Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Joel és Ellie visszatér.

    the last of us.png
    Fotó: IMDb

    Tavaly mutatták be a The Last of Us élőszereplős adaptációját, melynek alapjául az azonos címmel megjelent PlayStation-játék szolgált. Az HBO sorozata a premierje óta hatalmas sikernek örvend, ezért rögtön meg is rendelték annak második szezonját, amely jelenleg is gőzerővel készül.

    A Kanadában forgó produkcióról nemrég szárnyra kapott az a pletyka, hogy a Joelt alakító Pedro Pascal alig pár hét alatt letudta a jeleneteit, holott annak munkálatait várhatóan csak 2024 második felében fejezik be. Mindenesetre megjöttek az első képkockák a sorozat második évadából, melyeken Pedro Pascal és Bella Ramsey karakterei láthatók, azaz Joel és Ellie. Íme:

  • Üzemanyag nélkül maradt a sportkocsija.

    Jákob Zoltán
    Fotó: TV2

    Szokatlan látványosság zavarta meg a munkából fáradtan hazafelé autózókat a budapesti Balatoni úton kedd délután. – írja a Bors. Mint kiderült, egy félig az útra kilógó Ferrari akadályozta a forgalmat, melynek tulajdonosa nem más volt, mint Jákob Zoltán. A bajba jutott milliárdos segítségére sokan siettek, akinek gondja abból adódott, hogy rosszul mérte fel helyzetet, és kevésnek bizonyult az üzemanyaga, így 800 méterre a legközelebbi benzinkúttól lefulladt.

    Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemagyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag fogyasztás sok mindentől függ, például a beállításoktól, városban megyek vagy autópályán...

    – kezdte a lapnak az üzletember, aki elmondása szerint tíz percig autózott benzinkutat keresve, de amikor egy emelkedőhöz ért, a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemanyag a rendszerbe.

    Lefulladtam, alig tudtam félreállni. Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. Aztán a következőnél kanna is volt, és benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, hogy ha ott maradok még egy órácskát, akkor tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell.

    – viccelődött Jákob, majd hozzátette: szerette volna meghálálni a segítséget legalább annyival, hogy kifizeti a járgányba töltött üzemanyagot, de a segítségére sietők nem fogadták el:

    Azt válaszolták, hogy én már annyi embernek segítettem, hogy ennyit megérdemlek. Megmondom őszintén, hogy ez nagyon jól esett. Egyébként levontam a tanulságot, amit mindenkinek javaslok: soha ne indulj el majdnem üres tankkal, olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor és hátul a tank.

  • VV Kikidi próbálta vigasztalni őt.

    Másfél hete, hogy kezdetét vette a ValóVilág 12. évada, VV Dorkánál azonban már most betelt a pohár:

    könnyeit nyelve vonult be a riportszobába, hogy közölje a szerkesztőkkel, haza akar menni.

    „Fel szeretném adni a játékot, mert nagyon gonoszak velem, és olyanokat állítanak, hogy manipulálok valakit, amikor csak az érzéseimet mondtam el. És rosszulesik, hogy a Valen egyszer nagyon közeledik, és utána meg elvonul a többiekkel, és elutasító. Úgy érzem, hogy az érzéseim ezt már nem bírják tovább” – szipogta Dorka, miközben villabéli kedvesét, Valent VV Gina szidta le kiszámíthatatlan viselkedése miatt.

    Miután végzett a vallomással, Dorka a nappaliban alvó VV Kikidinél keresett vigaszt. Bár a fiú nem lelkesedett az ötletért, hogy a lány befeküdjön mellé, azért lovagiasan próbálta őt jobb kedvre deríteni, például egy pohár meleg tejet is felajánlott neki.

    „Adj magadnak egy kis időt most! Tudom, hogy nehéz… Kérsz egy pohár meleg tejet esetleg?”

    „Zsepit…” – utasította el a gesztust Dorka, akinek 24 órája van, hogy átgondolja és megváltoztassa a döntését.

  • A Linda-sorozatok színésznője, Görbe Nóra manapság a nyilvánosságtól elvonultan éli életét, és bár többször is felmerült, hogy újra lehetne indítani a népszerű magyar szériát, végül nem vállalta őket. Az 1984 és 1990 között bemutatott filmsorozat rendezőjétől, a néhai Gát Györgytől egy fia és egy lánya született a színésznőnek. Most a harmincöt éves Márton és öt évvel idősebb nővére, Anna egy közös képet osztottak meg édesanyjukkal, amely mellett a következő sorok olvashatók:

    Egy anyának boldogság boldognak látni a fiát. Szép szombat

    (via Blikk)