Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Így költöztette át a rozsdafarkúakat az építkezés során.

    „A férfi, akinek a hajában madarak élnek” – ezt a címet lehetne adni annak a fotónak, amelyet Varga Viktor osztott meg az Instagram-oldalán. Az énekes arról számolt be követőinek, hogy hosszú raszta tincseiből fészket formált néhány rozsdafarkú fióka számára, amelyeket átköltöztetett Duna-parti házának építkezése miatt.

    Úgy történt, hogy az építkezésem során most már kénytelen voltam a házból kiköltöztetni a madarakat a falazás miatt az udvarra egy másik zárt oszlopra téve a “kiscsibéket” fészkestül, de közben ezt nem bírtam ki! Irtó aranyosak. Sok éve sok madárka felnevelődik a varázslatos házamban... 

    – jegyezte meg a Csillag születik felfedezettje, aki egyúttal az állatvédőknek is üzent.

    A bigott állatvédőknek pedig üzenem, senki nem sérült meg a fénykép során, valamint, igen az anyjuk tovább eteti őket azóta is, ha nem hiszed, nézd végig a videót, a második részben már a költözés után, éppen gilisztával eteti a csecsemőket, so keep your shitty comments pls! Danke.

  • Gyakran váltogatják autóikat. BMW-jüket ezúttal Mercedesre cserélték.

    Újabb autót választott Varga Márk, azaz G.w.M és felesége, Kulcsár Edina. Nemrégiben még úgy hírlett, hogy a rapper egy X6-os BMW-vel lepte meg várandós feleségét annak apropójából, hogy hamarosan második közös gyermekük, egy kisfiú, ám a jelek szerint az az autó eladósorba került. Egy sasszemű internetezőnek tűnt fel, hogy a házaspár árulni kezdte a luxusautót. A hirdetés szerint a jármű azonnal vihető, ha új bérlője kifizeti a 15,6 millió forint kezdőösszeget, majd később a havi 670 ezer forintot, melyben a biztosítás is benne van – írja a Ripost.

    Most egy Mercedes van fókuszban.

    Márk beszerzett még egy autót. A jelenlegi két autónkat, ami egy 7-es és egy X6-os BMW, azt sajnálja befogni a turnéra. Úgyhogy lett egy új autó, ami egyébként egy Mercedes, és oda, meg vissza van érte...

    – árulta el a realityjükben Kulcsár Edina, akinek szavait a lap idézte. Az is kiderült, hogy az új autónak a rapper fellépésein lesz szerepe, pontosabban azzal jár majd turnézni.

    Még csak ma vette át Márk az autót, de most Érdre visszük, hogy lerakjuk, ahol feltuningolják egy kicsit. Itt csinálták meg anno még az én Mercedesemet is. Ezzel az autóval is ilyen dolgok fognak történni: PlayStation lesz benne, meg világítani fog a teteje. Kívülről is kap egy kis ráncfelvarrást, úgyhogy brutális lesz

    – magyarázta az egykori szépségkirálynő, akinek férje az autó kapcsán úgy fogalmazott:

    Nekem mindig volt sofőrös kocsim, mert nem akarok a nagyon drága autókkal menni koncertekre. Ez is nagyon drága egyébként, de nem annyira, mint a többi. Ezzel járunk majd fellépni

    – tudatta G.w.M, aki akkor is vett egy autót nejének, amikor az a kis Amarával volt várandós. Választása akkor egy Porsche Macanra esett, melyet végül üzleti okokból eladtak a Ripost szerint.

  • Idén nyáron behúzza a kéziféket. 

    Ördög Nóra lassan már annyi lábon áll, hogy meg sem tudja számolni, ám azt ő maga is belátta, hogy néha nem árt visszavenni a tempóból. A műsorvezetőnő a tévéképernyő mellett a közösségi médiában majdhogynem minden platformon jelen van: tartalmai a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is elérhetőek, egyéb munkái mellett ott van a kisboltjuk is Balatonakarattyán. Arra, hogy kacsintgat-e a TikTok felé, az alábbi választ adta:

    „Ha őszinte akarok lenni, kicsit válságban vagyok most emiatt. Már az Instagramra is azt mondtam, hogy kihagyom: nem akarok már egy újabb platformot megismerni és belakni.

