.png
  Fotó: Tiktok

  Nem minden állatnak van olyan jó dolga, hogy napközben kanapén pihenhessen, vagy kutya létére mindennap kanállal etessék, de azért vannak néhányan, amelyekről mindez elmondható, és videóval is bizonyítható, hogy bizony irigyelnivalóan élhetik életüket. A Storyful_viral nevű TikTok-oldalon például egy olyan mentett mosómedvét is láthatunk, amelyik két kézzel tömheti magába kedvenc reggeli gabonapelyhét. Lillie olyannyira szereti ezt a rágcsát, hogy evés közben, nagy elégedettségében sokszor hátra is dől, mint aki jól végezte dolgát.

  Gazdája, Kimberly Crossfield elmondta: Lillie nyolc hetes volt, amikor először evett gabonapelyhet.

  „A földre ejtettem pár szem Cheerios-t. Egyből fel is pattant, hogy elvegye őket. Imádni való volt! Egyszeriben olyan izgatott lett tőle. Azóta is olyan, mintha mosolyogna, amikor gabonapelyhet eszik. Két kézzel tömi” – mesélte a nő.

  @storyful_viral A raccoon from Maumelle, Arkansas, munched down on its favorite snack, Cheerios, while looking very content, as it grabbed for the breakfast cereal with both paws! #omg #lol #raccoon #raccoonsoftiktok #rescueraccoon #animalrescue #snack #cheerios #fyp #foryoupage ♬ Clay Pigeons - Michael Cera
 • Mexikóban mondta ki a boldogító igent a High School Musical sztárja.

  Februári eljegyzése után házassággal is megpecsételte kapcsolatát Vanessa Hudgens. A Karácsonyi cserebe és a High School Musical című filmek szereplője a People magazin értesülései szerint a mexikói Tulum városában mondta ki a boldogító igent szerelmének, Cole Tucker baseballjátékosnak, akivel 2020 óta alkot egy párt. A ceremóniáról egyelőre nem sokat lehet tudni, ám a napvilágot látó képek tanúsága szerint a 34 éves színésznő és a 27 éves sportoló nagyon boldogok.

  Tucker idén februárban jegyezte el Hudgens-t. Megismerkedésük sem mindennapi: egy Zoom-beszélgetésnek köszönhetik, hogy egymásra találtak. Először 2020 novemberében hozták őket hírbe egymással.