Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Teljes életmódváltásba kezdett, ami bizony lemondásokkal is jár.

    Király Péter már a Sztárbox előző évadát látva eldöntötte, ő is ringbe szeretne szállni, amint lehet. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője jelezte is rögtön szereplési szándékát a stábnak, mégis nagyon meglepődött, mikor hónapokkal később valóban befutott hozzá a felkérés. Felesége és nagylánya már kevésbé.

    „Féltenek otthon. Ez egy olyan játék, ahol kaphat pofonokat az ember” – kezdte a Reggeli műsorvezetőinek Király, majd életmódváltásáról is mesélt.

    „Heti 5-6 edzésem van, ami nagyon aktív, nagyon igénybe veszi az ember szervezetét. Főleg 40 felett. (...) Se cigi, se alkohol, semmi, csak a bunyó” – sorolta lemondásait, amelyek közül leginkább a kenyér elhagyása viselte meg. Áldozatai azonban kifizetődőek, hiszen már 14 kilót fogyott, sokat izmosodott, de szerinte a bokszban mentális jelenléte is elengedhetetlen.

    Az adásból az is kiderül, milyen különleges tetoválással állít emléket a felkészülés időszakának.

  • Az énekes kimaxolja a szabadság fogalmát.

    Varga Viktor úgy véli, az az életfeladata, hogy megmutassa az embereknek, milyen a korlátlan és határtalan szabadság. A Csillag születik felfedezettje éppen ezért, amikor csak teheti, nem kényszeríti tetőtől talpig ruhába magát: legszívesebben mezítláb jár és csupán egy kendőt visel.

    A vitézzé avatott énekes az elmúlt néhány évben megkedvelte a nomádabb, puritánabb életet, ezért is költözött jurtába. Duna parti otthonánál nemrég Marics Peti forgatott videoklipet Paparazzocímű dalához. A klipben Kalmár Liza is feltűnik, akiről Varga posztolt is a közösségi oldalára, ám amikor neki szegezték a kérdést a magánéletére vonatkozóan, az énekes inkább terelt.

    Szabad madár és pillangó is vagyok. Én nem arra születtem, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életemet. Rengeteget utazom és még több inger ér folyamatosan, miközben azt érzem, hogy a saját magam által rám ruházott »hatalmamnál fogva« kaptam egy kihívást a társadalomtól. Az az elhívatásom, hogy megmutassam milyen a korlátlan és határtalan szabadság. Én szeretem is megmutatni...

    – magyarázta Metropolnak az énekes, akiben nemrég szakított párjával, Zsembera Liliánával, aki mellett lehorgonyozni látszott, ám mint kiderült, örökre senkinek nem adja a szívét.

    Az is kiderült, hogy egyre inkább érlelődik benne a gyermekvállalás gondolata.

    „Hogy gondolok-e arra, mi lesz velem idősebb koromra, ha addig nem nevezek ki senkit az örök, egyetlen, igazinak? Egyáltalán nem, de még most sem, hogy direktbe kérdezed. Ha édesapámra nézek, akkor joggal remélhetem, hogy az idő majd nem vénít el végletesen, csak a tapasztalatot adja hozzá az életemhez. Ez a fajta életstílus, vagy inkább szabadságra való képesség és ez lebontja a megváltoztathatatlantól való félelmeket.

     Ami viszont mostanában foglalkoztat, az a gyermekvállalás kérdése. Azt hiszem eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem. Hogy ehhez illenék egy olyan pár, aki velem tart ezen az életnek hívott nagy utazáson? Szerintem nem...

  • Novemberben érkezik a filmklasszikus folytatása.

    Már csak alig három hónap, és megérkezik az év egyik legjobban várt filmje, a Gladiátor második része.

    Ahogy az Oscar-díjas klasszikust, úgy a már felnőtt Lucius (Paul Mescal) történetét is Ridley Scott viszi vászonra, az előzetes alapján egyáltalán nem kell visszafogott látványvilágtól tartanunk. Sőt, erről maga a rendező is biztosított mindenkit, friss nyilatkozata alapján pedig jobban tesszük, ha iparkodunk majd a mozik büféjében, a Gladiátor II.-ről ugyanis nem érdemes késnünk.

    „A filmet talán a legnagyobb akciójelenettel kezdjük, amit valaha csináltam. Talán nagyobb, mint bármi a Napóleonban" – kezdte Scott, aki 85 éves kora ellenére nem riad meg a modern technológia vívmányaitól, sőt, a minél grandiózusabb végeredmény érdekében igyekszik minél korszerűbb technikákkal készíteni produkcióit.

    „Komputerizáció és mesterséges intelligencia, ezeket használni kell" – idézte az IGN a filmest, szavait alátámasztva pedig november 14-től orrszarvút és csatahajókat is láthatunk majd a Colosseum közepére varázsolva. 

  • Már nem akar Budapesten élni.

    Az elmúlt 14 hónap, amelyet a baracskai börtönben töltött, teljesen megváltoztatta Galambos Lajost. A mulatós zenész, akit áram-, gáz- és vízlopási ügye miatt ítélték 3 év hat hónapos szabadságvesztésre július 1-jén a legnagyobb titokban hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet lakhelyelhagyási tilalom mellett, de azt kérvényezte, hogy visszajárhasson a pszichológiai foglalkozásra.

    A trombitás egy teljesen új életszemléletre váltott.

    „Meg kellett találnom önmagam és én egy másik önmagamra bukkantam. Most nagyon jól vagyok ebben az új világomban, és ehhez hozzásegített ez a tizennégy hónap” – vallotta be Galambos, akinek tervei között szerepel egy költözés is.

    Mindenben megváltoztam. A fontossági sorrend teljesen átalakult. Más céljaim vannak. Például egyáltalán nem fontos már, milyen márkájú vagy milyen hosszú az autóm. Abban is biztos vagyok, hogy már nem szeretnék Budapesten élni. Amikor ennek az egésznek vége, lehet, hogy egy tengerparti vagy egy tóparti, külföldi otthon után nézek, közben örökre megtartva a jelenlegi otthonomat is

    – vallotta be a Story szerint a mulatós zenész.