Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A stylist szerint nagy bátorság kellett ahhoz, hogy két évtizednyi egyedüllét után közel tudjon engedni magához valakit.

    Nemrég hosszabb időre Európába látogatott Lakatos Márk párja, Alain. A kubai férfi majdnem két hónapot töltött a kontinensen, ezalatt több országot is meglátogattak stylist kedvesével, sőt, még az esküvő gondolata is felmerült köztük. Pedig Lakatos évtizedekig élt egyedül Alain előtt, amiről most a Best magazinnak is mesélt.

    „Nem volt szerelem első látásra. De tudtam, éreztem, ez most más. És ami igazán érdekes volt, hogy nem akartam ’elmenekülni’ előle vagy az érzelmeim elől. Annak ellenére sem, hogy az egóm folyamatosan küldte a hamis vészjeleket. De ez érthető, húsz éve egyedül vagyok, falakkal vettem körül magam. És igen, szerintem bátornak kellett lennem ahhoz, hogy ennyi idő után közel tudjak engedni valakit” – kezdte a műsorvezető, hozzátéve: 

    Szóval ez nekem egy tanulási időszak, hogy közel az ötvenhez milyen ismét egy kapcsolatban létezni, újra szerelmesnek lenni. Pláne, hogy nagyon mások vagyunk! Más közegből jöttünk, más a hátterünk, de még az érdeklődésünk is. Az utóbbi annyira nem lep meg, hiszen huszonhárom éves. Például hiába hurcolásznám őt az operába, neki nem jön be. Mint ahogy a ne dining vagy a Michelin-csillagos éttermek sem. Bezzeg anyám császármorzsáját, meg apám kacsáját imádta. Apuval nem találkoztak, de az jólesett, hogy küldött neki kaját, aztán kérdezte, hogy ’Na, ízlett neki?’ Ő így fejezi ki a szeretetét, hogy főz, és én ezt értékelem.

    (Story)

  • Hamarosan világra jön a sztárcsemete.

    Már nem kell sokat várni, hamarosan megszületik Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyermeke. Az egykori szépségkirálynő erre maga utalt a minap a közösségi oldalán, ahol azt írta, hogy ezen a hétvégén már biztosan a karjaiban tarthatja a negyedik gyermekét, de a kismama a szülés előtti utolsó vérvételen is túl van már.

    Mint ismert, a modell-üzletasszony és a rapper családja kisfiúval bővül, s bár a csöppség nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, azt tudni lehet, hogy Kulcsár Edina negyedjére is programozott császárral fog szülni, erről egy közeli ismerősük így fogalmazott a Borsnak:

    Úgy tudom, hogy augusztus 10. az utolsó időpont a baba születéséig, de Edina és Márk nem igazán beszél erről. A családdal nyilván megosztották a dolgot, viszont most ügyelnek arra, hogy kettesben éljék át ennek az örömét.

    A lap ennek apropójából a mesterséges intelligencia segítségével, egy képalkotó programmal megnézte, hogyan nézhet ki Kulcsár Edina és G.w.M közös kisfia. Az MI által generált fotó, melynek alapján a baba az anyukája szemeit, az apukájától pedig a füleit örökli, ide kattintva érhető el.

  • Kiderült, hogy a Mokka műsorvezetőnője miért tűnt el a közösségi oldalakról.

    Iszak Eszter három héttel ezelőtt számolt be arról a közösségi oldalain, hogy megszületett első gyermeke, akit férjével, Gyurta Dániellel már nagyon vártak. A kislány a Mirabella nevet kapta,aMokkaműsorvezetőnője azonban ennél többet nem árult el rajongóinak a baba születéséről szóló posztban.

    A tévés már a várandóssága alatt sem volt túl aktív az Instagramon, melynek okairól végül a minap mesélt.

    „Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat.

    Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a ‘most'-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról-napra változik és nem szeretnék lemaradni semmiről,

    viszont előtte elég produktívak voltunk @nikinagyniki-vel és lőttünk pár pocakos-outfit képet, amiket a következő napokban/hetekben meg is osztok veletek!” – árulta el Iszak Eszter, hozzátéve, mivel a hagyományos kismama nadrágokkal nem volt teljesen kibékülve, így inkább nagyobb méretű darabokból vásárolt.

  • A fesztivál már a helyettesítést is megoldotta.

    Programváltozással kezdődik a 2024-es Sziget Fesztivál: lemondta vasárnap éjjeli koncertjét a Kiasmos – közölte a Sziget és az együttes az Instagramon. Az izlandi technóduó közleményében arról ír, hogy váratlan, személyes jellegű problémák miatt sem a szlovákiai Grape Festivalon, sem Budapesten nem tudnak fellépni a hétvégén.

    Ezt a döntést nem volt könnyű meghozni, és megértjük a csalódottságot, amit ezzel okoztunk. Őszintén sajnáljuk és reméljük, legközelebb találkozunk!

    – fogalmaztak.

    A Sziget Revolut színpada azonban így sem marad üres az érintett sávban, a Kiasmos helyett a hasonló zenei stílusban alkotó Christian Löffler német zenész szórakoztatja majd a közönséget (gyakorlatilag már hétfő hajnalban), 00:30 és 01:45 között.