Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Alainnal távkapcsolatban élnek, a férfi nemrég utazott vissza Kubába.

    Lakatos Márk nem is próbálja titkolni, újra szerelmes. A stylist szívét még januári kubai utazása alatt rabolta el egy helyi férfi, a nála 26 évvel fiatalabb Alain, aki nemrég hosszabb időre Európába látogatott. A közel kéthónapos vakáció alatt a pár több országban is megfordult, amiről Lakatos közösségi oldalán képeket, videókat is közzétett.

    A szakácsként dolgozó Alain kiruccanása azonban nemrég véget ért, hazatérése kapcsán pedig a Blikk kérdezte a stylistot, milyen terveik vannak kedvesével a jövőre nézve.

    „Pontosan nem tudjuk, mikor találkozunk legközelebb, mert mindenki csinálja a saját dolgát, de vagy én megyek majd, vagy ő jön ide. Szeretjük egymást, így folyamatosan azon gondolkodunk, mit hogyan lehetne összehozni, hogy együtt lehessünk. Én is sokat dolgozom, most indul megint az iskolám ősszel, de azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy akár hosszabb távra kint maradhassak vele. Bár jól érzem magam egyedül is, de hiányzik, nagyon intenzív volt az elmúlt két hónap és érzem a hiányát" – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: közös tetoválást is szerettek volna készíttettni Alainnel, de ez nem sikerült, ezért helyette egy egyforma karkötő mellett tették le voksukat. Lakatos nem zárkózik el attól sem, hogy ezt egyszer gyűrűre cserélik. 

    Sok minden felmerült a jövő kapcsán... Mindig azt mondtam, sosem házasodnék meg, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejünkben az esküvő. Ez az az időszak, amikor számos lehetőséget átbeszélünk, a jövő majd meghozza a válaszokat.

    Ahogy a házasság, úgy az összeköltözés gondolatával is eljátszottak már a szerelmesek.

    „Ha lenne olyan lehetőség, hogy Kubánál közelebb költözzünk úgy, hogy ott is vagyok és itt is vagyok, az egy jó megoldás lenne. Ezek a tervek, álmok jelenleg” – árulta el.

  • Mindent visz az énekesnő reakciója.

    Nem gyakran botlik bele az ember véletlenszerűen olyan világsztárokba, mint Rihanna, s ha van is ehhez valakinek szerencséje, minden bizonnyal az az első dolga, hogy közös képet vagy aláírást kérjen. A kisgyerekek közül azonban vannak olyanok, akik egyáltalán nem ismerik a barbadosi énekesnőt. Az Unilad riportjában egy ilyen kisfiút ismerhetünk meg, aki számára az Umbrella és a Don't Stop the Music című dalok előadója pont úgy néz ki, mint bármelyik másik átlagos nő.

    Az X-re feltöltött felvételen az látható, ahogy az énekesnő néhány Premier League-focistával áll be egy közös képre, majd körükben megjelenik egy szőke hajú kisfiú is, aki szintén azért van ott, hogy fotózkodjon Jack Grealishsal, Christian Pulisickal és Yunus Musah-val, akik a július 28.-i Manchester City - AC Milan focimérkőzés miatt utaztak New Yorkba. A gyermek a fotó készítésére Rihannát kérte meg, sokakat meglepve azzal, hogy egyáltalán nem ismerte fel a világhírű énekesnőt, aki nem rökönyödött meg a dolgon: szinte profi fotósra váltva lőtte egyik képet a másik után. 

    A kisfiú feltehetően azért nem tudta, hogy Rihannával áll szemben, mert az jó néhány éve nem jelentkezett új dallal. Meglehet, még meg sem született akkor, amikor Rihanna kiadta az utolsó albumát.