    Arra gondoltam, majd a generációmmal együtt öregszünk meg a Facebookon. Aztán persze rájöttem, hogy nem tudom kikerülni például az Instát. Most a TikTok világával kapcsolatban érzem, hogy én ezt nem fogom tudni befogni. Már most lélegzet-visszafojtva figyelem, hogy a gyerekem mit művel: Mici épp tegnap volt lovagolni, és lehajította a ló. De neki nem az volt a legfontosabb, hogy jól van-e, hanem hogy fel lett-e véve videóra.

    Estére vágott belőle nyolc fantasztikusan szerkesztett, különböző kisfilmet, hogy megmutathassa a barátainak... A tinik már így működnek. Ezzel én nem hiszem, hogy föl akarom venni a versenyt, de közben megvan bennem a vágy, hogy értsem ezt a világot” – fejtette ki a Nők Lapja interjújában a tévés, aki azt is elárulta, mit szólna ahhoz, ha fia, Vencel egyszer maga is nekivágna azÁzsia Expresszcímű utazós realitynek.

  • A műsorvezetőnő maga festette ki a hálószobát, amely természetesen „Balaton-szín” árnyalatot kapott.

    Először engedett betekintést Balatonra néző álomházába Orosz Barbara. A Mokka műsorvezetőnője az Instagram-oldalán mutatott néhány részletet a rezidenciából, melynek felújításán ő maga is gőzerővel dolgozik, hogy minél hamarabb beköltözhessen oda francia férjével, Florral. A diplomata férfivel egyébként távházasságban élnek, ám júliusban Magyarországon fog nyaralni.

    A tévés arról számolt be követőinek, hogy azt követően, hogy rossz híreket kapott, rossz kedvvel is érkezett meg Badacsonyba, ám minden megváltozott, amint ecsetet ragadott.

    „Úgy érzem, most bárkit kihívnék egy festő versenyre!!! Bár minden porcikám sajog, elönt a jóleső fáradtság, ahogy nézem a gyönyörű vihart, ami a mi szép haragos tavunkat fodrozza. Brutál tempót diktáltam. Mindig ezt csinálom, ha ki akarok szakadni. Pocsék hírek után rosszkedvűen érkeztem Badacsonyba 13:30-kor, majd rögtön belekezdtem a festésbe, a 10x5 méteres szobácskánkat szemeltem ki első feladatként. A festő csak mosolygott.. Próbálkozni lehet.. Meg se hallottam.. mert hát csináltam már..” – kezdte bejegyzésében Orosz Barbara, majd azzal folytatta, hogy minden szenvedélyét és dühét beletette a festésbe, melytől előbb nyugalom, majd diadalittasság árasztotta el.

    Nem ismerem az amatőr festők szintidejét, de a velem párhuzamosan gerendákat lekenő festőm is elámult, hogy 17:30-kor letettem az ecsetet és óriás mosollyal bejárásra invitáltam.. Végigment a szobán, árgus szemekkel vizslatott hibák után, de nem talált, így elismerően csak annyit mondott, őszintén nem érti hogy csináltam meg így ennyi idő alatt. Természetesen Balaton-szín árnyalatot kapott a szoba, a házunkban is sok helyen feltűnik ez a szépséges, nyugalmat és harmóniát árasztó szín. Akik nem értik miért kell a festők mellett melóznom, azoknak üzenem, hogy ennél jobban nem kerülhetünk közel az otthonodhoz, mint hogy részt veszünk az alakításában, átsimogathatjuk minden egyes négyzetcentiméterét.. Meg hát.. talán így elkészülünk..

    – jegyezte meg a tévés, aki követőinek csak ajánlani tudja, hogy maguk fessék ki otthonukat.

    Semmi ördöngösség nincs benne, viszont minden nap úgy fogunk ránézni a falakra.. hogy na iiiiigen, ez már döfi anyukám!