Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy véli, az életvitele miatt rajongják őt sokan.

  Képernyőfelvétel (400).png
  Fotó: TV2

  A Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi volt legutóbb Kasza Tibi vendége a Szerencsekerékben, ahol a tehetős fiatal kijelentette: szerinte kétévente érdemes új házba költözni.

  Figyelj, két évig, hogyha ugyanoda jársz haza, ugyanabban az ágyban alszol, akkor ezt megunod. Én egyébként sokszor inkább már a nappaliban vagyok, minthogy a hálószobában.

  – magyarázta Herceg, akit az is feszélyez, hogy kitudódott a címe a TV2-s műsorból, gyakran tizenéves rajongói várják a luxusháza előtt, hogy képet csinálhassanak vele.

  Ekkor a civil játékostársa rákérdezett nála, hogy egyébként mit csinál, amiért így rajonganak érte.

  Hát, élek! A rajongás tárgya az életem: az életvitelem, a stílusom, az öltözködésem, az autóim, a házam, a párom. Igazából én, ahogy vagyok. Úgy gondolom, hogy ehhez egy külön tehetség kell, mert nem sok embernek sikerült híresnek lenni, úgy hogy nem zenész, életművész, gitáros...

  „Gyűjtőnéven, hogy nem csinál semmit, igen... Életművészet."– szólt közbe Kasza Tibi, aki ezután rákérdezett a fiatalnál, hogy tényleg tervez-e oroszlánt beszerezni az új otthonába.

  Egyébként nagyon-nagyon f*sok az oroszlánoktól, meg a kutyáktól is. Amíg kicsi addig nem félek tőle, ha meg nagy lesz, megoldom...

  – mondta Herceg, aki már engedélyezési folyamatot is elkezdte.

 • Két fiával és vőlegényével, Hajmásy Péterrel napokon belül birtokba veszik az ingatlant.

  Bár vőlegényével, Hajmásy Péterrel megfogadták, hogy építkezésbe sosem vágnak bele, Nádai Anikóék több mint két évvel ezelőtt mégis rászánták magukat a házépítési projektre, mert otthonuk szűkös kezdett lenni négyüknek. A kétgyermekes műsorvezetőnő először csak egy üres telekről mutatott fotót követőinek az Instagram-oldalán, majd minden nagyobb mérföldkőnél újabb felvételt rakott ki, így jól látható volt, milyen gyorsan haladnak.

  Az egykori valóságshow-szereplő utoljára februárban mutatott felvételt a munkálatokról, éppen ezért sikerült meglepnie követőit szerdai bejegyzésével, melyben már arról ír, hogy napokon belül birtokba veszik az ingatlant, melyet Hajmásyval közösen álmodtak meg.

  Annyira izgatottak vagyunk. Nálunk most minden az építkezés és a költözés körül forog, hiszen napokon belül birtokba vesszük a közösen megálmodott otthonunkat. Megy a tereprendezés, közben belül is ezerrel dolgoznak a srácok. Én meg edzés után rohantam ki megnézni, hogy állunk

  – árulta el az Instagramon a tévés.

  Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint
 • A tengerentúlra utazott csapatával.

  GettyImages-1870878468
  Fotó: Chris Brunskill/Fantasista / Getty Images Hungary

  Szoboszlai Dominik és labdarugóklubjának, a Liverpool játékosai elindultak az Egyesült Államokba, ahol három felkészülési meccs is vár rájuk. Mint kiderült, a klub 28 fős kerettel indult a tengerentúlra Angliából, köztük a magyar labdarúgóval, de Mohamed Szalah és Andy Robertson is ott van az utazók névsorában. Többen a keretből viszont ezúttal kimaradtak, érthető okokból. 

  Az Európa-bajnokság és a Copa America miatt egyelőre meglehetősen hiányos Vörösök kerete, amelyben ezúttal nincs ott például a brazil Alisson, a holland Virgil van Dijk és Cody Gakpo, az angol Trent Alexander-Arnold, az argentin Alexis Mac Allister, a portugál Diogo Jota, az uruguayi Darwin Nunez és a kolumbiai Luis Diaz sem.

  A Liverpool hivatalos közösségi oldaláról azt is megtudhattuk, hogy a hosszú repülőút alatt több játékos filmeket, sorozatokat néz majd, de Szoboszlaihoz hasonlóan sokan inkább a pihenést választják. Íme:

  Az immár a holland Arne Slot által irányított Liverpool most szombaton Pittsburghben a spanyol Betisszel, augusztus elsején Philadelphiában az Arsenallal, majd három nappal később a dél-karolinai Columbiában a Manchester Uniteddel találkozik, utolsó előkészületi mérkőzését pedig augusztus 11-én, már hazai pályán a spanyol Sevillával vívja – írja az MTI.

 • Készek egy közös babára.

  toth gabi
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence nemrég Pomázon tartott gyermektábort. A lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen rengeteg fiatal vett részt. Az élményeiről és tapasztalatairól ezúttal a Hot! magazinnak meséltek.

  Mint fogalmaztak, ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatuk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőjük életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulójukat ünnepelték ezzel a táborral. 

  A szerelmesek rengeteg munkát fektettek a gyerektábor lebonyolításába, több mint harminc gyerekre kellett odafigyelniük a segítőikkel. Az énekesnő kislánya, Hannaróza ezúttal kimaradt a mulatságból, hisz éppen édesapjával, Krausz Gáborral nyaraltak külföldön.

  Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apukatípus. Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Hannival is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság

  – magyarázta az édesanya, aki egyébként már a tábor kezdetekor otthonosan mozgott a sokgyermekes közegben, így azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy kedvesével hamarosan bővítsék a családot.

  Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: Jön, ha jönnie köll.

  (via Bors)