2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Visszautasítja azokat a vádakat, hogy ő lett volna hűtlen.

    DSC2089
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Dudás Miki tavaly ősszel jelentette be, hogy kilenc év házasság után külön folytatják útjukat feleségével, Szigligeti Ivett-tel. A világbajnok kajakozónak két gyermeke született, akiket párja magával vitt, amikor hazaköltözött a szüleihez. Majd később úgy tűnt, az egykori sportoló és influenszer kedvese kibékülnek egymással, és kapcsolatuk is rendeződik, de előbbi bejegyzése most tiszta vizet öntött a pohárba.

    Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt, a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, amikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek.

    írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában Dudás, majd így folytatta:

    Úgy látszik – sajnos –, annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja”

  • Még az autójából sem szállt ki, csak felvette a gázsit.

    3K1A1683
    Fotó: Karip Tímea / Index

    Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet, ám amikor a jótékonysági esemény helyszínére érkeztek férjével, azzal szembesültek, hogy alig jöttek el az emberek, így fellépés nélkül távozott – írja a Blikk.

    A rendezvény egyik résztvevője arról számolt be a lapnak, hogy az énekesnő az esti órákban érkezett meg, de az autóból sem szállt ki, hanem elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül, majd elhagyták a helyszínt. A rendezvény egyik szervezője ezt meg is erősítette.

    Sajnos minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (közel 600 ezer forint – a szerk.), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

    – fogalmazott a szervező, aki szerint Szandi hajthatatlan volt, és bár kérlelték, hogy ha egyórás koncertet nem is ad, legalább 3-4 dalt énekeljen, egyáltalán nem állt színpadra.

    A lap megkereste az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is, hogy reagáljanak a történtekkel kapcsolatban, mire elmondták, hogy 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében.

    Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsolatban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

    – magyarázta Bogdán, hozzátéve: a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Ha ez meglett volna, minden gond nélkül megtartották volna a koncertet.

    Szandi megerősítette, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, mert azt látta, nem nagyon volt hova: „Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva, és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá.

    A házaspár elismerte, hogy elvették a fellépésért járó összeget, kiemelve, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a koncert. Bevallásuk szerint azonban ez az összeg kevesebb volt, mint az említett 1500 euró, de ezt hajlandók is visszautalni.

    Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

    – mondta Szandi.

  • Folyamatosan azon dolgozik a fiatal, hogy a legjobb formáját hozza.

    MG 3926
    Fotó: Németh Kata / Index

    Gáspár Győző idősebb lánya, Gáspár Evelin jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi években, a nehéz munkával megszerzett eredményre máig büszkeséggel gondol. Most a Storynak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy gyakran érik még kritikák a kinézete miatt, holott rengeteget dolgozott azért, hogy végre bátran mutatkozhasson bikiniben.

    Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint

    – vallotta be a lapnak Gáspár, aki családjával nemrégiben Cipruson nyaralt, ahol rengeteget jelentett számára, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

     Mint mondta, a közösségi oldalán érkeztek olyan hozzászólások, amelyek szerint „undorító”, de nem gondolja normálisnak, hogy emiatt plasztikáztatnia kellene. A 30 éves lány három éve jár egy feszesítő testkezelésre, amivel szép eredményt értek el, ezért igazságtalannak tartja a sok kritikát.

    Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra… Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.

    Gáspár a testkezelésekről elmondta, hogy kifejezetten fájdalmas, de szükségesnek érzi, akárcsak azt, hogy megfelelően étkezzen és edzésekre járjon.

    Teljesen más ember vagyok, mióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám

    idézi a Blikk Gáspár Evelint, aki sosem érezte magát még ilyen jól a bőrében.

  • Egy amerikai házaspár, akik között 22 év korkülönbség húzódik, fesztelenül vállalják fel szerelmüket és boldogan járják az Egyesült Államokat a négy keréken guruló otthonukban.

    A 35 éves Hillary és az 54 esztendős férje, Kris, 2018-ban ismerkedtek meg, amikor ugyanannál a magánegészségügyi vállalatnál dolgoztak az észak-karolinai Durhamben. Korábban mindketten a saját korosztályukban találták meg a szerelmüket, de mindkettőjük házassága zátonyra futott, és a páros az utazás iránti közös szeretetük miatt talált egymásra. 

    Bár Krisnek két gyermeke is van az előző házasságából, örömmel fogadták a hírt, hogy apjuk újra megtalálta a boldogságot. Kapcsolatuk valósággal kivirágzott, és most a szerelmesek egész Amerikát bejárják a hatalmas méretű lakóautójukkal.