Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igyekszik felnőni a korábbi évadok ítészeihez.

  Mint arról beszámoltunk, a TV2 hétfőn leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd. Most Caramel fogalmazta meg gondolatait a Borsnak, hisz még csak 22 éves volt, amikor megnyerte a TV2-s tehetségkutató második évadát. A segédmunkásból az ország egyik légnépszerűbb előadójává vált megasztáros sorsszerűnek érzi, hogy a jubileumi évben kérték fel a műsor zsűritagjának. Amióta pedig megtörtént a bejelentés, százával érkeznek az üzenetek, melyben gratulálnak neki az új szerepe miatt.

  Amióta a bejelentés megtörtént, több száz üzenetet kaptam, hogy milyen jó, hogy én is zsűri leszek, és hogy az egész csapat milyen jó. Én is így érzem, örülök a csapatnak, mert nagyon jól kijövünk egymással. Régóta ismerjük egymást, mindenkivel van kapcsolat. És külön öröm, hogy nem trash arcok vannak a zsűriben, hanem olyanok, akik saját jogukon, a zenéjükkel, tehetségükkel, sok munkával lettek ismertek, teljesen más ilyen emberek közt ülni.

  – magyarázta Caramel, aki hozzátett: az előző évadoknak is komoly zsűrije volt, ezért zsűritársaival meg megpróbálják majd azt a színvonalat hozni.

  Én igazságos zsűri igyekszem majd lenni, és próbálom majd az elmúlt 20 évre, az akkori szereplésemre, a győzelmemre visszaemlékezve segíteni a versenyzőknek, átadni a tapasztalataimat. És hiszem, hogy most is csoda fog történni. Benne van a levegőben, hogy felfedezünk új, friss tehetségeket, akik felrázzák a popszakmát, mint annak idején a mi szériáink is, én ezt várom!

 • Az énekesnek kezd elege lenni a költözésekből.

  Kőkény Attila és családja nemrégiben újra házfelújításba kezdett, annak ellenére, hogy már az előző otthonukon végzett renovációk rengeteg munkával jártak, így az énekes bízott benne, hogy megállapodnak, és ott öregszenek meg feleségével. Most a Story magazinnak árulta el Kökény a költözésük okát.

  Mint kiderült, a döntés mögött racionális okok állnak: méghozzá az, hogy túl nagy lett számukra a ház, amióta a két idősebb gyerekük kirepült otthonról. És valószínű, hogy a 18 éves Lali fiuk sem marad velük sokáig. A meghirdetett ingatlanuk hamar vevőre talált, viszont amíg az új otthonuk elkészül, addig a család néhány hónapra egy albérletbe költözött.

  Ugyan, hamar rábukkantunk az »igazira«, álmaink otthonára, amire rögvest le is csaptunk, de mivel egy öreg házról van szó, ami nem kis felújításra szorul, tudtuk, még legalább fél évig nem fogunk tudni beköltözni. Tehát jelenleg albérletben élünk, és ez – jobb esetben – szeptemberig így is marad.

  – mesélte lapnak Kőkény Attila, aki a karácsonyt már az új lakásukban szeretné tölteni.

 • Három gyermekéről, és összességében az anyaságról is mesélt Jakupcsek Gabriella a Nők Lapjának adott friss címlapinterjújában. A tévés szerint legnagyobb teljesítménye is két fia és lánya felnevelése.

  Nem vagyok egy tradicionális anyuka, kevesebbet voltam jelen az életükben, mint egy átlagos nő. A jelenlétem viszont mindig aktív. Az együtt töltött idő nagyon fontos, de a milyensége lényegesebb, mint a mennyisége 

  – kezdte Jakupcsek, aki anno karácsonyra is csak annyit kért gyermekeitől, menjenek el négyesben vacsorázni, ugyanis mostanában nem nagyon jutott idejük így, együtt lenni. Persze ebben közrejátszik az is, hogy két nagyfia már boldog családapa

  „A két fiú szellemi partner, ma már felnőtt-felnőtt viszonyom van velük. Tudják, hogy én sajnos nem az a nagymama vagyok, aki át tud menni segíteni, ha folyik a gyerek orra, mert kinyitom a naptáramat, és decemberig tele van, de ezt már elfogadták. Nekem anyaként Emmával van még dolgom, ő viszont most azt a korszakot éli, amelyben nekem kell bejelentkeznem az ő naptárába. Vagy csak szép csendesen ott lenni, és ha épp megunta azt, amit csinál, akkor talán hozzám is odafordul” – mesélt tinédzser lányáról a műsorvezető, hozzátéve: 

  „Mi ma tudunk úgy együtt lenni a lányommal a nappaliban, hogy ő is csinálja a dolgát, meg én is, és közben néha szólunk is egymáshoz. Elmélyülni valamiben, de mégis együtt lenni, ebben a másik tiszteletben tartása is benne van, de az összetartozás is. Szerintem ez az egyik legjobb túlélési faktor a kapcsolatainkban.”

  (24.hu)

 • Pete Docter óvatosan az anyacégnek, a Disneynek is beszólt.

  Az utóbbi években dömpingként érkeztek az élőszereplős mesefilm-feldolgozások a mozikba, ennek hála lassan nehezebb felsorolnunk olyan Disney-klasszikusokat, amelyeket nem álmodtak volna újra valahogy a készítők.

  A gyakorlatot sokan támadják, ám vannak olyan filmek, amelyeket mégis szívesen megnéznének a rajongók valódi színészek előadásában. Ilyen például a Pixarral közreműködésben készült L'ecsó, ám az animációs stúdió vezetője egy friss interjúban legszögezte, ennek live-actionjére sosem fog sor kerülni.

  “Nem lesz, és talán vissza fog rám ütni, de ez a dolog kicsit zavar. Én olyan filmeket szeretek csinálni, amik eredetiek és önmagukban különlegesek. Az, hogy remake-eljük őket, nem túl érdekes nekem személy szerint" – kezdte a többek közt a Toy Storyn, az Agymanókon és a Fel!-en is közreműködő Docter, aki utóbbi kapcsán egy érdekes példát is hozott.

  Az, amit csinálunk, javarészt csak az animációs világ szabályai miatt működik. Szóval ha egy ember besétál egy lebegő házba, rögtön arra gondolsz: „Várjunk csak. Álljunk meg. A házak súlya nagyon nagy. Hogyan emelhetik fel léggömbök?" De ha egy rajzolt ember áll ott a házban, azt mondod: Oké, ezt beveszem." A világok, amiket megépítünk, nem transzformálhatók egyszerűen

  – idézte a férfi szavait az IGN.