Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jamie-Louise és Sam Phillips fiatal házaspár elképesztő olcsón úszták meg az esküvőjüket, melyről nemrég a Mirror is beszámolt. A szerelmesek a brit lapnak elárulták, hogy kevesebb mint 3 ezer fontot (azaz 1,3 millió forintot) költöttek a menyegzőjükre. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy kis szerencse és kompromisszumok nélkül ez nem ment volna: a násznép visszafogottan ünnepelt, illetve háromfogásos vacsora helyett pizzát szolgáltak fel a vendégeknek.

    A 22 éves Jamie-Louise Phillips és a 25 éves felesége mindenféle felhajtás nélküli lagzit szerettek volna, így elkezdtek ötletelni, hogyan köthetik össze az életüket anélkül, hogy komolyabb adósságba vernék magukat. Fortuna istennő is melléjük szegődött, hisz teljesen ledöbbentek, amikor rájöttek, hogy

    a helyi anyakönyvi hivataluk a Norwichi kastélyban található, így mindössze 270 fontot (nagyjából 120 ezer forintot) költöttek egy pompás szertartásra.

    Nehezen találtak megfizethető helyszínt is a partijukhoz, de végül egy Airbnb-t béreltek három napra mindössze 600 fontért (268 ezer forint). Ezután saját kezükbe vették a dolgokat, és feldobták a bérlemény kertjét: bútorokat béreltek 300 fontért (133 ezer forint), és egy közeli farmról szereztek asztali virágokat 85 fontért (38 ezer forint). A nap végén pedig csak 200 fontot (89 ezer forint) költöttek ételre és italra, ami kiadások egy jelentős része szokott lenni.

    A fennmaradó összeget a menyasszonyi ruhára, a sminkre, és a virágcsokorra költötték – nagyjából 790 fontot (350 ezer forint). Jegygyűrűket 220 fontért (98 ezer forint) vettek, illetve még egy esküvői fotósra is futott 150-ért (66 ezer forint). Végül a meghívóra és a tortára ment el a maradék pár száz font. Boldogságuk viszont nem is lehetne nagyobb, hisz így is remekül sikerül az esküvőjük, családjaik és barátaik körében.

  • A kétszeres olimpiai bajnok úszó minimum egy fiúra és egy lányra vágyik.

    Milák Kristófnak határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően. A kétszeres olimpiai bajnok úszó, aki az utóbbi időben a medencén kívül is jókora hullámokat vetett maga körül, amellett, hogy az úszás utáni vagy épp melletti jövőjére is gondol, hiszen az Óbudai Egyetem gazdálkodás-menedzsment szakán tanul, néhány éven belül már családos apukaként látja magát.

    Gazdálkodás és menedzsment szakon tanulok, de olyan dolgok is érdekelnek, amelyek nem igényelnek elővégzettséget. Feltétlenül szeretnék gyerekeket, lehetőleg már a húszas éveim végén. (...) Egy lány és egy fiú minimum

    – mondta korábban a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, akinek szavait a story.hu idézte.

  • 11 éve nem tartják a kapcsolatot.

    Tom Cruise Katie Holmesszal közös lánya, a 18 éves Suri magánegyetemre ment: a pennsylvaniai Pittsburghben található Carnegie Mellon Egyetem hallgatója lett, s a kollégiumba való költözést is vállalta, ahová a napokban anyja kísérte el. Bár a képzés költséges, a tandíjat mégsem Surinak kell állnia: azt a színész csengeti ki annak ellenére is, hogy hosszú évek óta nincsenek jó viszonyban.

    A CMU éves tandíja 65 ezer dollár (22,8 millió forint).

    Tom Cruise-nak azért kell kifizetne a magánegyetem költségeit, mert amikor 2012-ben, hat év házasság után elvált Holmestól, úgy döntöttek, hogy neki kell fedeznie a lány teljes iskoláztatását. A színész és Suri már 11 éve nem tartják a kapcsolatot, sőt: a lány híres apja nevét is megtagadta. Inkább anyja középső nevét, a Noelle-t használja.

    A Mission: Impossible című filmek sztárja az orvosi, fogorvosi, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb iskolán kívüli költségeket is fizeti Surinak, akivel a színész számára oly fontos szcientológia miatt nem foglalkozik.

    (via MarieClaire)

  • Ennyit tudott kicsikarni gyermekei anyjaitól. 

    Képernyőkép 2024-08-24 113936.png
    Fotó: TV2

    Szegedi Ferencnek, azaz Fecsónak két nőtől három fia született: Edward a Vasvári Viviennel köttetett házasságából, Elliot és Evron pedig Géczi Beatrixtól, vagyis Blondietól. Az üzletembernek eltökélt szándéka volt, hogy gyermekeinek különleges nevet adjon, ám abba az édesanyáknak is volt beleszólása. Szegedi Fecsó ezt a TV2 Szerencsekerék műsorának sztárvendégeként árulta el péntek este.

    Mindhármójuknak 'E' betűvel kezdődik a keresztneve. Most próbálok emlékezni... (nevet) Edward, Elliot és Evron. A harmadik neve pedig mind a háromnak Ferenc. Tehát Szegedi Edward Ferenc, Szegedi Elliot Ferenc és Szegedi Evron Ferenc. Végigvittem ezt a sormintát

    – büszkélkedett el az édesapa, mire a műsorvezető, Kasza Tibi megjegyezte:

    „Nagyon ilyen uralkodóknak hangzik, de jól hangzik. Jó ötlet!”

    Szegedi Fecsó ezt követően arról beszélt, ha egyedül hozott volna döntést, biztosan mindhárom fiát magáról nevezi el.

    Nem tudtam behozni első keresztnévnek. Ha rajtam múlt volna, mind a három Szegedi Ferenc, Szegedi Ferenc, Szegedi Ferenc lett volna. Nem ment először sem, mondták, Ferenc az nem lehet! Ma világban már ez is csoda, hogy második név lehet.

    (via 24.hu)