Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ábel első fesztiváljáról videó is készült.

    Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi első közös gyermeke, Ábel csak szeptemberben lesz egyéves, de már túl is van élete első fesztiválélményén. Az énekes és felesége eddig sem riadtak vissza attól, hogy a kisfiút olyan helyekre is magukkal vigyék, ahová a legtöbb szülő a gyermeke első hónapjaiban nem jut el. Ezekről a kalandokról a közösségi oldalaikon is beszámolnak, a picivel külföldön is jártak már.

    Legutóbb a Paloznaki Jazzpikniken, a jazz, a funk, a pop és a soul találkozásának fesztiválján kapcsolódtak ki, amelyet a paloznaki szőlőhegy oldalában szoktak tartani. A büszke édesapáról és gyermekéről egy videó is készült, miközben együtt táncoltak.

    Első fesztiválozás életem értelmével #jazzpiknik

    – írta a felvételhez Puskás-Dallos Peti.

  • Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Földes Eszter és Lovasi András csaknem tíz együtt töltött év után elválnak egymástól. A Kispál és a Borz énekese és a színésznő 2015 augusztusában kötötték össze életüket, s bár nem találták meg könnyen a közös hangot, kapcsolatukat különlegesnek tartották. Szerelmük gyümölcseként egy kisfiuk született 2018-ban, akinek az Álmos Fülöp nevet választották.

    A válásról egyik fél sem kívánt nyilatkozni, ám a híresztelések szerint hűtlenség állhat a szakítás hátterében. A színésznő mindenesetre a közösségi oldalára posztolt bejegyzései alapján nem kesereg. Azt követően, hogy bejelentették Lovasival, hogy válnak, külföldre utazott, de tetoválást is csináltatott. Az elmúlt napokban a hajszínét is megváltoztatta: szőke tincsei rezes-vörös árnyalatúak lettek.

    Az Instagramon egy videó is megtekinthető a szinkronszínésznő új hajszínéről. 

    Földes Eszter a videót a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében megosztva néhány hashtaggel egészítette ki: a #newcolor és a #newlife kiírások arra utalnak, hogy igyekszik maga mögött hagyni a múltat. A színésznő ráadásul aSztárboxcímű műsort is elvállalta.

  • A 62 éves színész maga terjesztette fel az ötletet.

    Látványos záróműsorral érhet véget a 2024-es párizsi olimpia, ráadásul úgy tűnik, erről többek között Tom Cruise fog gondoskodni. A TMZ úgy értesült, egy kaszkadőrjelenetet ad majd elő az akcióhős az augusztus 11-ei eseményen, egészen pontosan „átviszi” az olimpiai zászlót a következő házigazdához, Los Angelesbe.

    A 62 éves filmsztárt először a Stade de France tetejéről eresztik majd le élőben, hogy megszerezze a lobogót, amit aztán egy előre leforgatott, nagyjából kétperces snittben repülőztet át az Egyesült Államokba. Érkezése sem lesz mindennapi, ejtőernyővel ugrik majd ki a gépből, és a Hollywood felirat alatt ér földet, ahol olimpikonoknak fogja átadni az ötkarikás zászlót. Ezeket a jelenetetek állítólag még márciusban fel is vették, ám a francia rész előkészítése jelenleg is zajlik, és könnyen lehet, hogy logisztikai és biztonsági okokból végül nem Cruise, hanem egy dublőre fog szerepelni.

    A lap úgy tudja, hogy a nemrég francia lovaggá ütött színész kereste fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot a produkció ötletével, szerette volna ugyanis, ha összeköthetik valamivel a két olimpiát.

  • Csak úgy szelte a habokat a színésznő.

    jetski
    Fotó: TV2

    Oszvald Marika sosem volt félős típus, azt azonban mégis kevesen gondolták volna róla, hogy 72 évesen bevállalja, hogy jet skire szálljon. Pedig a színésznő pontosan ezt tette, ráadásul a TV2 is elkísérhette első körére a vízi járművel. Mint mondta, egyáltalán nem fél vagy izgul, sokszor elautózott már a Fundy tavi Jet-Park mellett, innen jött meg a kedve a kalandhoz.

    „Csodálatos! Nagyon jól éreztem magam! Úgy hasítja a vizet, csodálatos érzés! Aki ezt kitalálta, annak csillagos ötös!” – kezdte lelkesen Oszvald, aki rögtön olyan rutinosan vezette a jet skit, mintha csak napi szinten ülne rajta. A riporter kérdésére elárulta, kora ellenére sem félt a kihívástól.

    „Nem érzem a koromat, én csak élek. Mindig azt szoktam mondani, hogy a legnagyobb adomány a létezés. Ha vagyok, akkor mindegy, hogy 20 éves vagyok, 70 vagy 90, ha egészséges az ember. Akkor csak azt érzi, hogy él, és ha él, akkor élni kell!” – osztotta meg a színésznő, és közben ki is nézte magának, hogy legközelebb a flyboardot fogja kipróbálni.