Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Majka ennél büszkébb nem is lehetne gyermekére.

  Majoros Péter, azaz Majka és Majoros Hajnalka kisebbik fiának labdarúgó-pályafutása néhány évvel ezelőtt indult, ráadásul nagyon eredményesen. Olivér, aki az Újpesthez igazolt, s jelenleg is lila színekben mutatkozik, majdhogynem napra pontosan egy évvel ezelőtt kupát is nyert; a kisfiú öröméről itt láthat képeket.

  Azt, hogy a kis Olivér, aki éppen ma, azaz április 12-én ünnepli a 8. születésnapját, milyen tehetséges, újabb videó bizonyítja. A 2024-es X-Faktor új mentora ugyanis videóra vette, ahogy a kisfiú akkora gólt rúgott, hogy azt a kapus keze se bírta.

  Szülinapja alkalmából rúgott egy bombát. Happy kisbabam

  – írta a videóhoz Majka, akinek kisfia a 13-as mezt viseli. Olivér bátyja, Marián 2022 augusztusában írt alá az Újpestnek, erről fotót ide kattintva láthat.

 • Baliról jelentkeztek be az Instagramon.

  Csobot Adél március végén az egyik barátnőjével utazott Balira, ám nem sokkal később a párja, Istenes Bence és két közös gyermekük, Nátán és Ádin is csatlakozott hozzájuk. Az X-Faktor felfedezettje ugyan csak a korlátozott ideig elérhető bejegyzéseiben számolt be élményeiről, de azokból kiderült, hogy azért utazott Balira, mert régóta érdekli a spiritualitás: részt is vett egy tisztító ceremónián, de többször utalt arra, hogy idejét meditációval és jógázással tölti.

  Az énekesnő az egyéb elfoglaltságairól nem igazán tett közzé képeket; nem úgy Istenes Bence, aki egy lapozható bejegyzésben újságolta el, hogyan telnek napjaink Ubud városában. A finom ételekről készített fotói mellett látható tájkép, egy majmos szelfi, valamint néhány olyan felvétel, amelyen a zuhany alatt pózolnak kedvesével, Csobot Adéllal. Utóbbiért lapozni kell, ha látni szeretné.

 • Rajongásból házasság lett, most pedig szülői örömök elé néznek.

  jesus
  Fotó: instagram

  Nem túl hétköznapi történetet mesélhet majd el Alina Lozano és Jim Velásquez születendő gyermeke, ha osztálytársai egyszer arról kérdezik majd, hogy jöttek össze szülei.

  A most 55 éves kolumbiai szappanopera-színésznő tavaly ősszel ment férjhez 31 évvel fiatalabb párjához, aki korábban hatalmas rajongója volt a nőnek. Ezt a lánykéréskor is kiemelte az ifjú influenszer, úgy fogalmazva: Lozanót figyelve nőtt fel, gyerekkorától kezdve tudta, ő lesz élete asszonya.

  Az pontosan nem ismert, hogy ismerkedett össze a való életben a pár, mindenesetre a srác manifesztációja bejött, sőt, Lozano nem csak a felesége lett, de első gyermekének édesanyja is. Bár természetes úton nem sikerült a teherbeesés, a házaspár nem adta fel, egy helyi termékenységi klinika segítségét vették igénybe, átszámítva mintegy 9 millió forintnyi összegért. A program sikeresben bizonyult, hiszen a szerelmesek nemrég Instagramon, egy fotósorozat keretében osztották meg az örömhírt, úton van a trónörökös, állapotos a színésznő. 

  A párt sokan támadják a nagy korkülönbség miatt, Lozanót sugar mommynak bélyegzik, 24 éves férjét pedig aranyásónak tartják, de ők határozottan elutasítanak minden ilyen vádat.

  (via 24.hu)

 • Bár kissé szokatlan ruháján is megakadt az emberek szeme.

  Tovább folytatódik a Challangers – A kihívók című film sajtóútja, amelynek eddigi állomásain egytől egyig csillagos ötösre vizsgázott Zendaya, már ami a reflektorfények ellopását illeti. Ahogy azt a színésznőtől megszokhattuk, ezúttal is többnyire tematikus (jelen esetben teniszközpontú) ruhákban és kiegészítőkben jelent meg az eseményeken, vagy ha nem öltözetével, akkor hajával hívta fel magára a figyelmet.

  A nemrég szőkére váltott filmsztár Londonban is így tett: ugyan csíkos kosztümszettje a szoknyája hátulján ékeskedő hatalmas tolldísztől eltekintve egészen visszafogottra sikeredett, vadonatúj frufrujával megint meglepte az embereket.

  Frizurájának fogadtatása ezúttal nem aratott egyhangú sikert az internetezők körében, sokak szerint erőltetett, és kezd túlzásba esni Zendaya csapata, mások viszont arról írtak, milyen jól áll neki ez a fazon is.