Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Sztárbox öltözőjében tette fel a nagy kérdést a rappernőnek az egykori valóságshow-szereplő. 

    Vasárnap este nem csupán az ütéseké volt a főszerep a Sztárboxban, egy romantikus pillanatra is sor került, Halastyák Fannit, azaz Nemazalányt ugyanis váratlanul eljegyezte a szerelme, Fenyvesi Barna, a ValóVilág egykori játékosa.

    A rappernő a női könnyűsúly mezőnyében ugyan nem győzedelmeskedhetett, hiszen feladta a küzdelmet Hódi Pamela ellen, de valahol mégis nyert, hiszen a VV11 rosszfiúja úgy döntött, mellette szeretne megállapodni. VV Barna az öltözőjében várta Nemazalányt, aki nagyon meglepődött a lánykérésen, amelyre az orvosi vizsgálatot követően került sor.

    Azt szeretném – bár a ringben terveztem –, ha te lennél a feleségem és nagyon sokáig lennénk együtt. Ez most valós

    – vallotta be VV Barna, akinek párja „amúgy igent” mondott.

    Remélem, nagyon tetszeni fog, és legyél nagyon boldog mellettem nagyon sokáig, mert ez a mese csak most kezdődik

    – tette hozzá utána a fiatalember. Az eljegyzés a Fókusz riportjában látható 11:17-től.

  • Az énekesnőt kemény fából faragták.

    Majoros Péter, azaz Majka a helyszínről követte figyelemmel a vasárnap este új évaddal elstartoló Sztárbox első adását, de hétfő reggel már az RTL Reggeli  című műsorának vendége volt jó barátjával, Pápai Jocival. A rapper-műsorvezető ugyan nagyon vidám volt, de azt elmondta: a fáradtságtól olyan az arca, mint egy shar pei kutyáé. 

    Az adásban Kalandra fal!-ról és az X-Faktorról is beszéltek, de Majka a Sztárboxra visszakanyarodva elmondta: biztos volt Miller Dávid győzelmében, a női mérkőzések kapcsán pedig úgy fogalmazott:

    Szerintem ezt a súlycsoportot a Dér Heninek találták ki, azt meg is beszéltük a Hajnival (Majka felesége, Majoros Hajnalka – a szerk.). Valójában... hát azért neki a férfi súlycsoportban kellett volna elindulni. A hozzáállással, meg hogy tegnap is a karját mutogatta végig. Úgy meg fog verni mindenkit

    – fejtette ki véleményét Majka, majd szavait a mellette helyet foglaló Pápai Jocinak címezve azt mondta:

    Az még nálunk is gondot okozna, Józsika! Esküszöm. Nem? Belenéznénk a Heninél egy jobba, ott lenne baj.

    (via 24.hu

  • 28. születésnapját ünnepelte a színésznő.

    Zendaya népszerűségének csillaga rakéta gyorsasággal lőtt ki az utóbbi években, az Eufória-sorozat és a Dűne-filmek sztárja pedig mostanra Hollywood egyik legismertebb arca lett. A Golden Globe-, és kétszeres Primetime Emmy-díjas amerikai színésznő a napokban töltötte be a 28-at, így idén is megosztott magáról az Instagramján egy fiatalkori képet, ami gyakorlatig már több éve hagyománynak számít nála.

    Csak azért ugrottam be ide, hogy elmondjam, mennyire hálás vagyok a kedves születésnapi jókívánságokért, ez tényleg a világot jelenti nekem... A 28-ra!

    – írta a gyerekkori fotója mellé Zendaya.